Bar røv og t

Ingen, og jeg siger INGEN kan pull off bar røv og t-shirt. Alle ligner en idiot i det. Selv Smukke Allan mister 50% af sin lækkerhed, når han trasker gennem stuen på vej ned til vasketøjsstativet i bar røv og t.

Og han skal desuden også holde op med at stoppe op og indlede en samtale med mig – og forvente jeg tager ham den mindste smule seriøst. For jeg skal ikke glemme at sige at bar røv, t og en lidt duknakket morgenholdning altid får mig til at grine helt utrolig højt …

God søndag.

7 responses to “Bar røv og t

 1. Det kommer vel an på hvor lang den t-shirt er?

 2. Du kan ikke klage over ham hvis han er på vej for at hente tøj, det kunne jo tænkes at han ikke havde mere 😉 og generelt, han laver huslige pligter, så man man ikke klage.
  Og når man griner er man glad. God søndag til dig også.

 3. Minder mig om den morgen for efterhånden mange, mange år siden, hvor jeg kl. 5 under et sleep over hos en veninde mødte hendes far på badeværelset iført gult t-shirt, bar røv, gummistøvler og en gulvskrubbe i færd med at fange en mus, der havde sneget sig ind ad vinduet … og glemte jeg at fortælle, at manden er 2 meter og 5 høj?

 4. Rimelig sjovt. Har tit tænkt på hvorfor mænd ser så tåbelige ud i den mundering, mens de omvendt plejer at synes, vi kvinder er toplækre, når vi gør det… Oh well… godt den slags ikke behøver at give mening…

 5. Hvor har du ret! Og min mand gør også det der med, at stoppe op og lige fortælle om et eller andet og jeg kan ikke have det. Jeg synes det ser så frastødende ud!

 6. …..synes nu det lyder ret så hygs.

  Selv god søndag.

 7. Hmm. Bar diller er da ikke værst …
  Nej du har ret. Det er lidt ligesom når sokkerne er det sidste de tager af inden sex. halvstiv sjover og et par slidte Nike strømper er bare ikke skide lækkert.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s