Tough crowd!

Teenagere er fandme seje. De sidder sgu ikke høflige op på stolen og klapper når de skal eller griner påtaget, når de kan se, jeg anstrenger mig for at være morsom.

Jeg kunne ikke have gjort meget anderledes i foredraget for de 60 gymnasie elever på Alta Gymnasium. Men det ændrede ikke på, at 58 af dem lå halvt nede på stolene og så ud som om de hellere ville begå selvmord end at høre på mig. Allerede før jeg havde sagt noget. TOUGH CROWD DER!

Nu videre til Alta bibliotek, hvor jeg på oplagt vis skal fortælle om selv samme same-bog. Men først en lille vittighedstegning, der ikke har en kæft at gøre med noget som helst.

5 responses to “Tough crowd!

 1. Som underviser for samme aldersgruppe vil jeg bare lige indskyde, at du vender det helt forkert der. Du bør tænke “wooo hoo jeg var så spændende, at der faktisk var NOGEN af dem, der hørte efter” Eller “woo hoo – de larmede ikke mere end jeg rent faktisk kunne gennemføre mit oplæg”

  Så med den vinkel, så skal du huske at give dig selv high five for din performance.
  (og prøve at glemme tanken om, hvordan det bliver når de tre søde piger derhjemme bliver teenagere, og derfor også kommer til at ligne, at de hellere vil begå selvmord end at høre på deres mor…)

 2. Hvis du nu skulle have dem til eksamen i dit oplæg, så ville du erfare, at de fleste faktisk havde hørt forbløffende meget af, hvad du sagde. Det er i hvert fald min erfaring fra den gang jeg underviste i religion i gymnasiet.
  Det er bare svært at se fokuseret ud, når man skal holde øje med om man har morgenmad mellem tænderne, om pandehåret sidder rigtigt, om Olfert kigger i ens retning og finde ud af hvilken fest man vil til på fredag – altsammen mens man lytter til et spændende oplæg fra i det her tilfælde en flink og morsom dame fra Danmark.
  Og hvis i tvivl, så tjek om de har iPods i gang – det kan også give det halvdøde look;-). Og dem skal man ikke acceptere konkurrence fra – gå lidt rundt i salen, find volumenkontrollen og skru op!

 3. Jamen hvad skete der så? Blev de liggende i den stilling eller? Der er noget med noget olie og noget frontallap-halløj, som teenagere mangler. De vågner vist igen omkring de 20.

 4. Hahahahahahahahahahahahahahahaha til Kermit 😀

 5. Aw, stakkels Kermit – hahahaha!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s