Afstemningen er slut

Afstemningen er slut – der har været 561 deltagere. Whoopie!

Klik på billedet, så kan du se hvordan stemmerne fordelte sig. Og skal vi ikke bare sige, at hvis dette var Melodi Grand Prix, så var Blicher, finnerne, min have og Jesus ikke kommet med næste år. Magen til bundskrabere.

Vinderen blev til gengæld Smukke Allan og pigerne, der skal fortælle hvordan det er at leve med mig – og bare leve generelt. Dette skal jeg snarest få gennemført, men da opgaven bliver Allans (ingen siger jo sandheder op i mors åbne fjæs, vel!) så lader det nok vente lidt på sig. For Allan har været alene hjemme med ungerne, mens jeg var i Alta. Der var selvfølgelig også lige nogle legekammerater på besøg, overboens unger passede han også på, fordi hun var syg – og selvfølgelig kom der lige en hund forbi, der også skulle værnes om med kærlighed og gåture. Weekenden byggede oven på et par dage med syge børn og for mange deadlines. Så han ligner én på hundrede år, der kun har lyst til at snitte pulsåren, så han kan blive befriet for sine lidelser. Faktisk har han en slående lighed med ham her (bare med pagehår).

 

(Billedet er lånt fra KnittyOtter,  please don’t sue me) – en blog med strikkeopskrifter. Tæt på jeg får lyst til at blive en strikker, med denne som model).

Nå, men jeg tør overhovedet ikke bede Allan om andet end et kys i disse dage – og selv det virker som over the top. Men da han under sin trætte overflade er et usædvanligt flinkt menneske, vil han helt sikkert gerne være med i den lille leg inden for en overskuelig fremtid.

4 responses to “Afstemningen er slut

  1. Stakkels Allan. Sender ham god energi og overskud herfra Brisbane.

  2. TAK til dig for en super-griner!

  3. Stakkels mand. Børnepasning og Blogskrivning, hvad skal det dog ikke ende med 😉

  4. Kristine Thorn

    Jeg vil også gerne sige tak til jer der har stemt på mit dilemma, jeg har selv kun stemt 3-4 gange. og tak fordi jeg var et punkt på dit spørgeskema, det i min verden er stort.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s