Kamikazekaren

Hvis du skal læse en anden blog i dag, skal du læse denne. Hun er godt nok deprimeret, altså sådan for real, men derfor skriver hun røven ud af bukserne alligevel.

7 responses to “Kamikazekaren

 1. Jeg læste den i går på foranledning af stinestregen. Puuuuha, hvor jeg havde ondt helt ind i sjælen, da jeg efter en time måtte tvinge mig selv til at stoppe med at læse. Var helt nede resten af dagen. Sikke en stemning. Tror ikke jeg vender tilbage, selvom hun skriver rigtig godt. Blev simpelthen så trist.

 2. Har lige læst med og kommenteret. Hun er jo stjerne humoristisk begavet – på den cooleste underspillede måde:oD

 3. Jeg synes hun er skidegod. Kan meget godt lide at ikke alt er babylyserødt i “blogland”.

 4. Åh ja de kryb!!
  Her hjemme er vi også grædefærdige – især mig. Jeg ville nok ikke gøre mig så godt ud på en af dine tegninger *fnis*.
  Jeg stod i badet efter at begge piger havde fået en omgang lusse shanpoo, og det er simpelthen ikke til at vaske ud lortet!! Jeg er på 4-5 vask af håret som stadigvæk ikke vil skumme, tage imod sæben eller blive rent. Da manden stikker hovedet ind til mig og siger “åh ja forresten damen på apoteket sagde at hvis man kom shampoo i FØR man skyller lusse shampooen ud, så undgår man at det er så svært at vaske ud igen!” og så var hans hoved væk fra badet i samme sekundt, mens jeg gav mig til at stå og stampe i raseri og vrælede i arrigskab “Det kunne du forhelved godt have sagt FØR jeg gik i bad”
  Så hermed er rådet givet videre, efter min mands fortælling virkede det helt fantastisk på pigerne, så det var kun os andre som måtte stå til en venindes fødselsdag med alt for fedtet hår, opsat i et forsøg på at skjule det! Jeg listede hjem ret tidligt den aften, stak forfærdeligt af lusse shampoo og lignede en våd hund!

  P.s vi kæmmer nu dagligt og glatter hår med glattejern. Vi har udviklet vores egen teori i desperation efter et utal af shampoo ture!

 5. Jens Heinrich

  Kraftedeme, så skal man være inviteret. Det er også din skyld. Hun er nok utryg ved for megen opmærksomhed. Og jeg havde sådan lyst til at læse noget depressivt. Det har jeg stadig. Satan.

 6. Ja, det er noget pis. Jeg skal aldrig anbefale nogen igen, hvis dette er konsekvensen. Morede mig før i dag over dine absolut sære blogindlæg, og overvejede et kort øjeblik at skrive at man skulle besøge dig, men klog af skade holder jeg dig for mig selv.

 7. Jens Heinrich

  Maren, for Guds skyld, jeg kan jo godt lide opmærksomhed.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s