Pik og gay

Det kan godt være Nick og Jay, bandana og håndtegn er det, de unge vil have. Men jeg tror muligvis jeg skulle være minus femten år gammel, for ikke at tænke “are you fucking kidding me“, når de giver sig til at rime løs på deres patetiske tekster.

Derudover er jeg da all for at alle skal have lov til at høre det musik, de gerne vil høre. Ingen musikpoliti her! Men Smukke Allan hører kun Heavy Metal. Så ham har vi regler for …

23 responses to “Pik og gay

 1. Jeg KUNNE IKKE være mere enig i det med Nik og Jay! Troede i starten de var en veltilrettelagt joke, og kunne(KAN) slet ikke fatte hvordan de kan tage sig selv alvorligt! COME OOOOON! Den ene har endda et barn! Så endnu en generation ‘dårlig musiksmag’ kan få deres idoler! OMG

 2. man må le – tænk at det kan fortsætte

 3. Så må jeg lige på banen og sige at jeg på en eller anden måde bliver glad for deres musik. Nogle sange er bestemt bedre end andre, men det er trods alt bedre en heavy metal. 😉

 4. det er med musik som med biksemad
  det smager godt
  men man vil helst ikke vide
  hvad der er i

 5. Hehe grinte også lidt til deres zulu comedy awards optræden der blev sendt i lørdags, den ene lignede lidt en veltrænet gorilla….med rygsæk….. hvad er nu det?!? og gad vide hvad han gemmer i den, playstation, guldbarer, champagne, toiletpapir, billede af sin mor??? Iwonder

 6. Jeg spekulerede også meget over, den der rygsæk, han havde på under hele zulu award optrædenen. Skal det nu være moderne? Jeg fatter hat! Eller rygsæk? Jeg fatter rygsæk!

 7. For pokker Maren. Vil du ikk godt blive ved med at tegne? Ved godt det der med øjnene og alt muligt, men griner simpelthen SÅ meget af din streg 🙂
  (og hvis man godt må smide “jeg er fucking indlagt på sygehuset og I skal sgu ha bare lidt medlidenhed allesammen kortet” gør jeg gerne det)

 8. Hehe, desværre er det bare sådan herhjemme, at når man har præ-teenagere i huset, så er man på ingen måder en cool mor hvis man ikke kan bare lidt af omkvædene i Nik og Jay’s tekster.. og det kan jeg heldigvis, om jeg vil det eller ej – for vil jo gerne være en cool mor…
  Reglerne her i huset er dog, at vil man høre musik, som passer til en præ-teen, efter kl 18, så foregår det på eget værelse, for ellers ender ens mor med at råbe ret højt lige pluselig når hun har fået NOOOOK!!!

 9. Synes bare lige at Nik og Jay er et godt udtryk for “Fuck Janteloven” og en del af deres musik er faktisk ganske ok uden at det gør mig til fan. Og jeg tror faktisk ikke at det er fordi jeg er teenagemor.

 10. Jeg er også MEGAtræt af Pik og Gay, Var i Nepal for nylig og lige så snart jeg så bjergene klistrede deres lamme omkvæd der er i stil med “Du er lissom HimaLAYa, du tar mig tætter på Himm-Melen” FUUUUUCK hvor spasserrøvirreterende var det ikke lige. Jeg håber sq ikke det er noget der bliver ved altid og for evigt, for jeg skal da klart til Nepal igen og igen.

 11. Herhjemme er det min 4 årige der har høretelefoner på – når hun hører Dick og gay, som hun seriøst elsker – hendes tvillingesønner skal endda hedde det.
  Desværre har hun ikke høretelefoner på hele tiden, hvilket gør at jeg tror jeg kan alle deres tekster nu.

  • Da min søster var 4 år ELSKEDE hun Nik & Jay – og sit eget spejlbillede. Så hun stod i timevis inde på mit værelse og dansede foran mit store spejl.
   I dag er hun 11 år og elsker stadig sit eget spejlbillede, men synes Nik & Jay er sådan lidt barnligt… Så der er håb forude, superheltemor 😉

   Jeg synes det er ok til byture og lign. Der skal man helst høre musik som man kan synge grimt til. Og så findes der virkelig musik som er SÅ meget værre end Nik & Jay.

 12. Hahahha, jeg har også altid kaldt dem Pik og Gay.

 13. Hvis nogen her i vores hus skulle få den perverse trang at ville høre Dick og Gay, ville der klart blive lavet regler for det – præcis som Jens har regler for hvordan og hvornår han må høre AC/DC 🙂
  God weekend fra Helle

 14. Lige på kornet. Har selv undret mig over, hvordan ordet Ingefær kunne snige sig ind i en af deres sange. Nå jo, fordi de manglede noget, der rimede på Ingen blær…

 15. De er elendige gademusikere, der lever af hårvoks og cult shakers. Nuf’ Said.

 16. Det alleralletværste de har lavet er en sang der vist hedder noget med “fucking fest”. Den har verdens absolut dårligste tekst. Finder den lige ved lejlighed

 17. Her er verdens dårligste omkvæd:
  I New york, er der dope,
  I Dubai, skulle der være fly,
  I Berlin, lidt feder’ end i Wien,
  I Los Angeles, er der rimelig fresh
  Og i London, og vidst nok oss’ i Hong Kong,
  Er der fuld af mennesker, alle mulige mennesker,
  Og i Paris, er der noget så trendy!
  Men i hele Danmark, i nat, baby,
  Er der f*cking FEST!!!

  • Superheltemor: Den tekst har jeg også kåret (i en imaginativ prisuddeling i min hjerne) som den ABSOLUT dårligste de endnu har præsteret. Det er som om de bliver yngre og yngre i stedet for ældre! Tåber!

 18. Da jeg i sin tid første gang hørte om Nick & Jay, troede jeg i et par måneder, at det var en person, der kaldte sig Nigger Jay … ret groft tænkte jeg, men sammenholdt med musikken virkede det egentligt ret troværdigt;)
  http://wotanazlabyrint.wordpress.com/category/forfatter-log/

 19. Jeg kan hoere at jeg er heldig. Vi bor nemlig ikke i Danmark og min datter (nu 13 aar) har kun hoert meget meget lidt Nik og Jay.

  Men for et par dage siden introducerede hun mig for hende her:

  Heldigvis er hun ikke og bliver aldrig fan, hun synes det er SAA daarligt at det er pinligt 🙂
  Og vi er ogsaa saa heldige at der heller ingen Bieber Fever er her i huset … men Lady Gaga, Pink, Bruno Mars, Owl City m.fl som faktisk er til at holde ud at lytte til det meste af tiden.

 20. Har et par år råbt SKRU NED til barnets mgp-hitz, så når hun upgrader til ‘rigtige’ stjerner, findes der med garanti nogle som er endnu værre end N&J! Prøver at indoktrinere med ‘dr rock’ fra morgen til aften, men det virker sq ikke rigtig..

  Det eneste fede ved Nik & Jay, er deres totale ligegyldighed overfor janteloven, den rager dem! Interesserer dem minus! Fantastisk.

 21. Jeg kan bidrage med denne lille sprogperle fra herrerne: “Du er go’ for mig/som ingefær”. Ren romantik.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s