Et par kommentarer til kommentarer

@Lene, som spørger om man kan leje mig til at komme som sundhedsplejerske. Tja, altså jeg arbejder pt i reklamebranchen, så om jeg er til salg? MON IKKE! 

@Louise Rams, som spørger om hun må sætte mig på sin blogroll. Ja, det ville være mig en stor ære, hvis du gjorde det! Især fordi jeg ved hvor sjældent man får taget sig til at skifte ud på blogrollen, når man først har fået lavet den. Gnæk gnæk gnæk.

@Hanne, der netop gav mig en award. TAK! Bliver altid meget meget glad for awards og praler højt med dem over for Allan over frikadellerne. Værre er det som regel når jeg skal semde dem videre og fortælle otte ting om mig selv. For jeg fortæller jer jo for fanden alt hele tiden, så det kan være svært at trylle noget nyt op af hatten. Muligvis kommer det dog over mig. Muligvis får jeg endda givet den videre denne gang? Men så skal jeg jo til at linke og klikke og der er vel grænser for, hvor mange gange jeg kan give Fuhrmann den samme award? I hvert fald: 1000 tak skal du have, det gjorde mig meget glad!

5 responses to “Et par kommentarer til kommentarer

  1. ahem. Jeg har en indrømmelse. Jeg har altså ikke helt fulgt reglerne som Louise Rams har gjort. Jeg har bare sat dig på min blogroll uden at spørge først. Og du slipper aldrig-aldrig-aldrig fri. Muhaaaahaaaaa.

  2. Jeg har lige fundet din blog – Et fantastisk univers – jeg har grinet og grinet – på den bedste måde og helt ned i maven over dine ekstremt rammende billeder og skønne sprogjonglering..
    Tak på denne grå onsdag (på mange plan) – jeg melder mig straks som fast læser og glæder mig til at læse tilbage.. og selvfølgelig også frem..
    Kh. Mette

  3. Du kommer bare med den. Jeg har tre på kaminhylden, som står og samler støv da jeg bare stiller den op og glemmer at jeg ligesom også skal gøre noget for det. Nå. Hvad? Jeg troede bare man kunne sole sig i opmærksomheden. Uf.

  4. Hah! Jeg har også bare sat dig på min blogroll, nananananananana! 😀

  5. Jeg er helt sikker på, at du kan trylle otte ting op af hatten, som vi ikke ved 🙂 Så jeg vil vente med stor tålmodighed til dagen opruller 🙂 Happy writing!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s