Tredive bananer senere

Hold kæft hvor var jeg sur i lørdags. Jeg havde mega meget arbejde, jeg skulle have lavet, mit hjem var smurt ind i legetøj og madrester og der skulle købes ind til ugen. Derfor brugte jeg selvfølgelig til klokken 13 på at pive og brokke mig og synes det hele var grumme uretfærdigt – uden at få udrettet andet end at sprede dårlig stemning. Desuden opdagede jeg hvor helt igennem klam haven så ud, efter at den fine hvide sne var forsvundet. Ikke at jeg havde i sinde at gøre noget ved det, men jeg sørgede omhyggeligt for at lægge den i rygsækken med ting, jeg skulle huske at brokke mig over, inden solen gik ned. Så brugte jeg et par timer på at løbe i cirkler og fik endelig spasset mig ned i føtex, hvor jeg købte ind. Tredive bananer købte jeg blandt andet. Indkøb var absolut det eneste, jeg kunne krydse af på tjeklisten den dag, men da jeg kom hjem fandt jeg det her i haven:

Midt i det, der lignede en sigøjnerlejr, sad Smukke Allan med en håndfuld unger (både sine egne og nogle han havde fundet rundt omkring – ham i brandmandskostume hører til på første salen) og lavede snobrød og pølser. Fandme hyggeligt. Ikke mindst fordi jeg kunne nøjes med at sidde der i ti minutter og så gå ind (gik ind fordi børnene begyndte at skændes nærmest korporligt om en klump dej og da det ikke var mit projekt, kunne jeg jo bare lave siveren og gå ind med mit nu lidt bedre humør).

Søndag lykkedes det mig at få forklaret både mig selv og Allan hvor vigtigt det var, jeg fik arbejdet, så med syv børn i stuen (ved ikke hvor alle de børn hele tiden kommer fra – kan bare konstatere de har ædt alle bananerne) har jeg fået lavet alt det, jeg havde sat mig for. Tamtada! Havde endda overskud til at fotografere udsigten fra mit kontorhjørne – fordi de alle bare var så skide søde.

Smukke Allan håndfodrer alle ungerne med mandarinbåde. Han er klogelig fortrukket til køkkenbordet.

9 responses to “Tredive bananer senere

 1. Når jeg bliver rig, vil jeg have et hjem lige som dit – også selv om det er uden døre! Jeg er vild med din sigøjnerhave, dit sildebensparket og dit open space koncept 😉

 2. Tror måske bare gerne jeg vil be’ om en mand som din?! 🙂

 3. Han er godt nok en sød OG dygtig mand.

 4. Ja, han er helt utrolig sød. Men næste gang han mener han skal til femogfyrre adventure-races syv weekender i træk eller vade hen over Grønland, når jeg lige har fået endnu en unge (med bræk-skide-syge som hun smitter alle os andre med – samtidig med at toilettet går i stykker), så må I altså godt låne ham.

 5. Skal han så ikke snart afsted? jeg kunne godt bruge en som ham til et par projekter. Go Allan go

 6. Hold nu kæft, hvor er verden et godt sted. Og når jeg blir voksen, skal jeg HELT klart være som dig og Smukke Allan.

  (Hilsen Iben på 32)

 7. Nå, så blev jeg endelig færdig med at læse hele din blog – som for øvrigt var ret god! Og når nu hvor vi har været så meget igennem- børnesår, BH’er, og smukke Allans bidemærker, så synes jeg sådan set at det var på sin plads, at jeg fik efterladt en kommentar;
  Ork hvor er i seje. Både børn, katte og hele banden. Så fra nu af, der læser jeg sgu med! Lige så snart der bliver lagt noget ud så skal jeg være der, som fluer om en lort!

  God uge til dig og din roma-have (som for øvrigt ligner et paradis med en millard unger og en ret så pæn mand.)

 8. Tak fordi du bare så er forbandet sjov og ærlig! Og hold kæft hvor vi laver for lidt snobrød hjemme hos os… Og seriøst – det er da muligt, at Smukke Allan er taget på eventyr på nogle mindre velvalgte tidspunkter – jeg var med garanti flippet skråt, hvis det var min mand – men han må sgu være af en speciel støbning, når han indvilliger i at se efter 7 børn på én gang og fodre dem med mandarinbåde…

 9. @Aevilja: Ved sgu ikke helt om jeg vil anbefale et hjem som mit. Det er generelt for kokset til at man kan få en hverdag til at fungere. Muligvis er gulvet fedt, men det glemmer man lidt at lægge mærke til, når man skal bruge ti minutter hver morgen på at finde sine sko. Sine trusser. Sine børn. Sit gode humør. … men jo, det er også verdens dejligste pippihus:)

  @Bob: Har vi to ikke mødt hinanden et eller andet sted?

  @lbs: hehehe, det kræver et par brister at være os, tænker jeg … noget med ikke helt at fatte det når banken mener det seriøst når de siger, at det nok ikke går hvis vi køber det hus – når vi nu begge er freelancere. Årh, det ved de da ikke en skid om, tænkte vi! … To år senere – uden døre – kan vi så konstatere, at det vidste de.

  @Hanne: Velkommen til. Muligvis er du den eneste, der har holdt ud til at læse hele bloggen?! Jeg er vildt imponeret. … “Roma-have” er et virkelig godt navn til min have, det vil jeg straks tage til mig. Kalder mit hus for “House of crap”, så “Roma-have” er da præcis det, der passer til 🙂

  @LouiseH: Ingen tvivl om at Smukke Allan er verdens dejligste mand. Altså når han ikke lige er en nar … 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s