Når baby sover

Hvorfor har man virkelig ofte stadig nattøj på klokken 15, når man er på barsel?

Jeg har aldrig selv gennemskuet, hvad det var jeg brugte tiden på, men faktum var, at jeg aldrig nåede en skid. Der var vasketøj over alt, aldrig købt ind og alt vi ejede lå i vilkårlig rækkefølge over hele lejligheden. Hvilket er sådan cirka lige som nu, men med den forskel at vi begge arbejder, så det giver god mening at ingen er hjemme til at samle müsli-krummerne fra i mandags op fra gulvet.

Altså, det var ikke fordi jeg slappede af, læste en masse bøger, voldstimulerede mit barn eller så en masse fjernsyn. Jeg fatter simpelthen ikke, hvordan tiden kunne smuldre på den måde?!

Men jeg ved godt, hvorfor Adele Enersen (en finsk forfatter og designer) garanteret har nattøj på døgnet rundt, mens hun er på barsel med sin lille baby. For når den sover, laver hun de fineste kreationer med babystuff rundt om den. Åh, bare det var mig, der på samme måde havde haft noget to show for it, når dagen var omme.

SE HENDES BLOG HER

12 responses to “Når baby sover

 1. Haha! Ja nu har jeg kun et barn og jeg kan godt fortælle hvorfor jeg ikke lavede sådan noget med ham. Når først han sov, så skulle jeg eddermame ikke til at flytte på ham, man kunne jo risikere, at han vågnede og jeg missede horton sagaen. Jeg lavede heller ikke en skid på barsel. Jo jo jeg passede krapylet, men jeg vaskede ikke op eller gjorde rent.

 2. Linket virker ikke? Det gjorde det i går?! Muligvis bliver jeg nu sagsøgt for at have bragt billederne. Nænner dog ikke at pille dem af – men ærger mig, for der var over dobbelt så mange og de var virkelig fine!

 3. Aaarj Maren, det var da et fjollet link, for det linker ikke til noget? Skulle da ellers gerne lige tjekke ud hvordan jeg kan slå tiden ihjel med nogle tekstiler og mit barn mens jeg er på barsel….HA som om! Jeg kender det – skifter først til almindelig tøj 5 minutter inden manden kommer hjem…men så har jeg heller ikke været i bad! Man kan jo ikke nå begge dele!

 4. Hvorfor havde jeg virkelig ofte stadig nattøj på klokken 15, mens jeg var arbejdsløs. Og overhovedet ikke skulle passe en baby?
  Sjove billeder.

 5. Enig, skønne billeder, hun har taget, men tjek lige dette fra hendes blog:

  http://milasdaydreams.blogspot.com/2010/10/im-just-daydreamer.html

 6. Åhh ja, hendes blog er rigtig fin. Har undret mig lidt over, hvorfor hendes barn altid falder i søvn midt på gulvet, jeg fik da ALDRIG Vera til at falde i søvn på gulvet, det eneste der dur er barnevognen….men som Luna skriver, så flytter hun vel bare den sovende baby…. he he, flot Tanja 😉

 7. Fantastiske billeder.

  Jeg beholdt i øvrigt nattøjet på, fordi sundhedsplejersken blev ved med at insistere på at jeg skulle sove, når børnene sov – det nåede jeg så heller ikke 🙂

 8. Nååårh!!! Og her sidder jeg fuldt påklædt med kaffe og føler mig utrolig overskudsagtig over at være nået så langt i programmet mens baby sover formiddagslur. Jæj!

 9. Fordi det er f****** behageligt, altså pyjamas 🙂 Ja, også gør det ikke så meget om man spilder lidt kaffe på maven eller krummer i lommerne!

 10. Altså det fatter jeg ikke.

  Jeg var vild med billederne og fulgte linket til hendes blog, som jeg går ud fra at du vel også har gjort det.

  Hun beder så pænt og venligt om at man ikke bruger hendes billeder uden tilladelse og at man fjerner dem hvis man har gjort det. 1-4 billeder med copyright, link og vandmærke kan hun nødtvunget leve med, men hun vil helst have dem fjernet.

  Alligevel beholder du billederne og det forstår jeg simpelthen ikke. Du kunne da nøjes med linket og alligevel illustrerer din fine pointe.

 11. Kære Marina
  Det er godt vil holder øje med hinanden – hvilke billeder der ender hvor. Jeg kan dog berolige dig med, jeg har fået tilladelse af Adele til at bringe hendes billeder og har ændret det til en lille video, som præsenterer endnu flere billeder. Hilsen Maren

 12. Jammen hvis du har tilladelse fra hende er det jo en hel anden sag. Det var jo kun fordi det ikke fremgik af indlægget først OG fordi hun skrev at hun var træt af at hendes billeder lå allevegne.

  Jeg er generelt super meget i tvivl om det med billederne. Masser af bloggere bruger andres billeder uden at spørger. Nogen gør det uden kildeangivelse og det er klart ikke ok, men mange gør det med kildeangivelse og så er jeg i tvivl. På den ene side er det jo dejligt nemt (og manner hvor har jeg tit lyst til at bruge et fedt billed) og det giver reklame for den side man linker til. På den anden side ser jeg ret ofte fotografer og bloggere klager over at det sker og derfor ved jeg ikke om det er ok. Mine ydmyge billeder er også endt alle mulige steder ude i verden og personligt kan jeg altså bedst lide hvis jeg ved hvor de er. Tilgengæld har jeg endnu ikke sagt nej en eneste gang.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s