Myntes dag

En af mine kolleger har også tre børn. Den ældste er 13, den yngste 3. Han har valgt at få dem alle med mange års mellemrum, for at der er plads til at give dem hver især nok opmærksomhed.

Naaaaaaarhj, brægede jeg hen over ham ved frokostbordet, jeg synes det er en meget bedre idé at få dem alle i en klump, så kan de jo lege sammen.

Begge dele er sikkert en lige god idé. Men jeg skal hilse og sige, at når man har tre unger, der ligger forholdsvis tæt på hinanden i alder, er det faktisk ret svært – for ikke at sige umuligt – at huske at få øje på dem hver i sær i hverdagens tumult og give dem den opmærksomhed, min kollega snakker om. Så én gang om måneden prøver jeg at tage mig en særlig dag med én af dem. Det går selvfølgelig på tur. I November fik Anemone en tur til Kingos gravsted (som hun jo havde plaget helt vildt om at få lov til at komme hen og se, kan I jo nok forstå). December har jeg altid for travlt med at være sur til at gide gøre noget med nogen. Allan, som også er med i regnskabet, fik januar. Februar er Myntes. Så vi var i teatret i går og se Da lille Madsens hus blæste væk. Det fineste lille teaterstykke baseret på Jakob Martin Strids bog:

Jeg kan kun anbefale alle, der har børn mellem 2-5 at tage hen og se stykket. Der var virkelig mange fine detaljer, absolut ikke for langt og på ingen måde irriterende. Synes ellers børneteater i bedste fald bare er kedeligt, som regel er det voldsomt irriterende at se på. Men dette var fint. Det syntes Mynte også. Det går på Det Lille Teater i Lavendelstræde. Se mere her.

Men det var slet ikke teatret Mynte My glædede sig mest til. Næ, hun så mest frem til, at skulle med mig på arbejde bagefter.

Så jeg havde en lille assistent med på kontoret, som kun forstyrrede en lille bitte smule. Til gengæld gjorde hun det hele tiden. Altså helt til hun fik lov til at låne en iPad af en på kontoret … så hende i timesvis. Måske også fordi vores whiteboards i mødelokalet nu er prydet med denne slags tegninger:

2 responses to “Myntes dag

  1. *M*Y*N*T*E* 🙂
    Fedt med en månedlig dag, den tror jeg, at jeg tager til mig.

  2. Vidunderligt med teaterstykker, og det er en super god ide at give hver og en en særlig omsorgsdag. Husker du også en månedlig dag til dig selv?
    Hvis I før lyst til at spare den månedlig dag sammen til en masse for hele familien, så har I en åben invitation til prinsessekage og drinks med lysende diskokugler. Hvis du har tid og lyst kan du læse mere nederst i mit blog indlæg i dag.
    God og nydsom weekend

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s