Pikkepik

Hvorfor er der ikke noget blogindlæg i dag, Maren?

Fordi det har været weekend – og weekender er generelt hårdere end hverdage, når man er alene med tre unger. Weekender i december er så samtidig noget psykopater har fundet på med alle de pissehyggeligepleasekillme arrangementer, så jeg er ikke helt kommet til hægterne endnu.

Det eneste, jeg kan komme i tanker om at fortælle, er, at hvis man skriver “pikkepik” i en sms til sin veninde, så prøver telefonen meget ihærdigt at rette det til “lukkelov”. Og jeg ved ærlig talt ikke, hvor meget kød der er på den historie.

I’ll be back.

8 responses to “Pikkepik

  1. Det ville til gengæld være vanvittig fedt, hvis en stavekontrol ændrede lukkelov til pikkepik. Sikke en fest de kunne få sig i folketingssalen en dag!

  2. Hvor sjovt (Muhhaaa). Pikke er også mit ynglingsord for tiden. Pikkepik må så være bandeudgaven med streg under (og høj stemme?)?

  3. Jeg bøjer mig fuldstændig i støvet (og sneen) over, at du overhovedet har overlevet en weekend alene med tre børn. Pikkepik er et meget mildt ord, omstændighederne taget i betragtning.
    Som en god veninde engang (efter aleneweekend med to styks unger, heraf en med ble) engang formulerede det: “Jeg kan VIRKELIG godt forstå, at nogle egentlige mødre kommer til at slå deres børn en lille smule.” Hun havde ikke slået nogen, altså, men nok brugt væsentligt hæftigere ord en pikkepik.

  4. Total respekt. Jeg var alene med 4 stk fra lørdag kl 16 til søndag kl. 9. Jeg nyder at skulle i aftenvagt i dag, så jeg har huset helt alene for mig selv indtil kl 16 🙂

  5. Respekt til dig for dine tre dage med TRE unger – fuck, hvor kan man blive stresset, især omkring sengetid!!! Var alene med pigerne i ti dage, så jeg ved hvor belastende børn kan blive. Var lykkelig for at have forældre og svigerforældre på besøgsordning, så overlevede jeg da uden de helt store mén.

  6. FUUUUUUUUUCK Maren det kan du ikke være bekendt! Min søn flipper firkantet, hvis han kommer til at læse med over mors skulder!!!

  7. Det er sgu da ellers et meget fed udtryk “pikkepik” der er sådan lidt “Katjakaj og Bentebent” over det …. eller det fantastiske “Pissenisse” …. jooo Pikkepik kunne godt gå hen og blive et buzzword… 😉

  8. stavekontrol er fed ting. cool bliver til amok…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s