Blæste perverse børn

Man kan downloade en masse små søde dyr til sin iPhone. Som man så kan kilde, give sut, mad eller få til at danse. Og når man taler til dem, gentager de, hvad man siger – bare med en anden stemme.

 

Denne her, som hedder Talking Baby Hippo, gentager ens ord med babystemme. Den er ret sød. Og ungerne kan få utrolig lang tid til at gå med at snakke til den. (Okay okay, jeg får den også til at sige underlige ting til Allan ind i mellem, men det skal vi ikke dvæle for meget ved).

Den er helt klart Anemones favorit og jeg syntes det var hyggeligt, hun havde fået en lille digital ven. Hun var helt opslugt af at tale til den og jeg måtte smile ad hende, som hun sad der i sofaen og fik den til at pive hendes små ord tilbage. Altså ind til jeg hørte hvad hun sagde til den:

SKRID ELLER JEG SLÅR DIG IHJEL! … sagde hun til den. Og flodhesten gentog pligtskyldigt med babystemme.

PIK! sagde Anemone        pik, sagde flodhesten.

Jamen hvad er det du sidder og siger til den, Anemone, spurgte jeg?

Pik, gentog hun. Og flodhesten med.

Ved du i det hele taget, hvad det betyder, forhørte jeg mig. Anemone nikkede overbevisende med hovedet og så helt blank ud i blikket.

Hvad betyder det så?

Pik!         … (pik, sagde flodhesten)

Jamen, hvad betyder det, Anemone?

Pik!        … (pik, sagde flodehesten)

Det var her Mynte My, som netop var kommet ind i stuen, kom hende til en slags undsætning:  Årh, Anemone – jeg HAR jo fortalt dig, hvad det betyder. Det betyder jo TISSEKONE!

Det kan godt være mine børn er lettere perverse – til gengæld er de forholdsvis blæste. Hurray Hurray.

 

13 responses to “Blæste perverse børn

 1. Jeg har Talking Tom Cat på min telefon og pigerne er vilde med ham. Det siger måske en lille smule om MINE børn, at de i stedet for at nusse den på maven for at få den til at spinde, hellere stikker den et par på skrinet indtil den efter tre hug går i gulvet – med tilhørende flyvende fugle. Bagefter får den så en tår mælk, men det er bare en stakket frist…

 2. huh ….. godt jeg ikke har fundet den slags applikationer … for så er det da helt sikkert at jeg ikke længere kan have min telefon for mig selv ….

 3. Jeg synes ikke, dine børn er hverken perverse eller blæste – de har da humor! Hjemme hos mig bliver der dagligt sunget sange om røv og tissemand (men hvis det er under aftensmaden, gider vi altså ikke at høre på det…).
  Apropos børn og deres underlige idéer, fx de mærkelige billeder, der bliver taget med din iPhone, så tog jeg Sif (6 år) i at have fotograferet sig selv med vores kamera (hun skulle fotografere babyen). Ja, hun fik foreviget sig selv fra de mærkeligste vinkler – inkl. BAGfra i closeup (måske for at få bekræftet at hun havde et kæmpe hul i strømpebukserne?)

 4. Maren I love you!!!!

 5. Jeg hørte i dag om et barn der ikke kunne komme med på lejrskole, hvis ikke man måtte have mobil med, for guldfiskene på FB ikke kan “overleve”, hvis ikke de bliver fodret hver dag – og hendes havde levet så længe!!! – altså det var ikke for sjov.

 6. Ha, mægtig dialog…Hvor mon “skrid eller jeg slår dig ihjel” kommer fra ?

 7. Der er simpelthen få ting i verden, der kan gøre mig så skruk som din blog.

 8. Kristine Torp

  lol, som man sier

 9. Pingback: HOXIE.dk » Blog Archive » STYLISH BLOG!

 10. Hahahaha…. skønne indre billeder 🙂

  I sidste uge fik jeg en blogaward fra Anja Dalby fra http://www.itsapalace.com. Og den vil jeg gerne sende videre til dig, Maren, hvis ellers man kan sende den slags til berømtheder og kvindeidoler. Nu prøver jeg 🙂

  Kh. Hanne

 11. Jep sådan:-)
  Forestiller mig en dag hvor oldemor er på besøg…

 12. Hehe, dén app kender jeg godt! Jeg lod ældsten på 3 år lege med den en morgen, hvor jeg bare ville sove videre. Så han sad og snakkede med den der lilla Hippo, og jeg faldt hen – lige indtil, jeg blev vækket lidt af, at den lilla flodhest havde fået en del mere i IQ end sidst, jeg hørte den gentage ældstens ord:
  Arthur: Hej
  Hippo: Hej Arthur
  Arthur: Hej
  Hippo: Hallo? Arthur?
  Arthur: Hallo
  Hippo: Er din mor der?

  Godt så. Jeg er lige præcis zonet ud til drømmeland dér, hvor han har slukket for flodhesten og istedet valgt at ringe op klokken 7 om morgenen til en af mine veninder, der dødsensræd bliver ved med at tale med Arthur, fordi hun er nervøs for, at der er sket os noget. Altimens jeg bare ligger og tænker ‘hold kæft, den er klog, den lille Hippo, den er!’

  P.s. Det med tissekone giver da heldigvis supergod mening. Især hvis de også er lidt ligeglade med de personlige pronominer. Og er det hele i virkeligheden ikke også et fedt? Potato potarhto?

 13. @Maria: For H..!! LOL!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s