VIND VERDENS BEDSTE SPORTSBH

And I know shit about sportsbh’er, for jeg har haft den samme hvide trevlede nike sportsbh i syv år, før jeg fik denne. Okay, selv om jeg synes den nye er formidabel, er jeg måske ikke den rette til at bedømme hvilken, der er verdens bedste, men det er Anne Sax.

(har du ikke før læst om mit møde med undertøjs feen Anne Sax, så gør det her).

Vigtigst af alt er dog, at du kan vinde Marie Jo’s sportsundertøjssæt (kun mig der er synes, det er underligt med en sports trusse? Ved da godt, at min røv også sætter i svingninger når jeg bevæger mig, men har alligevel aldrig overvejet en specialtrusse … ?!). Du kan se billede af det i gårsdagens indlæg.

Hvor om alting er:

Smid en kommentar og vær med i lodtrækningen om et sort eller et pink sæt sportsundertøj til en værdi af 800 kroner. Så trækker jeg lod på tirsdag.

173 responses to “VIND VERDENS BEDSTE SPORTSBH

 1. Ejj, hvor cool – og så i pink! Ta mig, ta mig!

 2. Ja sgu da!

 3. jeg er også med på en pink, så kan det være jeg begynder at træne igen…

 4. Jeg er lige begyndt at løbetræne (jeg har været ude to gange) og det er så svært at komme afsted og jeg er helt sikker på, at det ville være lidt lettere at komme ud ad døren hvis jeg havde det lækre pink sæt på.

 5. Er på det punkt efter to børnefødsler hvor jeg skal igang med at træne igen… Ok den mindste er 4 mdr så punktet er vist overskredet, men faldt lige i noget med noget amning og noget Toms guldknas… Derfor rager det mig også sidelæns om det bliver pink eller sort, bare det afholder fødslesflommen fra at gå i den bemeldte utakt, for så svarer jeg ikke for følgerne…
  Tak for en fantastisk blog Maren, rart med en grund til at tude af grin til at afløse den lejlighedsvise trang til at tude af småbørnstræthed…

  Line

 6. Jeg må bare eje sådan et sæt! Jeg skal løbe ti km i august, og indtil videre er jeg i total benægtelse, håber det rigtige udstyr kan sætte mig igang!

 7. Oh yes please, det ville klart hjælpe på motivationen for en så forfængelig person som mig 🙂

 8. Yeeeeaaayyyy – det må jeg vinde – det ville (måske, forhåbentlig) blive endnu et opmundrende motivationskick… og såååå begynder jeg at løbe – langt… uden af få hænge-mås

 9. Er begyndt at læse din blog her på det sidste – et vidunderligt sprogligt vindue mod en verden, der er så anderledes fra min egen. Jeg har f.eks. valgt ikke at få børn. Jeg er typen, der overhovedet ikke fatter at “blonder”, “pæn” og “pink” har betydning, når man vælger sportsbh. Næ, jeg er til funktionalitet, noget der kan vaskes ved høje temperaturer und so weiter… Så da jeg læste dit indlæg undrede jeg mig mere end bare lidt. I dag tænker jeg: Jeg fatter det stadig ikke, men måske skulle man kaste sig ud i noget andet end “jeg plejer”? Se what the fuzz is about, som man siger. Tage det alvorligt, at man engang fik en klage på hjemmefronten fordi alt mit tøj er købt i en sportsbutik (altså det er det jo ikke, men klagen kom alligevel…)

  Derfor: Jeg er klar til at mere end bare kigge på og læse om din verden. Jeg prøver sgu sportslingeri (ordet i sig selv får mig til at fnise!) og noget for mig helt nyt, hvis jeg vinder. Og det håber jeg da, at gør. Hvem orker stilstand???

 10. Ja for filan!

 11. mine patter siger please, pak os ind!

 12. Jeg lover at begynde at løbe hvis jeg vinder (gisp)
  KH L

 13. Kære Maren. Hidtil har jeg kun været skabslæser her på din blog, men nu må jeg da lægge en kommentar. Jeg har født (og ammet) 5 børn, så jeg kunne godt trænge til noget, der kunne hjælpe lidt på “hængepartierne” ;o)

 14. Altså – jeg prøver jo ihærdigt at undgå al form for motion – men måske er det værste ved motion faktisk at jeg får blå mærker på kunderne når mine lange ammebryster rammer dem? Hm, vandt jeg noget der kan holde styr på dem, ville jeg være nødt til at prøve igen…
  Min røv synes det kunne være fedt hvis jeg vandt – min chokoladeforhandler er imod.

 15. Så pyt da. Men… Skal man så også igang med at motionere igen?

 16. Problemet er, at hvis du har ret i lyksaglighederne om den her sports-bh, så har jeg ikke længere en undskyldning for ikke at løbe… Og det kunne jo på den anden side være rigtig herligt, så bring it on 🙂

 17. Gode sportsbh’er der også er pæne er en sjældenhed. vælg mig, vælg mig!

 18. Det skulle nok få mig igang med at løbe. Og hoppe.

 19. Ååååh ja, det vil jeg gerne vinde. Og jeg fatter godt det med sportstrusserne, hvis de er i et sved-transporterende materiale. For mine bomuldstrusser er altid gennemsvedte og klamme, når jeg har trænet, og det er altså ikke så rart.

 20. Vil vildt gerne ha en sportstrusse, det er sgu da sexet!

 21. Wow – det er liiiige mig!

 22. uh det vil jeg meget gerne vinde! -Især trusserne… 🙂

 23. Lækkert! Jeg er på. 🙂

 24. Hej – det er da en super præmie 🙂 Meget gerne i sort til mig!

 25. Jeg er nu langt om længe kommet rigtig i gang med at træne (har fået en kæreste der er spinning instruktør – så det forpligter jo gevaldigt..!!) og det er helt kanon. Men man må jo ikke gå ned på udstyret – så jeg har helt sikkert et stort behov for det der lækre sportsundertøj!!!

 26. Dejligt med sådan en konkurrence. At finde den rette sports-bh, der rent faktisk virker, er jo nærmest en videnskab.

 27. Jeg vil snuppe et pink sæt – er da helt sikker på, at jeg også vil kunne komme i gang med at løbe igen, hvis jeg får sådan et sæt på. My God, hvor skal jeg give dem alle baghjul …

 28. Super give-away, kunne være drønlækkert at vinde, bare det bliver mig 😉

 29. Hvis jeg nogensinde skal få den her krop til at se bare nogenlunde ud igen efter en graviditet, der indebar 23 ekstra kilo og et kejsersnit, skal jeg vist dyrke noget motion… og der er bare nemmere, hvis brysterne ikke dingler rundt hele tiden!

 30. Hell sikkert, jeg vil gerne være med!

 31. Wauv, tror nu godt jeg kunne bruge sådan en trusse. Under alle omstændigheder så mangler jeg total meget en god bh.

 32. Vil så gerne vinde, mangler gode sportsbh’er

 33. maria louise falck

  jeg har siden vinteren 2008 overvejet at gå ned i det djævlens motionscenter, idag har jeg været inde på deres hjemmeside og set at man kan træne til 80er musikvideoer fra VH1. og nu det her….Jeg siger dig, – det er et tegn!!!!!!

 34. Det vil få min barselsrumpe op af stolen!

 35. Det allermest mærkelige er at der findes sports-string.. Se det forstår jeg slet ikke! Men sådan et lækkert sort sæt, mmmh, det kunne jeg da godt bruge. Var helt klar til at løbe den anden dag, men så opdagede jeg at jeg jo ikke har nogen sportsBH i ammestørrelse, øv bøv (men en god undskyldning for at spise lidt mere kage).

 36. Jeg vil også gerne vinde, jeg lovede at begynde at løbe hvis håndbolddrengene vandt, hvilket de ikke gjorde, men jeg ville begynde alligevel, men har jo været syg mere eller mindre lige siden. Men måske min kur mod sygdomshelvede er at vinde en sportsbh. og sportstrussen så jeg kan jeg måske få strutrøv som min kusine stadig har, og hun er ældre end mig.

 37. ÅHHHHHHHH hvor ville jeg gerne vinde sådan en sports-BH! Fingrene er krydsede fra nu af og indtil lodtrækningen!

 38. Trænger i dén grad til at skrue mig ned i et lækkert nyt sæt sports-underwear 🙂

 39. Min sports BH er også mindst 7 år gammel og trevlet……

 40. Sej Præmie, den må jeg da vinde 😀

 41. Jep, jep… Jeg er også på 🙂

 42. Årh hvad! Her er da virkelig noget lækkert at vinde og som vil gøre sig godt i ethvert svedstinkende omklædningsrum!

 43. Ja, tusind tak – den vil jeg da så gerne vinde denne her

 44. Birgitte Schmidt

  Jeg er helt klart også med:)

 45. Pink, pink, pink, please! 😉

 46. Uha, sexet sportsundertøj vil jeg meget gerne vinde. Tak for en underholdende blog. Marlene

 47. Mkay, der må jeg simpelthen være med. Jeg har stort set ikke bevæget mig det meste af dette herrens år, da jeg blev opereret i starten af januar. I stedet har jeg siddet i sofaen og guffet formiddagsfjernsyn. Og jegkedermigmadogslik. Og kage. Og nu, hvor jeg efterhånden er ved at være klar til at røre mig igen, kan jeg ikke få min nyfede røv ned i træningsbuksen. Eller min chokoladechunky splatterbarm ned i min gamle sportsbh…
  Så ved du hvad? Det ville være en kærkommen gave, det der… 😉

 48. Nøjs gad jeg rigtig godt at vinde, væk med sort nike og ind med lækkert pink!

 49. okay,hvis jeg vinder, så begynder jeg at løbe. Promise!

 50. Tag mig!

 51. Count me in!

 52. Jeg vil være med – om ikke andet kunne et sæt i pink vel få fokus væk, når min søn på 2½ har trang til at klaske hårdt til min mave og råbe “MAVER”.

 53. Åhr ja tak! Man må aldrig gå ned på udstyr. Og mit er mildest talt ved at være slidt op. Jeg er SÅ meget med i lodtrækningen og satser på lykkens pamfil og at være den bedste (løbeundertøjs)klædte og sætte ny personlig rekord til BT Halvmaraton i maj.

 54. Jeg melder mig – kunne helt klart godt bruge en ny sports BH – og en der ikke får en til at føle sig som en rullepøle under pres!

 55. jeg er klar til lækkert løb

 56. Hermed en kommentar!
  Ih jeg er sikker på, at jeg vil løbe meeeget stærkere, hvis jeg har det sæt indenunder.

 57. Er SIKKER på, at det er sportsundertøjet, der skal få mig op af sofaen og igang!! To fødsler lige i rap gør intet godt for ens krop og manden (og jeg selv) har fortjent en fit mutti…

 58. Nu må det vist være min tur til at vinde – glæder mig allerede:-)

 59. Uha hvor lækkert.

  Med min bagdel er jeg sikker på at også en sportstrusse er nødvendig 🙂

 60. Jeg har helt klart den sygeste grund til at vinde: Efter min søns fødsel og efterfølgende amning har jeg ikke kunnet passe mit gamle undertøj (og ja, undertøj – det er klart en overdrivelse at kalde det lingeri). Hvad gør man så? Man bor og lever i de amme-bh’er og store graviditets-mormortrusser, der nogenlunde passer (kan lukkes) og i øvrigt er vældigt behagelige at ha’ på. Og det gælder altså også sports-undertøjet. Min mand ville ELSKE at se mig i en pink sportsbh, i stedet for det fnulrede og grålige jeg render rundt i i dag.
  P.S. Min søn er 2½ – jeg stoppede med at amme for 1½ år siden. SUK!

 61. Så lækkert! Jeg skal sgu også snart ha tabt det babyfedt!!!!

 62. Charlotte Mathilda Sørensen

  ja!

 63. Jeg kommer nok aldrig til at bruge det, men jeg vil fanme bare gerne vinde.

 64. Jeg vil, jeg vil, jeg vil! Og den skal være sort som altid.

 65. Jeg er lige så småt begyndt at løbe så jeg er da totalt klar på at vinde noget lækkert sportsundertøj!

 66. Jeg skal til at ryste røv for at komme i form, så både bh og trusse vil være velkommen her, da jeg ikke kan svare for andre folks sikkerhed, når røv og patværk går i simultansvingninger 😀

 67. Fantastisk mulighed jeg er nødt til at prøve og efter salgstalen at dømme også nødt til at købe, hvis ikke jeg vinder 😉

  K.h. KirstenLN, fast, men normalt tavs læser

 68. Måske det vil være nemmere at komme ud at løbe i det sæt undertøj….. ?
  KH
  Susanne B

 69. Lige hvad jeg mangler.
  God weekend – Louise

 70. Jaaaaaaaaa, os mig

 71. Jeps – mere motion = mindre fedt = har jeg brug for. Håber jeg vinder.

 72. Man må aldrig – ALDRIG – gå ned på udstyr! Jeg vil rigtig gerne vinde…

 73. Årh ja nice! Helle for at deltage 🙂 Det ville være perfekt når nu jeg starter fitness i næste måned!

 74. Jeg er med – den er for lækker! 🙂

 75. Por Favor – lille lykke fedthalemus – eller hvem der nu trækker lod, vælg mig 🙂

 76. Jeg vil også gerne sige farvel til et styk sammenklemt bryst og hej til to runde forme i en sports-bh. Det er vist aldrig set før!!!

 77. Kunne virkelig være dejligt med lidt ekstra motivation til løbeturen. Har også haft den samme – nu lettere klamme- hvide sportsbh lidt for længe. Og så er jeg også meget nysgerrig på sportstrussen.

 78. Jaaa, pick me, pick me!

 79. Er SÅ meget med 🙂

 80. Uh, be’ om! Det kunne være fedt!! 🙂

 81. Heidi Simonsen

  Det kunne være super lækkert!

 82. Håber, be’r og krydser fingre 🙂

 83. Åhh det ville være dejligt – tror min sportsBH er fra 9. klasse…. (pinligt!)

 84. Uhhhh, et sort til mig. tak 🙂
  Med alle de beskrivelser af Anne Sax, gad jeg måske godt snart en forlænget weekend i Kbh (med en andens dankort end mit, that is!).

 85. Her et mit lod… 😀

 86. Hvor sejt med Pink sportsundertøj – hvis noget kan få mig til at løbe er det da det 😀

 87. Gad godt prøve noget lækkert sportsundertøj – er vant til Bilkas det bedste 🙂

 88. pink sportsundertøj er da lige mig….

 89. Jeg kunne godt bruge en mere autoriseret end der billige til en halvtredser, der bare strammer barmen ind, så man ligener en med to store amerikanske pandekager på fronten 🙂

 90. Min kæreste siger jeg har verdens mest ucharmerende sportsbh, så jeg smider også et lod ind. 🙂

 91. Vidste ikke en sportsbh kunne være flot og faktisk også lidt sexet med det blondenet der er på 🙂

 92. Hvis jeg vinder begynder jeg at dyrke sport igen!

 93. Min sportsbh blev stjålet fra tørrestativet i efteråret og fordi jeg er en fattig studerende, og en lille smule fordi jeg er doven, har jeg ikke fået købt en ny. Så træk mig!

 94. Gi’ MIG! Jeg trænger mest til motion og motivation af ALLE i denne tråd! No, seriously. D.

 95. Åh, det ville være lykken med sådan et sæt. Så kunne jeg cykle eller løbe efter bussen uden at risikere at blive slået ud af en af ‘pigerne’. Pink eller sort – jeg er med på den værste!

 96. Kunne være så dejligt at løbe i.

 97. Hvis man nu var smart i pink, kom man måske i gang med løbetræningen igen…

 98. En kommentar 😉

 99. Min røv kunne helt sikkert godt trænge til en sports trusse!! Lider pt af at kunne mærke svingninger hver gang jeg tager et skridt…og ja, det er ved at være en vedvarende bølge 😉

  TAk for top underholdende blog! God weekend.Ann

 100. Jeg har så meget fortjent at vinde – for det første vinder jeg aldrig aldrig noget og for det andet går jeg faktisk i motionscenter (måske ikke så tit meen tanken tæller jo osse) og for det sidste er min sportsbh så stram, at jeg har nærdødsoplevelser hver gang den skal krænges af eller på. Det ville øge min livskvalitet helt vildt meget at vinde det lækre sæt i sort…..så vælg mig dog!

 101. Jeg har alt for store bryster, en røv der virkelig kan komme i svingninger, har ikke været i størrelse 42 siden jeg flyttede sammen med min mand og har lovet at løbe et halvmarathon til august. Jeg kan slet ikke overskue hvordan jeg skal nå det mål, men med fantastisk sportsundertøj er der da en vis chance for at nå målet.

 102. Uh det ville da ikke være dårligt at vinde en bh, så man kunne komme i gang med at røre sig.
  Forresten tak for en god og sjov blog.
  Sara

 103. Heh, det er da måske også lidt mere sexet end en trevlet en af slagsen. (hvilket jeg også er den heldige indehaver af!) Nå, men altså, vælg mig og smid det sorte i min postkasse. Så kan det også være kæresten vil med ud at løbe lidt oftere. Fælles løbetur betyder også fælles bad. Og hvem ville ikke hellere smide tøjet iført sådan et sæt, end en trevlet, grålig, førhenværende hvid sag fra dengang yveret sad pænt af sig selv.

 104. Hey det er da mig der skal løbe i det fremover. Eller måske ikke kun i det…

 105. Jeg er også med, så kan det være jeg alligevel kan komme ud i det kolde vejr!!

 106. Hm, kan godt se at konkurrencen er hård, men jeg prøver alligevel lykken. Det er også snart en måned siden jeg har vundet noget sidst… 😉

 107. Satser på at dette er det bedste random-nummer i verden, i fald du bruger din fantastiske lykke-maskine igen. Kunne godt trænge til at vinde noget … Og især det her!

 108. jeg vil altså også rigtig gerne eje sådan et pink sæt…

 109. Jeg vil da også gerne være med – er sikker på det pink vil være pænt til mig

 110. Åh det ville være så fint og passende at vinde sådan et sæt sportundertøj! Læs evt hvorfor, lige her:
  http://louiseichicago.blogspot.com/2011/02/ymca.html

 111. Altså. F*** guitarer og hamstre. Vil virkelig gerne vinde det her. Dyrker intet motion (altså, jo, yoga, men til netop det behøver jeg ikke ligefrem en sports-bh). Nu kan jeg i det mindste se ud som om jeg har styr på, når jeg begynder igen. Snart.
  Pink.

 112. Jeg hopper også på! Gimme’ gimme’ gimme’ 😀

 113. Jeg vil også gerne vinde! Smart sportsundertøj, det er da fedt 🙂

 114. Ja, tak! Jeg vil gerne være med, og hvis jeg vinder lover jeg at bruge det!! (og det er altså store ord fra mig!!!) 🙂

 115. Suk, at melder sig til denne type konkurrencer en fredag aften… (-;

 116. Jeg er også “størrelsesmæssigt udfordret” (på den fyldige måde) i brystregionen, så dette er da lige, hvad jeg har brug for!

 117. I’m in 🙂

 118. Ælsker bare det sæt allerede og man skal jo ikke stå i vejen for kærligheden 🙂

 119. Træk mig, mig mig mig.. (den pinke)

 120. Også mig – der synes, at de begge er fine! :o)

 121. Århhhh hvaaaad – pink løbeundertøj. Mon lige det kunne sætte motivationen i gang?

 122. Hit med det!!!

 123. PernilleNilausen

  hahaha Det har jeg nu heller aldrig hørt om, en vaske ægte sportstrusse. Hvad med noget sports som man kan vikle om maven, når man skal bruge sin nye powerhoop. En hulahop ring med vægt i mange farver, som gør vanvittig ondt når den svinger rundt om min mave, og måske svinger min mave også lidt mere end ballerne, når det kommer til stykket. Måske jeg kan få trussen i en str. XL så de kan hives op over….

 124. Uh – det er lige det, jeg mangler!

 125. Altså… i princippet KUNNE det jo godt være sådan noget sportstrusse/patholder-hejs man manglede… som incitament…?!…. Jeg må hellere også komme med i eksperimentet.
  … Men pink????… Nahhhhh… hellere sort, så… HVIS nu!

 126. Jaa, det er liiiige mig 🙂

 127. Pick me – pig me – grismig! Mine bryster har jo helt deres eget liv når jeg tromler afsted med 4,5 km/t..

 128. Louise Nielsen

  Hep hep!!

 129. mig, mig, mig, mig, miiiiiiig;) Gerne i sort. Bruger i forvejen en formue på det stads, ku være rart med en gratis.

 130. Er også helt klart med 🙂

 131. Haha, jeg må være med her.. Måske jeg rent faktisk så kommer ud og laver noget aktivt!!! 😉

 132. Det ville helt klart hjælpe mig til at komme ud i løbeskoene noget oftere, hvis jeg havde sådan en lækker sports bh, så MIG MIG MIG

 133. *sportslig kommentar* 🙂

 134. Ja det er jo din skyld alt sammen, at jeg nu har nogle lækkere bh’er, dog er der så andre ting, vi må overveje:-) Anne er fantastisk, så jeg siger da ja tak:-)

 135. Uh, den vil jeg vildt gerne vinde. In pink pretty please 🙂 Tak for en god blog.

 136. Jeg vil også gerne have et lod, så 🙂

 137. pink eller sort – det er lige meget de ser fantastiske ud !

 138. jep-jep !
  Jeg vil meget gerne være med i trækningen 🙂

 139. Et lod til mig. Løbetrusser giver totalt meget mening – når man løber mere end 5 km.
  Tak og atter tak for en storslået blog!

 140. Aldrig gå ned på pink gear – pick me pick me!!

 141. Jajajajajajajajajajaja!!! Jeg trænger til noget pink!

 142. Det ser lidt utjekket ud, når min gamle stræk-sports-bh for 117. gang er gledet op og sidder og strammer midt på babserne, så jeg fyrer den af til Latin-mix i fitness-centret med noget, der ligner et af de der brød, der er sat sammen af flere boller, under blusen. Så nu er jeg holdt op med at løfte armene. Og så får jeg bebrejdende ord fra den fikse instruktør, for “… det virker ikke sexet at danse latin, når armene ikke er med”. Som om det er sexet, når både armene OG bolledejen er med. Summa summarum: Jeg vil gerne vinde sportsbh’en og -trussen.

 143. Oh – en PINK sportsbh, det kunne være cool!

 144. Jeg vil hellere have en fedthalemus, men sådan et sort sportssæt siger jeg ikke nej til.

 145. Du har de vildeste give aways, sindsygt mange kommentarer. Men det her er da også noget man virkelig gerne vil vinde.

 146. Pernille Udesen

  Fordi min krop skal have en fair chance mod mine enorme graviditetsprægede bryster, når jeg skal i form efter fødslen. Og jo tak. Den må gerne være lyserød.

 147. Uha ja tak, det ville bestemt gøre mine løbeture sjovere, hvis jeg vidste jeg havde sådan et labert pink sæt undertøj indenunder!

 148. Jæs please! Når barn nr. 2 er presset ud om et par måneder, skal jeg ha’ forbrændt 9 måneders kage- og chokobal, og den gamle Nike-sports-BH kan helt sikkert godt trænge til en afløser (OG få svært ved at rumme amme-barm). Aldrig hørt om en løbetrusse – men med alt det choko, jeg har indtaget, trænger hele kroppen vist til støtte – evt. et løbekorset?

 149. Nej, hvor er de fine – især de pink kunne være en fin erstatning for mine gamle sportsbh’er der nu er en slags udefinerbar grå-hvid

 150. Jeg ææælsker Mary Jo men har desværre aldrig råd til det, så jeg vil også gerne være med….

 151. Oss mig. En pink sports-bh. Det er da for fedt. Jeg satser på, jeg har det heldige nr. Tak for masser af god underholdning btw

 152. Lisa / Voksenmis

  Mig! Mig! Mig!
  – Eller en anden heldig læser 🙂

 153. Miiggg, så har jeg da hvertfald ikke flere undskyldninger for ikke at komme igang med at løbe igen 🙂

 154. Det vil klæde mine lidt-triste-mor-løbe-bryster med en pink løbe-bh.

 155. Jeg træner hver dag og har een sportsBH, så af CO2 mæssige årsager vil det være godt at lade mig vinde så jeg ikke skal vaske hver dag 🙂

 156. Uhh, krydser fingre for at jeg vinder!! Det vil være virkelig rart! 🙂

 157. Har født for 6 måneder siden og skal tilbage på job. MÅ-MOTIONERE-ULTRA-SLASKET-MORMOR-KROP. Tror faktisk en god sports bh ville hjælpe 🙂

 158. Øj – den gad jeg godt vinde. Er også træt af ‘pølsen’!

 159. Wow, hvor er de flotte. Jeg ville elske at iføre mig en sports-bh som både er pæn og behagelig. Tag mig, tag mig, tag mig .-)) Sort, pink – alt er velkomment!

 160. Skynder mig også at smide et lod i baljen 🙂

 161. maria louise falck

  okay. nu har jeg fandeme været nede og TRÆNE bare ved tanken om at jeg skal vinde det sorte sæt, jeg siger det bare…

 162. Altså jeg ØNSKER mig faktisk et par sportstrusser i håbet om, at de ligesom sidder på en bedre måde, så det ikke ser ud som om, at jeg har 4 baller.
  Og min sportsbh er vist også fra dengang før jeg fik børn og busten var en smuuuule mindre. Lige nu skal jeg helst ikke have armene for højt op over hovedet, da det resulterer i, at bh’em smutter med op over brysterne, og det ser mildest talt ikke særligt fitness-nymfe-agtigt ud. Så jeg venter i spænding og håber, håber, håber 🙂

 163. Når nu nr 3 snart er færdig med at amme fedtet af mig, må jeg i gang med motion igen. Har ellers været effektiv slankekur so far, men kan godt mærke, at hun spiser mest rigtig mad nu (og jeg spiser stadig for meget chokolade!).

 164. uha mine gamle babbelutter trænger til en god sports bh krydser fingre!

 165. jeg bruger sporten som smertedæmpende da jeg lider af kroniske smerter. har ikke selv råd til en ordentlig sports bh/trusse så ville elske at vinde. held og lykke til jer alle! mvh jenny clausen

 166. vicki johansen

  Kan love på forhånd, at jeg ikke kommer til at bruge sættet til løbetræning – til gengæld kan kæresten få lov at nyde synet af mig i pink sportsundertøj, når jeg giver den gas på Wii fit-boardet 😀

 167. Nu har du skrevet om hende undertøjsguruen SÅ mange gange, ay jeg snart er nødt til at tro dig – og smider hermed et lod 🙂

 168. Håber jeg bliver den heldige. Balkonen trænger til nyt stilads.

 169. Susanne Pedersen

  Det kunne da være super coolmed sådan en sag 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s