P6 Beat og et gammelt anus

Jeg er begyndt at høre radio. Altså med glæde. Og med vilje.

Det sker jo ellers ret så tit, at der er en radio, der kører. Hvilket som regel gør mig så irriteret, det er tæt på jeg bliver rasende. For hvordan kan det være, at danske radioværter skal være så ubegavede at høre på? Er det virkelig nødvendigt at sigte efter absolut laveste fællesnævner, når de er i æteren? Og hvad sker der for at grine højt ad egne vitser – hvornår var det vi blev enige om, at det er noget vi synes er socialt acceptabelt? Hvis vi alligevel vælger at se gennem fingre med den selvfede latter, skal vitserne så i det mindste ikke være morsomme?

Nåmen før jeg stempler ind som verdens sureste og mest stramtantede anus, vil jeg skynde mig at fortælle, at jeg har fundet mig en radiokanal, der er værd at høre: P6 Beat. Kan kun høre den via min computer. Men den er fantastisk. De spiller musik, jeg godt kan lide, der er begavede værter, der fortæller mig ting, jeg ikke vidste om de kunstnere de spiller, de prøver ikke at være morsomme, dumme eller kække. De quizzer ikke. Aldrig. Som i never. For guds skyld.

Okay, de knaldede ud i et hiphoptema, der tog det meste af en formiddag, hvor jeg måtte give fortabt, men ellers er jeg absolut tilfreds med DR’s nye tiltag . Tror i hvert fald nok det er nyt. I hvert fald for mig. Allan, som er den der introducerede mig for kanalen, siger, at de nogle gange spiller hele plader. Jamen, det er jo lige præcis noget for et gammelt anus som mig.

Tjek den ud på DR’s hjemmeside. Du vil kun fortryde det, hvis du sværger til Nick&Jay, Britney og deres venner.

12 responses to “P6 Beat og et gammelt anus

 1. Weee … godt tip. Jeg er tilfreds allerede efter en time som lytter (eller også var jeg ret beset tilfreds, da du skrev, Nick & Jay ikke er med – de er altså kun gode (læs: sjove), når Anders Lund Madsen misbruger dem!

  God dag:)

 2. Den er nemlig nyt og fantastisk ! Og jeg er en hiphop pige (en homegirl for realz! …eller et eller andet) så jeg klapper i mine små hænder når de går i hiphop selvsving 🙂

 3. Hører aldrig radio af præcis samme årsager som du nævner. men det der må jeg prøve med det samme!

 4. Åhh Maren! Jeg kunne næppe være mere enig… Jeg er gået totalt P3-kold (bortset fra udvalgte programmer lørdag formiddag og måske også lidt deres sportsdækning) Men altså – min musiksmag blev sat på pause omkring 1980 (læs: fødselsår) bortset fra udvalgte kunstnere, og jeg har nærmest grædt mig i søvne over, hvor pinlige, jeg synes, radioværterne er… Men nu hører jeg pludselig CV Jørgensen, gammelt rock og andet fryd for mine ører – jeg er glad!

  Altså nu har jeg ikke lige nogen blog, men inde i mit hoved har jeg en liste over de indlæg, jeg ville have skrevet – og dit indlæg om p6 var et af dem! Det næste handler om den sirene, der kommer efter sporten/nyhederne på P3… Hvordan kan nogen med forstand på radio afspille den groteske lyd dag ud og dag ind med en volume ca 20% højere end alt andet, der foregår på kanalen – den behøver jeg selvfølgelig ikke tænke mere på, nu hvor P6 beat er landet…

 5. Hej Anus 🙂 Kan du ikke lette dig lidt og give besked om, hvem der skal løbe ( = overtage hade-gaven fra den frafaldne). Eller har jeg overset det?

 6. Kan kun være enig. er fan på facebook

 7. Øjr, den må jeg eddermanme også tjekke! Har lukket P3 ude siden jeg blev henad voksen (da jeg blev mor, sådan ca….). SÅ hjernelamt skruet sammen synes jeg. LARM, LARM OG MERE (uorganiseret) LARM. MØS til dig for tippet!

 8. Katrine Steinicke

  det er alletiders radiokanal… endelig….

 9. Sidder på min anus ,imens jeg ikke skriver på mit manus, musikken i øret, fuck hvor ville jeg gerne være pløret.

 10. Tak for tippet! Har ellers holdt mig til DR Hit og Soft, men det kan godt blive lidt ensformigt i længden… (Og de spiller også Nik og Jay.)

 11. Men altså Maren her klokken 14 0g fremad…der spiller da altså bare sange der er gode halvdelen af tiden, men den anden del af tiden lyder det som resterne af headbangers ball. Om end teksten I’ve got the no pussy blues lyder som noget jeg kender til. Men nu har jeg fået hovedpine af musikken. Jeg vil ha Pik og Gay tilbage.

 12. Det er sq da ikke en radiokanal, det er jo en gavebod!
  Alt det musik man havde glemt man elskede, fordi lp’erne er flytttet på loftet og man glemte at købe dem allesammen som cd’er.

  Jeg håber jeg må indmelde mig i anus-klubben, for jeg er også blevet temmelig bitterfisse over p3. Især når det nu er så skidehyggeligt at høre musik og nyheder om morgenen, og så 3 damp-voksne bare ødelægger det hele mens de sidder og kappes om at grine højest over hinandens vittigheder. Har nogen gange hørt Oline-radio om morgenen for adspredelsen og barnets skyld, ikke halvt så belastende…
  Eller måske jeg bare skulle sætte mig ud med æble og lommekniv..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s