Mænd er fra Mars, kvinder vil hellere blive hjemme

Allan gør ind i mellem de mærkeligste ting. Som for eksempel i weekenden, hvor han pakkede en rygsæk med telt, brænde, mad og en pandelygte, kørte til Hillerød, hvor han samlede en ven op og så tog de toget et eller andet sted hen, stod af og gik 20 km mod øst slog lejr i sneen, lavede mad over bål, sov, stod op med solen, lavede morgenmad og gik 20 km et nyt sted hen, fandt et tog, tog det tilbage til Hillerød og kørte så hjem igen.

WTF?

19 responses to “Mænd er fra Mars, kvinder vil hellere blive hjemme

 1. Med 4 trunter på hjemmefronten, må han have følt sig helt i zen & water 🙂

 2. Altså som hende, der siden sensommerfødsel har haft op i mod et kvart døgn for sig selv, så virker det næsten som ferie! Omend jeg nok havde nappet en bakke sushi med – sådan noget brænde er fandme tungt!

 3. jeg tænker umiddelbart koldt… og friskt eller noget…

 4. Fed tur, ham Allan der har taget. Så måske er jeg også fra Mars?

 5. Jeg er godt nok hverken mand eller fra Mars, – men sådan en tur kan jeg også sagtens finde på 🙂

 6. Hvis jeg skal skrive “Zen for fædre”, så kommer det eksempel altså med!
  Klog mand, ham Allan.
  PS: Havde han overhovedet ikke så meget som en eneste plade chokolade med? Det er sgu da nærmest det sværeste at fatte….

 7. Tror nok der var nogle chokoladekiks med. Men ellers bestod føden vist mest af pølser og flæsk. Og øl. Og muligvis en stripper, som de så har siddet og lyst på med deres pandelygter 🙂

 8. Ja WTF?

  Rigtige mænd sidder foran skærmen og læser din fantastiske blog!

 9. Som et par andre damer har nævnt; det lyder rart, og jeg kunne selv godt finde på sådan noget. Men jeg kommer sikkert også fra en fremmed planet.

  Kh. -hende, der brugte sin sidste lange universitetssommerferie på at blaffe til Nordkap.

 10. Jeg er nok også fra Mars så – tror du han tager pigerne med på tur, når de bliver større (og giver du ham lov?)?

 11. Jeg havde nok helt klart valgt en overnatning på et spahotel, hvis nu jeg skulle være så heldig at “få lov” at tage en overnatning uden børn helt for mig selv. Men frisk, og koldt gået.

 12. Jeg kunne nok også komme på en del andre spændende udflugter, før jeg valgte denne – men altså, jeg er egentlig all in på bål og hygge i den simple form (forudsat at en venlig sjæl vil tænde bålet for mig, og forud sat at jeg må sove indendørs).

  Derudover bemærker jeg, at du ikke kalder ham smukke Allan i netop dette indlæg – er det mon fordi det er herresejt og super maskulint med en ægte herretur – og så passer smukke bare ikke lige ind? (ok, det er sikkert bare tilfældigt…)

  Og forresten – mange tak for lækre øreringe fra Afrodites verden! Hurtig levering i en meget fin lyserød pose!

 13. Jeg er lidt holdt op med at kalde ham Smukke Allan, fordi jeg tænkte I måske snart brækkede jer over det … men han nu stadig totalt pæn og ting.

 14. ha ha ha ha …. tak for dagen griner …. som altid super godt fortalt!

 15. Jeg er helt med på WTF og bliver også helst hjemme.
  Sne, telt og 20 kms vandring er iøvrigt ikke ord, der bør forekomme i samme sætning. Især ikke, hvis man prøver at få mig med på noget…

 16. En ung herre så mig strikke et par sokker. Ja OK jeg sad nede på stamstedet og strikkede, da han udtrykte stor WTF over jeg gad bruge tid og kræfter på at strikke strømper, når man kan købe 10 for 100 nede i butikken.

 17. Jeg tænker, at hende stripperen eddermame må have haft langt lys på, hvis hun skulle tanzen nøgen i den kulde!

 18. Når min dårligere halvdel gør underlige ting , eller bare er tilpas skør , så ser jeg ham bare som et 3 årige barn i trods alderen og tænker , ok han bliver vel klogere …. eller oxo må hans kone få 10 ture i bryllups gave …. indtil jeg kommer i tanke om at det er mig der bor samme med ham uden at være gift dog men igang med det 21 år sammen med ham……….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s