Hvad vil du læse om?

Mig og så superheltemor, vi er bedste venner. For life!

Nej, det er vi egentlig ikke, men jeg gad godt vi var, for er meget stor fan og synes hun burde have prisen som bedste nye blog. Nå, men hun gjorde noget, jeg synes var skægt, for nyligt. Hun fejrede indlæg nummer hundrede med at spørge sine læsere, hvad de gerne ville have et blogindlæg om. Så uden at skæve til at jeg er en simpel copycat, vil jeg nu gøre det samme. Helt uden nogen anledning, andet end at jeg synes det er sjovt.

Here is the deal:

Skriv hvad du gerne vil have et blogindlæg om, så liner jeg dem alle sammen op og runder til sidst hele festen af med en afstemning.

Ja?

PS. Gider altså ikke skrive noget om Lene Espersen. Jeg er dundrende ligeglad (som selvfølgelig dækker over, at jeg har glemt at følge med, så jeg ved ikke helt, what all the fuss is about …)

25 responses to “Hvad vil du læse om?

 1. Følger også med hos superheltemor – og den er sku også pisse sjov! (lisom din og fuhrmann’s) Men synes det kunne være sjovt Allan gjorde som Ninjaman: spurgte dine piger om dig, eller bare noget om dine piger. Det elsker jeg at læse om (har selv en af slagsen)
  Hilsen Karina

 2. Damn …. og ØV ……Jeg ville nu ellers gerne have hørt historien om Lene Espersen, som flyttede til Sápmi. for at dyrke sine store (skjulte) lidenskab og interesser for ren opdræt og sparkstøtting…
  men hva’ så må jeg jo nok tage til takke med nole af alle de andre forslag 🙂

 3. Hvad er der nu med Lene E……………….. Nå, never mind. Du har sagt at du ikke gider at skrive om hende, så jeg er fuldstændig ligeglad med hvad du skriver om. Stort set alt du skriver om bringer liv over here og ikke mindst et smil på mine læber. Med andre ord jeg er vild med din humor, din autentiske hverdagsberatninger om smukke Allan, de 3 krydderurte/blomster piger og ikke mindst dig!
  For øvrigt hvad med Vanilje………

 4. Bare det heller ikke bliver Henriette Kjær, så er jeg glad. Jeg gad godt vide, hvordan i himlen man finder ud af at købe ind, mens man har børn med i supermarkedet. Overlevelsesstrategier? Parkeringsbåse for blomsterbørn?
  Og, og, og… da du havde nyfødte børn, hvad var strategien så for at komme i bad eller på toilettet? Tager man barnet med?
  Hvilke bestikkelsesstrategier har virket bedst på dine børn i forskellige aldre?

  Kan man evt leje dig til at tage ud istedet for en sundhedsplejerske? Tænker, at jeg langt hellere vil have ærlige sandheder når det bliver min tur.

 5. Haha Maren – jeg gider da sagtens være din Best friend for life! Skylder dig jo også en vodka – og alkohol er som bekendt hjørnestenen i alle gode venskaber?

  Jeg synes du skal blogge om noget pinligt du selv har gjort. Forsøger nemlig at bilde mig selv ind, at der er andre der gør lige så pinlige ting som mig – så gad godt du lige kan være med til at underbygge den tese?

 6. Har en udfordring til jer begge…. Hvis i ellers kan huske det – hvad med de DUMME bemærkninger ALLE folk kan tillade sig at komme med til højgravide piger…
  Lige for tiden er jeg næsten taknemlig for at en bækkenløsning forhindrer mig i at forlade hjemmet for andet end at hente mine piger i skole og børnehave. ALLE kan åbenbart tillade sig at kommentere på maven – hvor fed man er – om man nu er sikker på at der kun er en!!! – om ikke snart man skal af med den mave…. Uhhh jeg kunne blive ved, fik hele turen ikke mindre end 7 gange på ½ time forleden 😉
  KNUS

 7. du kan skrive om hvad som helst – I dont care – synes bare du skriver fedt og sjovt. Og elsker at du er ærlig – prøver også selv at være det i min blog. Jeg tror du skal skrive det du føler og har lyst til, for det er der din nerve er, og så følger jeg automatisk med;-) (bl.a. også derfor jeg elsker at se bonderøven selvom mange af de ting han laver ikke interesserer mig, men han formidler det og brænder igennem til mig med hans hjerteblod). Tak for en skøn og inspirerende blog, som jeg også copycater lidt fra – skal vi ikke bare kalde det bare inspiration;-). Må jeg sætte din blog på min blogroll? Jeg så din blog via en andens blog. Jeg er lidt ny i felten – men forsøger mig ud i lidt blogging – fordi jeg kan lide det – og fordi det er så fedt at få kommentarere – lige præcist som du skrev det. Overvejer virkelig dit foredrag i Ålborg den 10. feb. Måske jeg lokker Ghost recon med………..
  kh Louise Ariesen Rams

 8. Hvad med noget om din have Maren? Er du have-typen? Er den økologisk og selvforsynende med andet end snobrød? Indfrier den dit eget selv-billede..ogøhh….hvad bruger I den til..

 9. Ja, endelig et graviditetstema, som Pia foreslår. Det kunne jeg godt bruge nogle sjove betragtninger over 🙂

 10. @ Pia: HØRT! og så dem, der klapper en på maven.
  Jeg klapper igen.

 11. Din blog er skøn, dine tegneserier er fantastiske og du har en virkelig fed humor. Bare bliv ved som du gør.

 12. Hold nu op hvor er Superheltemor bare hysterisk morsom! Jeg kan snart ikke få plads til mit arbejde pga. blogs… Det er søreme godt, at jeg har en Iphone og snart skal på barsel… Jeg skal bare ligge i min rede, ruge min unge og vræle af grin! Kæft hvor skal jeg bare holde fest…

  Mon det virker at læse hysterisk sjove blogs under veer – måske kan min kæreste læse højt for mig? Er det ikke noget med, at latter lindrer smerter?? Jeg ser potentiale… Fuck epiduralen og ind med bloggen…

  Jeg har egentlig ikke et særlig emne – fordi jeg elsker at dagdrømme om at være en flue på væggen hjemme hos jer! Måske skal jeg være deleflue – 50% hos dig og 50% hos Superheltemor!

 13. Prøvnuligeathør! Det er faktisk mig du er bedste venner med for life – vi kan godt se andre, on the side, men der må være grænser! Al ære og respekt for dit valg af nye NÆST bedste ven for life (du er sjov og virker vildt sød), men altså..

  Skriv om Tom overbo 🙂

 14. Jeg kunne godt tænke mig noget mere om Blicher 😉

 15. Amning – for pokker da… de der vidunderlige billeder af overkvinder der sidder der med lækker baby… husker hvordan jeg sad med et par gigant engangsunderbukser lavet om til bh… (ved ikke om det lige giver mening) og bryster som var lavet om til enorme dunke med mælk helt ind under armene..

 16. Jeg er faktisk rigtig mopset nu. Synes fandme ikke det er fair, at hende superduperflyvendeheltemor skal have dig før mig! Det er hverken sjovt eller særlig betænksomt af dig unge dame!
  Hvad du fremover blogger om i det indlæg er jeg ligeglad med, for jeg sletter dig nu som ven på scor.dk, http://www.victoriamilan.dk/ og boyfriend!

  Men hvis jeg ny fortryder, så synes jeg du skal skrive om tissekoner som jeg jo før har opfordret dig til. Men det var nok inden supermands indblanden! 😉

  Hulk, prust, støn!

 17. Jeg har bestildt et indlæg 🙂

 18. Skriv om Jesus. Alternativt guds søn.

  Du kan også bare skrive frit fra leveren. Tankerne der kommer, inden de går igen.
  Det er ikke videre klogt at skrive om ting, som man ikke har interesse for. Det kan kun ende galt. Helt galt.

  Måske er det også meningen 🙂

 19. da jeg selv befinder mig i finland, synes jeg dine indlæg om finnere og same-land er the shit. Hvis du ellers har flere historier fra de kanter så ser jeg meget gerne flere af dem 🙂

 20. Jeg vil rigtig gerne læse dig skrive (kan man sige det? “Læse dig skrive?” Forsøgte at lave en pendant til udtrykket, “jeg vil gerne høre dig sige” – og det må jo i skriftilig kommunikation komme til at hedde “jeg vil gerne læse dig skrive”

  OM SEX
  og om
  GUD

  om det skal være to forskellige tekster eller om de skal kobles sammen i én, det vil jeg lade være om til dig.

  Mvh Helle

 21. Jeg gad virkeligt godt de nogle af dine samiske tegneserier!
  Please?

 22. Skriv om dengang du var på interrail 17 år gammel med dine veninder, og hvor REM hittede for vildt. Før du ved det drager vores piger nemlig afsted på sådan en tur, og de har sikkert også et ret anstrengt forhold til fedtet hår til den tid..

  PS Er også ret mopset over det med BEDSTE ven for life – også på mettemiriam!

 23. Kære Maren Uthaug.
  Der er så meget, Mænd ikke forstår. Det Essay må De skrive!
  Evt. et indlæg om Kvinder og Sport?
  På forhånd tak.

 24. Lotte, kan du ikke nøjes med at være fornærmet på Maren over det med Superheltemor? Og betragte mit indlæg som et fælles udbrud, eller noget – gider ikke du skal til at være mopset 😉

 25. Kristine Thorn

  Jeg synes bestemt dit indlæg skal handle om dilemma’er fordi jeg er i det dilemma at jeg skal vælge mellem dig, og mig?! Forstået på den måde at der sker hele to ting den 10. Februar i Aalborg, og hvis jeg vælger mig, kan jeg jo aldrig nogensinde tillade mig selv at klage over at der aldrig sker noget i Aalborg, fordi når der endelig gør, vælger jeg det fra, og mig selv til. Men selvfølgelig er det jeg skal den 10, noget der sker hver måned, så jeg kunne jo godt vælge dig. Så det gør jeg.
  Skriv derimod om noget du engang har gjort som du siden hen har fortrudt bittert, men alligevel ikke fordi det har gjort dig til den du er i dag. ja.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s