Hvem kender reglerne?

Er aldrig sen til at erklære mig som feminist. Selv om jeg nogle gange bliver lidt forvirret, når reglerne defineres.

For eksempel er der jo det med at være sexobjekter og pynte sig og blablabla. Er ikke helt nået til bunds i den diskussion med mig selv, og før jeg er kommet frem til en endegyldigt konklusion, så klik-klakker jeg altså glad rundt på hæle og smører make up ud i hele ansigtet. For det klæder mig helt klart bedre både i hoved og røv.

Men nu ligger landet jo også sådan, at jeg har tre piger. Og hvor meget må de dulle sig op – og hvor gamle skal de være før de må? Og er det mig der pusher dem til at være pyntedukker, bare fordi jeg godt kan være det?!

Og er det rigtig skidt eller rigtig godt, når det er faren, der lægger neglelakken?

I don’t know. Men tænker jeg da skal have ham til at lægge det på mine tæer lidt senere i dag …

4 responses to “Hvem kender reglerne?

 1. Jamen neglelakken er jo BLÅ… kan det ikke købe dig ti minutters sjælefred? Jeg har en sød med lilla sut og rød trøje, og det giver på en eller anden måde så mange kønspoint, at jeg drysser med hæle og mascara og så videre med god samvittighed…

 2. – og hvad så når man kun kan lave drenge, og er totalt pyntesyg, og har lyst til glimmer og prinsesser bare nogen gange, hva hva hva??
  Jeg stemmer for ingen regler da…

 3. Du pusher dem ikke – du inspirerer dem bare. Og handler feminisme ikke om frit valg?! Hvis du tvinger dem til at lade være med at pynte sig, bliver de vel i og for sig undertrykt, ikk’?

  Og det er da for lækkert at det er faren, der lægger neglelak. Gad vide om min mand kan finde ud af den slags? – For jeg kan ikke!

 4. Åh, hvor det lyder bekendt.
  Og jeg har endda forbudt Bratz og plasticglimmert-tøj, men alligevel har min 6-årige det aller bedst i lange støvler og korte skørter.
  Forleden ville barnet have shorts (m strømpebukser under, jatak) på i skole, og hun valgte dem i det kedeligste stof og snit – for det var de korteste!!
  Herre Jemeni, where did I go wrong?!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s