Men nu er jeg blevet sur

Sur fordi Hyperbole and a half ikke er min blog.

Jeg vil være lige så sjov. Lige så skør-men-cool. Og kunne leve af det.

I stedet sidder jeg og prøver at finde på ideer til verdens mest pruttede produkt. Og mine ideer er IKKE skøre og coole, får kun provinsielle prutideer. Æv altså.

12 responses to “Men nu er jeg blevet sur

 1. Ja, det har været noget af en nedtur, at du absolut skulle lede os en tur rundt om den. Og du kan endda få to streger til at se sjove ud – det er endnu ikke lykkes mig…

 2. Med prut må prut fordrives. Eller sælges, om man vil.

  Jeg vil også gerne leve der, hvor man kan leve af at lave skør med cool ting til sig selv…

 3. kender godt følelsen – men du er altså sjov:-)

 4. og har i øvrigt fået 3 kvinder med til dit foredrag på torsdag i Ålborg på baggrund af en lille tegneserie på min blog:-)
  Louise

 5. Det vil jeg også! Prutter – jamen, behøves der så meget – det er sgu’da bare sjovt! (siger jeg og nyder at være en nørd, der ikke skal finde på sjove ting, for jeg kan ikke engang finde på ting …)

 6. Åh gid det var mig, der først havde opdaget Hyperbole nu – den er SJOV! Desværre er blogfrekvensen rimeligt lav.
  Og du har aldeles ikke noget at være sur over – din blog er fantastisk :o)

 7. Måske er det mig, der ikke helt fatter den, men jeg synes altså ikke den når dig til sokkeholderne, Maren! I dig you! 🙂 Og glæder mig knald meget til foredrag imorgen aften!

 8. Jeg er også sur over at Hyperbole and a half, ikke er MIN blog!
  Den er jo fantastisk!
  – Din blog, med sjove prutideer, er i øvrigt også fantastisk.
  Hilsen Sidsel – en trofast læser.

 9. Sy’s nu ikke, du behøver stræbe ret meget højere på humorskalaen. Jeg gjorde min bedre halvdel – Tandfeen – opmærksom på din blog. Hun er nu en trofast læser, der ligeså trofast griner, når du bloglægger dit liv 😉 Og hun er ellers ikke så’n at imponere. Så go ahead lyder det her fra Haderslev.

 10. Æv – det var slet ikke meningen! Din blog er skidegod, og så er den helt din egen! Jeg følger med både her og på Hyperbole, og du skriver heldigvis meget tiere.

 11. Hehe, tak for alle jeres søde kommentarer. Som jeg nu står og soler mig i. Fik da vist lige lavet en “se min tegning er den ikke grim”-finte der hva?

  Men Allan har lige siddet og skældt mig ud, for han er skide træt af, at jeg får disse anfald, hvor jeg pludselig er rede til at gå fra hus og hjem af surhed fordi der er nogen, der er superdygtigte og nu vil jeg også være en 19-årig fransk tegneserieforfatter eller som dengang jeg ville være Helle Helle.

  AHRG “nu er der ikke mere ramasjang i dag” sagde tv’et lige. ER klokken virkelig så mange???? Og hvorfor er der ikke nogen, der har puttet mine børn. GOD DAMMIT!

 12. Hørte en gang en anmelder udgyde følgende om Helle Helle: “Her er en ny forfatter, der hedder Helle Helle. Desværre har hun ikke noget at fortælle.” Så måske skal du ikke være så ke’ a’ et.

  Tak for din kommentar på min blog. Bloggen skal redde mig fra at drukne i en-stavelsesord, fordi jeg en stor del af min arbejdsdag skriver tekster om ordblindeundervisning … til ordblinde. En kontraintuitiv udfordring af de større kan jeg love dig!

  Kan godt huske Fischers Ellert, men det er lang tid siden jeg har set den, og – tro mig – hvis den kom cruisende gennem Nørregade, ville jeg helt sikkert have lagt mærke til den.

  Og Fischer er ikke mit fødenavn. Det er min kones, og hun er fra Århus. Skyndte mig at tage hendes efternavn, inden vi flyttede til Haderslev, så jeg ikke blev genkendt af alt for mange :-).

  Jeg kan også huske din søster Pia, men dig … du var nok en af de der snothvalpe, der gik mindst to klasser under mig. Men jeg mener at huske, at I boede på en gård på Fjelstrupvej. Selv voksede jeg til på en af de forknytte parceller på Nederbyvænget … så verden er lille.

  Helt tilfældigt snublede jeg over din blog en sen sen nattetime, da jeg ventede på at vores hundehvalp tissede i gangen i stedet for på min dyne. Og jeg GRINEDE stort. På det tidspunkt ringede “Uthaug” ikke en klokke.

  Jeg viste din blog til Tandfeen, og du er blevet hendes daglige latterterapi, når hun kommer hjem efter en dag bøjet over kariesaktive patienter. Så jeg takker dig og din blog for din eksistens. Big time.

  Og det ER helt ok at angle efter anerkendelse. Jeg stiller til hver en tid gerne op som co-narcissist og udbryder: “Heureka – her er sgu en sjovdygtig kvinde.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s