Sarah og Kamille

“Hun gør alle piger i Danmark lesbiske”, læste jeg én skrev i en kommentar til det dette YouTube klip. Det drejer sig om Sarah fra Xfactor.

Kamille er med sine otte år stadig for ung til at gå op i sexuelle præferencer, men åbenbart ikke for ung til at forstå at klæde sig som sine idoler.

Denne uge har hun derfor valgt betræde guds grønne jord iført vest og slips. Og selvfølelig hjertehalskæder, hvor bedsteveninden har den anden halvdel. Pyha, heldigvis ER hun også kun otte år ind i mellem.

6 responses to “Sarah og Kamille

 1. haha, bare vent til hun bliver 19 år, så kommer hun og siger at hun har været 8 år i flere år.
  Men jeg håber sgu ikke at alle kvinder bliver lesbiske af at se på Sarah. Det ville gøre livet en anelse kompliceret for mig. Ja og alle de andre for den sags skyld.
  Men jeg synes da det er sødt at hun klæder sig som sit idol. Hun ligner en forretningskvinde. Det kan kun gå godt.

 2. Vorherrebevares for en ignorant lortekommentar! (øhh, altså ikke kristine thorns ovenfor, men den med at hende Sarah skulle gøre alle piger i Danmark lesbiske)

  Mon ikke vi kan gå ud fra, at den kommer fra en mand!? En lille dum en af slagsen..

 3. Skøn unge Maren. Er det hende med guld støvlerne?

  @heidi m hvor pudsigt, jeg så det som en kompliment til Sarah, fordi mænd synes hun er så lækker så de ikke har en chance hos kvinderne?

 4. Jeg læste egentlig kommentaren som “Sarah er så herre lækker at alle kvinder falder for hende”. Tror faktisk det var en kvinde, der skrev den.

  @Onkelanne: Nej, støvlekrigeren er den midterste. Kamille ved præcis hvad hun vil have og går direkte efter det. Så der er ikke så meget fuss med tøj og sko. Bare jeg blander mig udenom 😉

 5. Gud ja, selvfølgelig, sådan er det da sikkert..

  Jeg så istedet den lillebitte utiltalende mandsling for mig og tænkte, at det nok var et indebrændt surt opstød over hans egen manglende evne til at komme i lag med damerne. Skal vi ikke håbe, at der er dig der har ret!?

 6. Jeg bliver nok ikke lesbisk for hendes skyld, men for fanden hvor er hun sej (15 år?!), og jeg elsker hendes stemme! Overvejer næsten om jeg skal skaffe mig et tv og se xfactor…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s