Løbevinder

Så fik jeg fingeren ud og valgt mig en tabervinder til løbet til juni.

10 km skal der sprintes sammen med Fuhrmann og mig. Det bliver HÆSLIGT. Mødtes med Fuhrmann i går og vi sad og hang ind over vores thaimad (i en biks, der bærer logoet: “We thai harder”. Hvilket Fuhrmann syntes var meget cute og jeg næste måtte hæve stemmen, så fornærmet blev jeg over, at nogen kunne finde på noget så dårligt. Anyway, vi blev i hvert fald enige om, der over thaimaden, at ingen af os sgu da gider løbe ti kilometer og at det her fandme var en dårlig idé og at vi har tænkt os at gøre det alligevel.

Min favorit , er som flere andre også har antydet – og efter jeg fik taget kvælertag på min indre starfucker, der bare vil have Dines med – : MARIANNE. Marianne, som fortalte, at hendes børns halvsøsken havde kaldt hende fede ko. Det er ikke bare på grund af ydmygelsen, jeg synes Marianne skal vinde, men fordi jeg synes, hun viser sig som et yderst rummeligt og storsindet menneske, ved at hun kalder barnet mine børns halvsøsken. Jeg ville helt klart været gået efter: Min mands barn. Ville heller ikke være for fin til at kaste lidt fæces efter benævnelsen a la Min mands lorteunge.

Hvor om alting er, Marianne, send mig din mailadresse, så vi kan finde ud af hvordan vi skal mødes.

4 responses to “Løbevinder

  1. Godt set! Nå back to Brøllob på TV….

  2. Tænker også at Marianne trænger til lidt selvtillid ovenpå den omgang. Om det er tilstrækkeligt at nyde synet af en prustende Maren og Fuhrmann, det må tiden vise. Måske kunne man få en kommentar fra Marianne efterfølgende?

    Kunne også godt trænge til en spydig kommentar om det der f…. bryllup de ødelægger vores dag med. Ved godt testosteron-mængden ikke er så høj på denne blog, men der må da være andre der er ved at få fnat? Kom nu Maren, du kan da heller ikke li´ det, vel….?

  3. Maren. Jeg er glad for, at Marianne har vundet, fordi jeg så slipper for at binde mig til noget. Men hvis vi sammen skal kaste lungerne op ud over København, så skriver I bare, når I træner. Så halter jeg med (min fordel i denne sammenhæng, at jeg har de længste stænger i amtet, og derfor burde jeg kunne outrun you, selv om I allerede har trænet lidt og jeg nada. Og det bliver så skægt at se mig i fjæset, når den teori viser sig ikke at holde – så skægt, at jeg selv gerne vil se det…). Call me.

  4. @Rasmus: Nej, jeg vil sgu da skide på det bryllup. Er så ligeglad med de kongelige at jeg ikke engang kan hidse mig op over dem. Det er som om der ikke er lyd på, når der er noget om de kongelige i fjernsynet. Hører det ikke. Så det generer mig ikke.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s