Marens dyreblog

Jeg kan godt se, at dette er ved at udvikle sig til en dyreblog. Men fordi Berit sendte mig et link til ninja-katten på youtube, endte jeg med at sidde og se på åndssvage dyrefilmklip meget længere, end jeg tror, min arbejdsgiver egentlig sætter pris på. Da jeg selv har er god sans for at skabe lidt drama i hverdagen, faldt jeg selvfølgelig for disse dramadyr:

9 responses to “Marens dyreblog

 1. LOL! Jam, det er da dejligt at du kunne blive inspireret… Jeg syns især nr. 2 + 3 er sjove – men der er da noget i vejen med halsen på 2’eren, er der ikke?

 2. Shit, det ser uhyggeligt ud. Det er næsten ikke sjovt. Ej, jeg bliver helt bange. Øv….

 3. Jeg gad altså godt kunne det der som den Lemur kan – hold kæft for en effekt det ville have over for børn – mand – arbejdskolleger -chefer……

 4. Er det ikke de der lemur øjne smukke Alan kan lave?

 5. Lisbet Bondo

  Åh, hvor er det dog et heldigt sammenfald, at jeg har fundet din blog næsten synkront med opstart af større (læs uoverskuelig) opgaveprocess, således kan jeg tjekke ‘internetoverspringshandlinger’ af på forberedelseslisten, ligesom indkøb af stor smuk (læs dyr) kaffekop er tjekket af listen – to dybt essentielle forberedelser, glem biblioteksbesøg! Nåh, men som tak for du dette geniale dyrelink:

 6. alletiders blog! virkelig nem at finde rundt i 😀 Har selv en: http://8klblaabjerggaardskolen.wordpress.com/2011/02/06/hva-sker-der-for-folk/

 7. Hæ, hæ, de er ret seje. Det er godt nok vildt så meget uglen ligner en overlagt dracula! Gad vide, om den forsøger at lege gren/pind af skræk? Det vil jeg prøve næste gang en tre meter høj fugl kigger sultent på mig … eller jeg har fornærmet den halve familie til en julefrokost;)

  Mads

 8. Prøv at hente “Tossekassen” til din iPhone. Det er en app der samler dyrevideor fra youtube. Jeg hentet den for at underholde min venindes børn, men det er nu mest mig der bruger den. Den indeholder bl.a. denne film:

 9. Hehe….jeg tænkte også straks på Smukke Allan da jeg så lemuren 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s