Socialliv er overvurderet

For helvede da osse!

Mine børn har lus. JEG HAR OGSÅ LUS. Begynder at overveje om det ikke er overvurderet, at de nødvendigvis skal have et socialliv. Hvis de nu ikke omgåes andre børn, så slæber de jo ikke alt muligt kryb og kravl med hjem. JEG GIDER SGU DA IKKE HAVE LUS?!

Must set hair on fire.

12 responses to “Socialliv er overvurderet

 1. Har lige overstået et luseforløb, hvor det så var mig der havde fået lus og smittet den yngste datter – så er det sgu ikke så fedt at være lærer, når man får den slags kryb med hjem 😦
  God kæmning!

 2. Årh altså – du får lige en mental krammer! Lus er bare ikke sejt – og jeg har et arsenal af lusekamme og shampoo stående i skabet HVIS nu.. På trods af at to af øglerne er i institution med jævnlige lusetilfælde er vi heldigvis indtil videre gået fri – men jeg tror, jeg ved, hvordan det føles! Fælt!!
  Selvynk er berettigtet!

 3. Min historielærer sagde en gang at man bare skulle vende dem på ryggen, for så tror de at man er gået. Jeg kan huske intet om Historie, men jeg kan en masse sjove sætninger.

 4. Åh din stakkel. Jeg var det der forfærdelige barn der ALTID fangede lus, hvilket resulterede i at min mor tilsidst forbød mig at gå i fritterens klæd-ud-kasse og at besøge min allerbedste veninde (hendes forældre lusetjekkede aldrig). Det hjalp. Men der havde jeg også haft lus ca 7 gange på 3 år. Min mor kan stadig finde på i ren refleks den dag i dag (jeg er 26) at rode i mit hår for lus hvis hun sidder ved siden af mig.
  Men så ved I da i det mindste hvad I skal bruge søndagen på 😉

 5. PernilleNilausen

  Jeg synes, det begynder at klø, som havde jeg lus….. Det er sympati- lusse- effekten.

 6. Øv lus. Her vil jeg tillade mig, at hovere lidt over at have drenge, så snart jeg hører det mindste rygte om lus i vuggestuen, kører jeg en ordentlig omgang med trimmeren. Og er pænt ligeglad med, at han efterfølgende ligner en staffefange……var det forresten ikke osse noget med, at det er fastalavn om lidt????
  Men masser af medynk herfra!

 7. Øv øv altså – vi har selv lige været der, og jeg har brugt Hedrin i uanselige mængder og kæmmet, kæmmet og kæmmet. Min datter fik lus, selvom jeg har insisteret på at hendes hår altid er sat op. Er sgu også lidt fortørnet på de andre forældre i klassen – det kan jo ikke passe, at det eneste tidspunkt børnene får en lusse-seddel med hjem er når min datter har de kryb boende – hun får dem jo ligesom et sted fra, og hun leger kun med dem fra sin klasse. Hmmmmmmmmmmmmmm

 8. Vi fik også lige en seddel med hjem om lus på skolen her inden half-term (vinterferie i London), og jeg var lige ved at tude. Begge mine unger (og sikkert også nummer 3 i maven) har dejlige proptrækker krøller, som bare er et helvede at lusekæmme! Så jeg har trukket det helt til i aften, hvor jeg ved, at jeg skal sidde med tudende unger på badeværelset i et par timer. Har lovet Princess Diaries på computeren bagefter med en pose Matador-mix fra mormor i DK, men jeg er sikker på, at mange flere løfter flyver ud af munden på mig, når vi senere sidder midt i Hedrin-dampe og med saksen fremme til de små dreadlocks! Lige nu hader jeg bare de andre forældre i klassen, hvis børn har glat hår og som måske slet ikke kæmmer, så mine unger skal lide igen om et par uger! Anyways, i det mindste er du ikke alene med luse-krigen i aften 😦

 9. Føler med dig. God fornøjelse med kæmningen.

 10. Heldigvis lang tid siden vi sidst har haft lus. Her plejer vi at fylde håret med balsam og så kæmme med den i. Når balsamen er vakset ud, brænder jeg deres hår af med den varmeste styrke på hårtørren…(har læst et eller andet sted, at æggene ikke kan lide varmen)…og ja, ungerne piver lidt…men altså burn m…..f…’ers, burn. Sidst med ikke mindst, går jeg lige deres hår igennem og nakker de æg jeg kan se, som alligevel aldrig sidder i tættekammen…En uge max..så er vi lusefri…men som den fuldstændige neurotiske mor jeg er, kæmmer vi hver anden dag i 14 dage bagefter ;O)

 11. LUS er ikke sjovt, og ja man ender som en neorotisk mor

 12. Ja da min mor var træt af at jeg havde lus og utallige af kæmninger i hår som jeg kunne sidde på. Så var løsningen eddikede i mit hår, også luseshampoo, også en liter balsam også kæmme i 14 dage.
  Er man ikke til den lange løsning så kan man bare farve hår. (Ikke en opfordrning til den 2 årige, men mere til den 2-åriges mor hvis hun ikke gider have lus mere).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s