Supergirl

En bonus ved at have fået tre piger er at kjoler som superpigekjolen kan blive brugt af hele tre små superheltinder efter hinanden.

Her er superpige nummer tre på vej i flyverdragt og i børnehave. Jeg bliver lige jublende glad hver gang jeg ser en af dem i kjolen – selv om den har været i mit liv i snart otte år. Trist bliver det når Anemone også gror ud af den. Den har kappe og alt muligt. 100 % polyester. Købt i Hong Kong for en femmer.

5 responses to “Supergirl

  1. Så sent som i går, da jeg ryddede op, fandt jeg den nuttede, vamsede dalmatiner-dragt fra for 7 år siden. Dejlig varm og helt igennem syntetisk! Har kun en søn, så jeg må ud i noget granfætter/kusine-noget, hvis den skal gå i arv.
    Du kan sagtens, at du kan få lov til at klæde børn ud i mange år endnu.

  2. Hvor var den slags udklædning da jeg var barn? Jeg har været heks, hjemløs, baby, men aldrig en superhelt, og det ville jeg ønske jeg havde chance for. Ja, jeg kan vel nå det endnu, det er vel aldrig for sent at blive supergirl. Åhr, jeg ville ønske jeg lige kunne smutte til hong kong og købe den til min kusines datter som drømte hun var superhelt for noget tid siden. For kreativ på den måde er jeg ikke desværre. Næste gang du er i Hong Kong, så tænk lige på mig ik? 😉

  3. Jeg tænker du må lave en giveaway så den kan gå i arvn til nye små piger i blogland.
    – Og kan så fortælle om min veninde der som barn var både Gadaffi og Saddam. Det er altså kostumer man selv må lave, de kan hverken fåes i Hong Kong eller Fætter BR.

  4. Har en søn på 5 år der super gerne ville være Gnaven Smølf men da jeg er symaskine handicappet og der desværre ikke er nogle præfabrikerede syntetiske smølfedragter der går over 3 år valgte han Darth Wader – er der nogen der aner en sammenhæng????

  5. Sejt! Det vil superbaby godt låne om et par år?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s