Holder aldrig op med at være sjovt

Der er nogle ting, der aldrig holder op med at være sjove.

Og jeg kan faktisk ikke helt forstå, hvordan den samme vittighed kan blive ved med at være sjov. Altså jeg arbejder for fanden da med humor og ved, at man som regel kun griner, hvis der er en vis mængde overraskelse i pointen. Men ikke destomindre kan jeg konstatere, at jeg lige har grint helt højt af den lille kunstinstallation min AD’er har sat op af det frugt, han har tænkt sig at spise i dag. Og skal vi ikke blive enige om, at det ikke er første gang, man har set sådan én …

Tissemænd holder ALDRIG op med at være sjove!

14 responses to “Holder aldrig op med at være sjovt

 1. HAHA det ligner en tissemand!!! Tissemænd er altid sjove. Altid.

 2. Jeg er fuldstændig enig – tissemænd holder aldrig op med at være sjove. Jeg skulle engang give en veninde en særlig gave, som kunne symbolisere en historie fra vores venskab (det var en polterabend) og min historie var, at vi i vores unge dage, da vi mødte hinanden i en kibbutz i Israel, sneg os rundt i private haver for at stjæle appelsiner (fra træerne) så vi havde noget at spæde vodkaen op med. Derfor var min gave en flaske vodka og 2 appelsiner. Jeg satte appelsinerne på hver sin side af flasken og beklædte hele molevitten med stanniol, og da jeg så resultatet faldt jeg om af grin 🙂
  For det lignede grangivelig – SURPRISE – en kæme sølvdiller! Fnis.

 3. Og så er den krumbøjet, havde jeg lavet den ville jeg have vendt bananen om. Ja altså nogle tissemænd er jo lidt sjovere end andre, har en nonne fortalt mig. Og så minder billedet lidt om min eftermiddag og den snak der har været.

 4. En AD´er der drikker SOLITA!? Og de skulle være med på noderne?
  Det er totalt old school … der sad altid noget klamt i bunden af flasken og min bror bildte mig ind det var plastikrester. Men jeg er jo også lillesøster (-;

 5. Det er derfor den kaldes en “sjover”…og sådan er verden så videligt skruet sammen

 6. Holdt julefrokost engang med indlagte arbejdsopgaver. Holdet der skulle lave bordekorationerne, var temlig krea med stearinlys og kogler…. Juledekorationer forklædt som tissemænd – også et festligt indslag:-))

 7. Haha, sjovt som det kun er kvinder der har kommenteret på det her indlæg. INDTIL NU! Men ja, vores vedhæng er kilde til evig spas og løjer.
  /Kemikerne

 8. Ha ha “missetand” – det er sjovt selv når man bakker snavvendt!

 9. Yndlingsfrugtskulptur!

 10. Tissemænd er da bare altid sjove! Hos os går hver eneste fodboldkamp ud på at se, hvor mange gange spillerne tjekker om “udstyret” stadig sidder, hvor det skal eller om de har tabt det npå de sidste 10 meters løbetur… Nej rent faktisk syntes manden min ikke, at det er sjovt (kommer med lange foredrag om at den bare lige skal lægges tilrette… hvilket går gør det hele meget mere morsomt!!!), men både 8 og 10 årig jubler over legen – sammen med mig 39 år!

 11. – prutter er også altid sjove. Af helt uvisse årsager.

 12. Se. det burde give anledning til eftertanke at det kun er den feminine side, der giver sit besyv med. Tilhørende det modsatte køn, kan jeg da lige nævne, i forbifarten, at der ikke grines af udstyret, når vi ellers kommer sammen med ligesindede. Men det er da også kun i forbindelse med fællesbadning ol. at emnet overhovedet er aktuelt! Men skulle der snige sig et hunkønsvæsen ind i nærheden, skifter billedet øjeblikkeligt. -så er det meeeget sjovt, fniiis!!
  Du har aldeles ret, -det er en pigeting!

 13. Pingback: Utilsigtet penis « bekendelser

 14. Hmmm.

  Jeg forstår pludseligt meget bedre den her standard-bemærkning hos single-kvinder. At de er ude efter en mand som får dem til at grine.

  🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s