Go ugly early

Fordi jeg er en fucking crowdpleaser, så har jeg lavet et par tændstikmænd til jer igen i dag …

Men det handler om noget andet. Nemlig om at jeg for nylig hørte om én, der scorede piger efter princippet ”Go ugly early”. Hvilket betød, at han i stedet for at gå efter en af de lækreste piger til festen, som alle de andre fyre også havde snøren ude efter, så satsede han benhårdt på pige fem eller seks på lækkerhedsskalaen allerede fra begyndelsen af aftenen. For så fik han som regel hende. Gik han efter lækkerpige nummer et eller to, endte han med at løbe rundt i panik klokken fire om morgenen for at slutte af med at trygle en af de grimmeste piger om han ikke godt måtte få lov til at slikke hende lidt på armen.

Jamen skide inspirerende altså!

Ikke at jeg er i den fase af livet, hvor jeg scorer piger, men princippet er der da ikke noget i vejen med. Og ville ønske jeg havde hørt om det, FØR bestikkelsesspiralen speedede op i sidste uge og derfor i skrivende stund er ved at ruinere mig. Jojo, det er mine børn, jeg bestikker. Nej, det gør man ikke 2011, I know. Men os, der hænger i en tynd tråd, ved godt at trusler og bestikkelser er det eneste, der rent faktisk får afkommet til at opføre sig hensigtsmæssigt. (Og til dem af jer, der lige nu stiller jer på børnenes side og fortæller os, at børn skam altid har en hensigt med de ting de gør, de har bare andre motiver end os voksne og blablab, kan jeg fortælle at jeg for få minutter siden sagde sætningen ”gider du ikke godt lade være med at klippe i fjernbetjeningen” til en af mine unger, så skal vi ikke bare blive enige om, at MINE hensigter generelt er federe og så komme videre i teksten …

For det startede jo ganske uskyldigt med de bestikkelser:

Som snart blev til:

Det var endda stadig tåleligt, da vi rundede et lidt skarpt hjørne:

Men snart var vi ude i:

Som nu er endt ud i scenarier som dette:

Jeg er nu en nedbrudt kvinde, ydmyget på det groveste. De er helt seriøst skredet med både min lippgloss, min røde kuglepen med glimmerskaft, min sportstaske og stort set al min autoritet. Selvfølgelig har jeg tænkt på, at bestikkelser nok ikke er så effektive alligevel. Men jeg har egentlig brugt mere tid på at ærgre mig over, at jeg starede så nærigt ud (to godnatsange – who cares?!)

Havde jeg bare lavet en ”go ugly early” og kicked some ass med den dobbeltdajm fra starten, ville jeg garanteret stadig have taget på dem!

30 responses to “Go ugly early

 1. Åh Maren! At læse dit indlæg gør morgenen meget meget bedre!

 2. Tak for at få mig til at sprutte kaffe ud af næsen så tidligt på dagen! Den var sku go’!

 3. Ej hvor genialt – jeg får helt lyst til at søge et lortejob.

 4. spot on ….. dejligt at få sat tændstikmænd på børneopdragelsen …. what ever works 🙂

 5. Hahahahahha, vores morgen bestod i, at Nicolaj bestak pigerne med Digestive kiks for at få dem til enten 1: Selv at tage overtøj på, eller 2: Lade ham hjælpe med det – for i vores hjem er der slåskamp med indbygget sirene, hvis det ikke er mor, som hjælper dem i tøjet.
  Det får mig nu til også at overveje Go Ugly Early strategien

 6. lille tændstiksdjævel i flyverdragt… priceless!!!!

 7. Hvis du skal “go-rigtig-ugly”, så overvej trusler.
  Læg ud med blide trusler som:”hvis du kommer nu, får du aftensmad alligevel” og eskaler om nødvendigt til:”hvis du kommer nu, er det muligt jeg kun klipper et af din bamses ben af og skærer lørdagsklø ned til 20 minutter”.
  Det virker måske bedre?

  • haha, der er en grund til at de kalder dig Superheltemor

  • Jeg helt med på “go-rigtig-ugly”- bølgen. Hérhjemme bruger vi flittigt 80’er-frasen: “Jeg rykker din ene arm af, og tæsker dig med den blodige ende”;)

   • HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    Jeg har introduceret Superheltemors dobbelttrusler – a la: Det er allerede gået galt for dig, men hvis du makker ret NU, så kan det muligvis gå lidt mindre galt for dig.

    Men jeg skal helt klart til at true dem med at tæsk med den blodige ende af deres arm. Fuck det er sjovt.

 8. For fanden hvor sejt:-D -: hvis vi skal hoppe op i ladcyklen skal vi ha din Iphone -ha haaaaaaaaaaaa altså den kunne høres herhjemme:-)

 9. Jeg er pleased! Tak!
  Og du er vist i øvrigt kommet over fastelavnsspelteriet … eller har du fundet speltdaim?

 10. Spot on !

 11. Tak for tippet, men altså nu tør jeg sgu da ikke at gå i byen mere i frygt for at blive scoret først. Eller jo gu fanden gør jeg da så.

 12. oh my det er jo det samme der sker herhjemme…om end de tre små kjoledjævle er erstattet af kun 2 små handjævle 🙂

 13. Årh bliv ved med dine tændstiksmænd, det er fandme god blog-humor i det hele taget er jeg ret vild med dine ord, så bliv veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed

 14. Fuck. Jeg er også havnet i den. Jeg gav min seksårige en tyver for lynhurtigt at gå med mig i to tøjbutikker, hvor han bare råbte “Jeg vil hjeeeeeem” eller gav mannequinnerne hånden og sagde “Goddag, mig en fornøjelse. Er det dig, der ejer butikken?”, så jeg alligevel var stresset og svedig, inden jeg overhovedet fik mig nosset ind i prøverummet. Meget dårlig forretning. Og nu vil han have penge hele tiden.

 15. Dén er simpelthen lige i skabet…tænker grundigt over hvordan jeg kan raffinere bestikkelsesmetoderne, så de ikke danner præcedens…anyone?

 16. Jeg kender simpelthen ingen som dig, der er så befriende dejligt selv-u-højtidelig og ærlig, så alle vi andre fejlbarlige mennesker kan få lov at spejle os! Bliv endelig ved. Og gerne i tændstiksmandsform. Elsker tændstikdatter i flyverdragt.

 17. Inden jeg begav mig ud i at føde og sådan, kom jeg qua mit job flere steder, hvor dem, der ved noget om børn og børneopdragelse befandt sig. Og jeg vil gerne berolige dig: Du er überhip. Straf/belønnings-principperne bliver flere steder betragtet som det nye sort.
  (Jeg skal nok lige vende tilbage, hvis jeg får ørerne i nogle oplysninger om, hvad man stiller op, når de har overtaget hele interiøret, og man derfor ikke har mere tilbage at forhandle med.)

 18. Åh Maren dog! 😀
  Jeg er ikke engang selv mor, eller bare sådan rigtig voksen i det, men du kan altså noget med ord, så jeg tror, alle får noget ud af det. Jeg er selv 20 somre og arbejder som au pair i Italien og har gjordt det et års tid nu, så dét der, har selv jeg prøvet. Spot on, fandens godt ramt! Og så kan jeg lige informere om, at jeg med glæde bukker mig i støvet for dine kreative evner, hold da op, hvor du kan noget med streger. 😀 Jeg er personligt helt skudt af lillepigen i flyverdragt. Oh mio dio che carina!

 19. Ja nu har du vel nærmest givet de små djævle det hele og så er der vel kun truslerne tilbage – som “Superheltemor” så rigtigt skriver 😛 – lige nu er jeg nærmest glad for at mine to er blevet 21 og 25 – nu er det bare andre problemer, man slås med :-). God kamp videre – og måske er du heldig ude på den anden side, så de synes, at du er okay, når de selv har rundet de 25!

 20. Du skulle fanme lave en tegneserie om livet med dine børn. Oplagt barlselsgave. Jeg siger det bare 🙂

 21. Fantastiske Maren!
  Jeg er 17 år og har absolut ingen forstand på noget, af alt det du skriver om, men du skriver så jeg har lyst til at følge med og sidde her og grine, langt væk fra Danmark og små tændstiksbørn i flyverdragt.

 22. Fantastisk! Endelig en blogg om familielivet jeg kan like!

 23. Jeg bliver ved at grine, åh hvor er det fantastisk – dine små djævle er skønne.
  god weekend.

 24. Første gang på din blog. Der er solskin i min mave efter at jeg har læst dit indlæg. Tusinde Tak og Skøn Dag til Dig.

 25. Et frisk pust! Her er et genpust fra 78-årig oldefar, hvis lillebror engang i oldtiden truede sine sønner med, at hvis de ikke lystrede, blev de skrevet op, og umiddelbart derefter streget ud. Det virkede.

 26. Pingback: andres umulige børn « rabarberkvarteret

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s