Lus og loppen

Jeg var på Loppen i går. Med lus. Og med Superheltemor.

Det virkede ikke nær så slemt at have lus på Christiania og på Loppen – som det gør når jeg passerer damerne i minkpelse her på det indre Frederiksberg, hvor jeg bor. Selv om det – som Superheltemor klogt pointerede – ville have været mere autentisk, hvis jeg havde haft fladlus.

Jeg kan heldigvis læse på hendes blog, hun også har været hårdt ramt i dag. Det var føste gang vi mødte hinanden, så det var jo nødvendigt med alkohol for at bryde isen. Jeg synes jo bare vi sippede til lidt vin, men nogen må have syntes vi var så herrelækre, de har puttet noget i vores drinks, for tømmermændene i dag har taget sig selv vældig seriøst …

Godt den snart er slut. Dagen. Og nu tilbage til lusene …

2 responses to “Lus og loppen

  1. Hvor hyggeligt I havde en blogger-blind-date – selv med lus 🙂

  2. Jeg synes tit at man i godt selskab mere fuld, og hurtigere. Jeg er sikker på det er det, der er sket.
    Jeg kan forresten sige at hvis det nu var fiskelus du havde ,ville du ikke have noget problem, for de 100 unger i sådan en får fiskelusemoderen til at springe i luften..om end jeg så ikke helt forstår hvordan de kan eksistere? Måske der så er større smittefare fordi ungerne springer længere. Måske jeg skal stoppe med at læse 1003 ting du ikke vidste, du ikke vidste 😉 og måske jeg skal lade være med at snakke om lus for nu klør det sgu også her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s