Besøg af øko-nissen

I erkendelse af at det er ved at være sidste udkald for at få scoren på den politisk korrekte mor-konto op på et acceptabelt niveau inden året rinder ud – og ikke mindst for at bøde for alle de klammo ostehaps og gustne kiks fra Netto, jeg har budt mine børn i løbet af året, har jeg været hos Mykidoo og købe nissegaver. Det er økologisk tøj til børn. Jaja, stop nu lige en halv før du begynder at brække hør-trøjer op. Det her tøj er faktisk MED farver. Og er ikke lavet af genbrugsdæk fra Litauen eller flettet af biodynamisk hø. Næ, det er superfedt tøj. Og så stryger det min samvittighed med hårene. Det er ikke engang dyrt. Altså i forhold til hvor meget de nogle gange tager for den slags produkter. 100-200 kroner for et stykke tøj kan man godt kapere. Desuden er det meget blødere end almindeligt tøj?! Muligvis en lidt dyr nissegave de høster i dag – og muligvis er mor gladere for dem end de er. Men så kan de bare glæde sig til i morgen, hvor der igen ligger en fedtet snøffel og bjæffer i nisseposen.

Se, sejt øko-tøj til goth-girl, som er vældig begejstret. Ikke mindst fordi jeg har sagt, hun som noget helt nyt godt må æde sit tøj, hvis hun vil.

En pink nederdel til hende, der er i den alder, hvor hun hellere vil gnave sit venstre ben af end at trække i et par bukser.

Og så en kjole til Gnisken, som tog mig i kraven og brølede NEEEEj da jeg prøvede at give hende kjolen på lige før, fordi hun er edder rasende over, at hendes kjole ikke har øjne lige som Myntes. Som min søster siger: Den pige har sgu en rockervest på under flyverdragten. … Har endnu ikke mødt nogen, der har haft succes med at sige hende i mod, når hun får ”jeg smadrer dig” i blikket. Så vi giver den bare et skud mere med den øko-kjole i morgen, ikk’? For det kan godt være hende Gnisken er en hård banan, men heldigvis har hun hukommelse som en guldfisk.

7 responses to “Besøg af øko-nissen

  1. Jeg er sikker på, at alle dine børn er virkelig søde. Men hold kæft, hvor er jeg særligt vild med hende hattedatteren der. Og har det lidt svært med, at en otte-årig tilsyneladende er sejere end mig. Suk.

  2. Lækkert tøj til lækre unger. Måske skulle jeg prøve det ‘sunde’ tøj til min søn som kan bide hvad som helst i stykker. Linket virker ikke…..

  3. Hahahahahahahahahaha, Gnisken er SÅ sjov, men nogle gange skræmmer det mig altså, hvor meget Gnisken ligner en sammenblanding af Liv og Silja – det er sgu’ uhyggeligt, do!

    Må i øvrigt give Dines ret, Goth Girl er sååååå sej og jeg kan bare krydse fingre for, at mine tøser ender med at blive en brøkdel lige så cool, når de bliver otte!

  4. Hæ, min gniske derhjemme, som er en knap to-årig multimand, insisterer på, hver gang han forlader huset, at vi lige skal skovle sne sammen en halv times tid eller faktisk helst længere. Og kører total vicevært-stil, hvor han peget demonstrativt med sin egen skovl indtil den fatsvage mor har samlet noget skovl op og også går i gang.

  5. Hej Mathilde!! Du nyder også Marens blog kan jeg se. 😀
    /Marie-Luise

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s