AH!

Alle ungerne er på bedsteforældreferie – helt til lørdag. Aaaaah!

Lad mig gentage: Aaaaah!

Med udsigten til dette ah, mobiliserede vi et gevaldigt overskud i weekenden og var verdens bedste forældre. Ud over at være på legepladsen, hvor vi rent faktisk legede med dem – og ikke bare hang på en bænk og drak kaffe mens vi diskuterede, om vi ikke snart kunne tillade os at overbevise dem om, vi skulle hjem igen – slog vi op i lav-noget-med-dit-barn-bogen og fandt opskriften på trylledej (hvorfor er der aldrig nogen, der har fortalt mig, hvor nemt det er?). Kamille rørte ingredienserne sammen – vand, salt og mel – og så kastede vi os ellers alle over klumpen og lavede alle mulige kreationer. Det var skide hyggeligt – med undtagelse af det lille tidsrum, hvor Allan og jeg kom op og skændes over, hvilke farver der skal til for at blande brun. Da vi var færdige med at skændes, havde Kamille blandet én.

Anemone stod for de små udefinerbare klumper, som hun meget bestemt fastslog, var både en zebra og en ulv. Mynte er stadig i sommerfugl og hjerte alderen. Kamille er huset kreative håb og producerede både slikkepinde, slange, hund, elefant og en sandwich (hun brugte ret lang tid på at blande farven: Skinkefarve).

Jeg stod for uglefamilien. Og Allan blandt andet for edderkoppen. Detaljeniveauet på den kommer slet ikke til udtryk på billedet – og den dårlige pensel slugte heldigvis også det meste, der ville afsløre hvor flot den faktisk er. For det kan altså godt være ret nedbrydende for ens egen kreative gejst, når man skal sidde og lave ting i trylledej med én, som lever af at modellere ting i 3D på sin computer.

8 responses to “AH!

 1. Man kan slet ikke se det er saltdej, det ligner mere det der meget dyre ler, som ikke er ler, men noget andet. Jeg er vild med dine anamoner, men (WTF?), jeg er vild med dine ugler, men de ting der rammer mig mest er Anemones udsmattede ting. Hvis det da er hendes. I forhold til brun er reglen at bruge tre farver, Men det har Kamille nok forklaret 😉

 2. Jeg er vild med dine ugler! De er skidesøde!
  Det kan man ikke ligefrem sige om Allans edderkop, men den er da flot lavet 🙂

 3. Jeg synes virkelig også, at de ugler hitter! Ny karriere?

 4. Tak Maren
  Du har lige reddet min torsdag i vinterferien, der indtil nu var fuldstændig faretruende blank for Valde og mits vedkommende. Men vi skal da lave trylledej, ja vi skal.

 5. Kodylt, mand, stor uglefan, det må du kalde mig.

 6. Hey, du er blevet krea-blogger, du skulle få dig en stand til forårsmarkedet :0)

 7. Uhm skinkefarve, min yndlingsfarve.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s