Sandheden

I går, da jeg var ved at låse min cykel foran føtex før jeg skulle ind og handle, kom der en nydelig herre forbi. Han var ulastelig klædt, rank i ryggen og stillede sig op og betragtede mig. Så gik han de par skridt, der adskilte os, hen mod mig, lænede sig ind til mig og sukkede hengivent: “Såååå smuuuk”. Hans ånde lugtede bare en lille bitte my smule af alkohol, men hey, er det ikke netop fra børn og fulde mennesker sandheden vælter ud af?

I hvert fald godtog jeg straks komplimentet, sejlede gennem føtex, hjem til børnene, fik sat maden på plads, ind på soveværelset for at få de satans stramme bukser af (hvorfor strammer jeans først når man kommer hjem – får det pludselig som om jeg dør, hvis jeg ikke straks får den bløde buks med den løse elastik i taljen på). Nå, men som jeg står der og flasher lår mellem bukseskiftet kommer Mynte ind i soveværelset. Stiller sig lidt fra mig og betragter mig. Hvorefter hun går hen og prikker til mine lår og spørger undrende: “Hvorfor har du sådan nogle mærkelige buler på lårene mor?”

Hmprf, kan du sige appelsinhud og så i øvrigt skride ud fra mit værelse?

Da jeg kort tid efter surmulende fortalte Allan, hvad hun havde sagt, kom der straks en anden historie på bordet, som det endelig var lykkes mig at glemme. Nemlig dengang selvsamme eks-yndlingsMynte lå ved siden af mig i sengen. Vi var begge nøgne. Jeg slumrede. Pludselig satte Mynte sig op i et ryk. “Åh mor, jeg troede lige at dit ene bryst var blevet væk, men så lå det bare nede i armhulen”.

Jeg har hermed fyret børn som sandhedsorakler og vil for fremtiden holde mig til de skide fulde.

18 responses to “Sandheden

 1. hahahaha. Drik Allan smuk…haha nej fuld sgu da, så skal han nok sige et par sandheder, og det vil han højst sandsynligt også gøre alligevel. Uden at være fuld.

 2. Glem det med børnene – de fyrer kun sludder af! Næ du, de fulde folk gir dig sandheden, så bare fyld på (alkoholen..) og lab i dig (komplimenterne..) Jeg stemmer nu for også selv at blive fyldt på (alkoholen..) – det gør det hele lidt sjowere!

  Og kan du så ikke lære Mynte at buler på lårene faktisk er det nye sort? Det blir et hit i efteråret!!! Du er bare totalt på forkant med moden:-)

 3. Fulde børn er faktisk dem med allerfelst sandheder, drik Mynte stiv, og spørg hende igen!

 4. Hvor er jeg lykkelig!! At vide, at det ikke kun er mit bryst der ligger i armhulen efter 3 børn, gør mig lykkelig! 😉 Jeg vågner altid med at sæt, når den mindste (10mdr) helt af sig selv finder babs, under armen mens moren ligger på ryggen, og til stor nydelse for hende – lidt mindre nydelse for moren – sætter tænder og mund til at sutte kl 6 om morgenen….(ja hun ligger stadig i midten!)
  Så vil jeg forhåbentllig gøre andre lykkelig, når jeg fortæller, at min ældste (9år) syntes hendes mors mave er flydende……og vildt pinlig :-/ og den mellemste (6år) syntes, at moren har den største røv i famlien – og ja, hun siger røv!
  Min mand, syntes jeg er verdens lækreste/mest sexede/dejligste kone – han fortæller mig det tit….mega dejligt 🙂 men han fortæller mig også, at jeg efter nr 3 barn har fået lidt deller på ryggen…..mega nederen 😦
  Jeg har konkluderet, at jeg ikke skal lytte til min familie – hverken børn eller dem der er fulde – men altid huske at sige TAK når fremmede og andre venlige bekendte/venner giver et kompliment. DET MÅ VÆRE SANDHEDEN…..?!

 5. ja børnene skal man ikke forvente de store komplimenter af, selv når de selv synes de giver en. Min ældste har bebudet at han kun vil giftes med en tynd (og lækker ) pige, for som han forklarede til de andre to: Ja, se på mor – hun var tynd og smuk, da hun var ung. Så hvis man ikke vil ende med én der er smællerfed, efter hun har fået børn, så skal man altså starte med en tynd én.
  Så helt klart en kompliment til det mig, der eksisterede engang, men en opsang til det mig, der har for mange kilo idag…… suk
  På den anden side så skal man bare tage de rigtige steder hen, da jeg besøgte min far på plejehjem, så raslede det af sig med komplimenter fra de ældre herrer på bænkene udenfor plejehjemmet. Så du kan udvide din målgruppe fra bare fulde mænd til også at gælde gamle mænd.

 6. Haha jeg har ofte fået kommentaren ” mor blød mave”, men ungen har jo ret for søren. Jeg træner ihærdigt på at få ham til at sige “mor smuk”, det burde kunne lade sig gøre inden for overskuelig fremtid, da han er en 2årig papegøje der gentager det meste af det man siger

 7. Helle Spindler

  Nogen gange er børnene desværre ikke helt ved siden af sandheden, selvom de godt nok har deres helt egen måde at beskrive den på. Erik (4 år): “Julia, what’s a bra?” Julia (7 år): “It’s a thing that big girls wear to keep their big boobs from jumping and falling down.”

 8. Mine får kun penge, hvis de først siger; mor er den sødeste og smukkeste i verden.
  3:-)

 9. Av av av…jeg griner mig lige til en omgang strafplukveer for at grine højt og længe af Mynthes kommentar!

 10. – er sandheden ikke også det man hører fra håndværkere i disse tider? Jeg mener, når man kommer løbende forbi og sveder som en hest og er tomatrød i hovedet og de alligevel pifter lidt efter éen, så MÅ der da være noget om det?

 11. Vil nogen ikke sætte et censurfilter på de børn nogle gange mand! :oD

 12. Min søn har engang sagt: Jeg ved bare, at de griner af dig inde på arbejdet, hvis du tager de der bukser på.
  Og faktisk skiftede jeg. For jeg havde det i forvejen rigtig dårligt i de bukser.
  Han har heldigvis fundet ud af, at han kommer længst med at sige at jeg ser SÅ flot ud. Så det er den nye sandhed herhjemme.

 13. Det er så rigtigt det med bukserne – hvad f*** sker der for det? Kan valse rundt i de strammeste sager dagen lang, men ligeså snart jeg kommer inden for min egen dør svulmer jeg på mærkværdig vis en halv størrelse op og må straks have bukserne af.
  Jeg har desuden en teori om at man skal høre sandheden fra de hjerneskadede. Havde i mine unge dage et job hvor jeg skulle mandsopdække en sindssygt herlige senhjerneskadet dame. Hun havde et vældigt humør og snakkede lystigt med alle hun kom forbi. Engang jeg havde hende med på tur i Netto udbryder hun bramfrit på syngende vestjydsk til en håndværker: “Foiii du er ulækker da! Du skal da hjem i bad så’n som du stinker”. Og så så man lige den søde hjælper gelejde damen undskyldende ud i en vældig fart med et grineflip faretruende tæt på overfladen.

 14. Scene: Badeværelset, jeg har lige været i bad og har netop trukket badeforhænget fra. Marie Liv, dengang 2-3 år gammel, beskuende mit ikke-voksede/barberede (i særdeledhed ikke-intim-barberede) korpus : “Er du en bamse, mor???”

 15. Åh ja sandheden skal man jo høre fra børn og fulde folk siges der.

 16. Hi hi… Elsker din måde og fortælle en god historie på;-) Jeg ville nok også foretrække sandheden fra de fulde. Min datter siger også jeg har en stor mave, så helt klar de fulde;-)

 17. Børn er skønne. Jeg arbejdede på et tidspunkt i en skolefritidsordning og havde, fuld af selvtillid, iført mig nogle korte hullede cowboyshorts af ældre dato. En af de små tøser på 6 år kigger på mig og siger “jeg syns det er synd for dig, at de andre siger, at din numse hænger uden for shortsene” – dermed blev de begravet i skraldespanden straks jeg kom hjem.

 18. Hahahaahaha! Hihihihihi!!!! 🙂

  Indtil videre snakker Krudtbøllen ikke så meget, men han lægger dog mærke til, hvis jeg har noget nyt tøj på (det siger måske noget om, at jeg altid går i det samme tøj!!!), så siger han altid “Naiiiiiiii, Moar”.
  Ihh, mit hjerte smelter.
  Men der går nok ikke så lang tid inden de triste sandheder bliver fortalt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s