Bloggens frynsegoder

Noget af det fede ved at være blogger er frynsegoderne. Nu tænker du måske på hotelophold og store godteposer fra diverse tøjfirmaer. Men jeg tænker på gaver fra den ene blogger til den anden. Kamille har for eksempel arvet Anna Skyggebjergs datter Elises rulleskøjter. De stod uden for min hoveddør en dag for nogle måneder siden, fordi Elisa var groet ud af dem – og Anna mente, der var noget med, at jeg havde en masse pigefødder i huset, der med fordel kunne bruge et par hjul under sig.

Hun havde ret. Kamille er efterhånden blevet en fartdjævel på Elises rulleskøjter …

PS. Det er en fejl Anna ikke er på min blogroll. Tror nok hun røg ud under en større rengøring på bloggen, men det er Annas blog jeg tyr til, når jeg er i dårligt humør, for det er der, de simple løsninger på hverdagspisset findes …

3 responses to “Bloggens frynsegoder

  1. Det er fantastisk når kvinder hjælper kvinder. Ja, der er selvfølgelig også få mænd der har blogge herinde i dette univers, jeg er stødt på to. Mine frynsegoder er indtil videre de ordvekslinger man kan risikere at få igennem kommentarer, men også bare det at læse bloggen, jeg føler nærmest at mit liv har ændret sig drastisk efter at jeg er begyndt på bloggen. Det er helt fantastisk, og jeg kan næsten føle mig høj, bare fordi jeg skriver nogle ord.
    Ha en fantastisk weekend og nyd, for fanden nyd.

  2. Hvor lækkert at komme hjem til sådan et par rullemarier! Anna Skyggebjerg kom virkelig under huden på mig, da jeg læste bogen Super mor.

  3. Hvor betænksomt… dejligt med inspiration til at jeg selv lige kan vende blikket indad og se om jeg selv kan glæde nogen i min nærhed.

    Er vild med dit sprog! Må straks rss’e dig!

    Dbh Cammilla

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s