Going on byggeblog

Det er søndag aften.

Her er helt stille. Og mørkt. Og stille.

Jeg har ikke puttet mine børn. Alligevel er der stille.

FOR DE ER PÅ PÅSKEFERIE!!!! MUAHAHAHAHAHAAAAAA!

Hele fucking ugen. Alle tre.

Kækhed til side, så måtte jeg trøstes af Allan i indkørslen, da ungerne kørte af sted på bagsædet af deres farmor og farfars beige bil, hvor de sad med deres små bløde næser og vinkede til os. Jeg lider som alle  trætte mødre af det syndrom, der gør, at man overhovedet ikke kan holde ud, at ens børn skal væk fra én, samtidig med at tanken om at være sammen med dem den næste time er nærmest ulidelig.

For at komme mig over det følelsesmæssige udbrud har jeg siden ligget henslængt på sofaen og set tv. Altså fjernsyn. Altså lorte-tv. Programmer som jeg aldrig ser, fordi der altid er nogen der skal tørres eller nynnes eller andet. Men ikke nu. Jeg har ligget og set programmer om mennesker, der er tykkere end mig selv, der bruger flere penge end jeg gør og derfor får skældud for åben skærm af dem, der laver programmet. Jamen, det er jo den slags skidt, der virkelig får én til at føle sig godt tilpas. No shit.

Men det er ikke meningen, jeg bare skal ligge her. Næ, vi har sendt ungerne væk, fordi vi har besluttet os for at blive færdige med vores hjem. Få dørkarme op, vindueskarme, en emhætte og alle mulige andre ting, som bare skal være der, så jeg ikke skal bruge mit liv på at gå op i det. Seriøst, findes der noget mere udramatisk i verden end en emhætte?

Smukke Allan har endda lovet jeg får et skab. ET SKAB! Jeg er kvinden, der har levet uden et skab i snart to år. Det er ikke godt for kvinder at være foruden skab. Det gør dem lurvede i kanten og får dem til at spytvaske sit tøj.

Muligvis holder bloggen påskeferie. Eller også bliver den imidlertidig forvandlet til en FØR og EFTER byggeblog. Tænker det kunne gå hen og blive kedeligt. I hvert fald hvis jeg bliver så grebet af det hele, jeg giver mig til at skrive et helt indlæg om emhætten.

12 responses to “Going on byggeblog

 1. Held og lykke med byggeriet. Men husk nu også at bruge tiden på noget kæreste-noget, nu de tre piger er på ferie. Her er der også vinket farvel til Blondinen på bagsædet af farmor og farfars bil – hun vinkede distræt uden at se op fra sin bog. Man er vel 4½. Og havde brugt to timer i formiddags på morens skød, fordi man var bange for at komme til at savne hende mor-personen. Her er også dømt arbejde – dog den slags man får penge for:-) Selvom hjemmet heller ikke er helt færdigtindrettet. Men vi har så også kun boet her 5 måneder, så vi har 1½ år endnu at løbe på;-)

 2. Jeg er sikker på et indlæg om en emhætte alligevel ville være god hvis den kommer fra dig. Nyd din ferie.

 3. Jeg vil hellere læse dit indlæg om emhætten, end jeg vil undvære din blog hele påskeugen. Mit speciale holder nemlig ikke ferie, og jeg har BRUG for bl.a. din blog som overspringshandling når jeg glor på min computerskærm og venter på at analysen skriver sig selv…

 4. Jeg vil også have påskeferie..
  Altså den slags uden barn… Og planen var da også sat ungen skulle deporteres hjem til farmor i dag og være frem til vi selv kunne lande der onsdag aften.
  Men ark ve og alt mulig andet. Vi kunne ikke, selvom vi begge har for travlt til at være forældre de næste dage + vi trænger til at være noget andet, alt andet end mor og far. Men vi kunne ikke, helt til onsdag det vare bare for længe. Så nu er min mindstemand puttet ( i mors og fars seng, bare for lige at sætte trupf på)
  Måske fordi vi stadig kun har den ene og derfor stadig ikke ved helt hva det vil sige at have børn altså som i 2 el. 3 af slagsen hele tiden.
  Er glad for at høre andre sige/skrive det er svært, så kan drømmen om at det også blir os en dag, leve lidt endnu.

 5. Åhh hvor bliver jeg glad (ja, nærmest lykkelig), når jeg læser om alle de skønne farmødre ude i Danmark. Og alle jer skønne svigerdøtre der også giver farmor PLADS. Det give mig tro og håb for min ege fremtidig farmor status. TAK
  Maren, jeg kan desværre ikke læse med i første omgang, men faktisk er jeg overbevist om, at hvis nogen formår at skabe et eventyr om en simpel emhætte, så må det være DIG.
  Rigtig godt kæreste bygge projekt……………

 6. Jens Heinrich

  Byggeblog lyder fint. Jeg skal nok læse den. Lover.

 7. Mange tak for en dejlig blog jeg er helt næsten ny læser af, har selv “fri” uden børn et par dage, og trods alle de gode hensigter om at NU skulle jeg pakke de sidste flyttekasser ud og smide kritisk ud efter jeg flyttede for 2 mdr siden, har weekenden også været med at se virkelig crapy tv, men idag når jeg får fri fra job, SÅ skal jeg pakke resten ud, sværger. 😉

 8. Jeg hopper med på hellere blogsindlæg om emhætte end ingen indlæg. Jeg er også arbejds og barneramt hele påsken, ingen ferie til hverken mig eller børn, så du skriver bare løs.
  Og husk nu at nyde det max. Når børnene er hjemme igen, kommer man helt til at savne at savne dem.

 9. Åhr, jeg ville elske noget før-og-efter-byggeblog-noget! 😀

 10. Glæder mig til byggeblog!

 11. ARGHHHHH hvor er du heldig:) glem emhætten og tag til Rom eller noget andet dejlig med din mand:)

 12. Jeg vil altså også gerne høre om din emhætte 🙂 – og om alt det andet planlagte byggeri – det kunne være at det kunne inspirere 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s