Smørbagt Gnisk

Det der med min og Fuhrmanns slankeplan, det er ikke gået skide godt her i påsken. Altså der er tikket en hel del sms’er ind fra Fuhrmann om alle de kilometer hun er løbet, mens jeg sådan cirka har spist alt der findes af smørbagte ting i verden. Men nu er det slut. Nu skal jeg stå op klokken seks om morgen og lave syvhundrede armbøjninger og løbe alle børnene i skole og børnehave og hvad mener du med, det er urealistisk og jeg muligvis bare skulle lade være med at æde den croissant jeg spiser, mens jeg skriver det her?

I see your point. Men det er virkelig svært at lade være, for den er jo smørbagt. Er en sucker for smørbagt. Var min computer smørbagt åd jeg også den. Og smørbagt Gnisk, uhm!

7 responses to “Smørbagt Gnisk

 1. – alt det fede og lækre er også ekstra lækkert, når man ikke må! Øv. Gid man (jeg) ikke var så barnligt indrettet. Måske man skulle udøve omvendt pædagogik på sig selv? Du SKAL spise fem smørbagte marcipanbrød NU. Eller måske pez-kur? Pez gør min søn crazy og fyldt med energi-overskud, og de kan da ikke fede så meget. Eller smørbagt pez? Sender en opskrift, når jeg har lyn-udviklet den.

 2. ps. jeg har sagt til mig selv, at jeg skal løbe og lave pilates og kun spise det, jeg har det godt med HVER DAG resten af mit liv. Åh gud hvor er det let at overholde den slags aftaler. (Slår mig selv for panden lige nu, så dellerne flapser og rygfedtet skælver.)

 3. Jeg forstår det godt. Elsker smør.I teorien kunne jeg undvære det, ej i praksis. Kender en franskmand der bruger tre pakker smør om ugen til madlavning.

 4. Det lyder som om du har en smørbagt rygrad ligesom mig, og den giver ligesom bare efter, hvergang man prøver at ranke sig og tage sig sammen ik? Altså jeg kan godt … tage mig sammen … bare ikke så længe ad gangen…
  Held og lykke med projektet – det skal nok lykkes!

 5. Du ved godt at man er det man spiser? Læg dig i solen så smelter du dig tyndere! skide Fucking smart! Spis aldrig grøntsager Maren, de kan ikke smelte i solen. Smør og chokolade, det virker. 😉

 6. Det er meget ufint, men er helt glad for at jeg ikke er den eneste med en svag karakter.

  Har netop ædt hele Summerbirds samlede kollektion af tapas-påskeæg. Alene. Godt det påskehejs er ovre nu – men så finder man vel en anden undskyldning.

  Hvorfor er det lige hjernen er sådan indrettet, at den tænker: “Hey, når man har spist 1 påskeæg kan jeg jo ligesågodt æde 12 mere. Nu er jeg jo igang og så er regnestykket det samme”.
  ???!!!

 7. Fast søndagsritual her i lejligheden: søndag morgen/formiddag er dedikeret til avislæsning, kvali-kaffe og ditto te. Og friskhentede croissanter. 1 til hver. Smørbagte og med chokolade. Bare fordi det er så dejligt. (Til gengæld er vi så beklageligvis typerne, der i øvrigt løber, træner og spiser rigeligt med grønt og fuldkorn)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s