Skumle

Jeg ved godt, jeg lige skrev, jeg ikke kunne banke min fod ind i dørtrinnet, fordi der er møbler all over.

Well, det hørte mit yndlings hade-dørtrin (det ind til mit soveværelse).

I tidsrummet mellem 9-11.45:

Maren: 0

Dørtin: 3

Råbte så djævelsk højt og blev så afsindig rasende, at Allan helt alvorligt spurgte om han skulle slibe det ned igen. Ja tak! Jeg vil faktisk gerne have et hul i stedet. Så kan det lære det, kan det!

6 responses to “Skumle

 1. Hvad med dørhåndtagene, har de ikke været efter dig? Vi har sådan nogle lede sataner, der giver mig lammere, blå mærker og ødelægger mit tøj, fordi jeg hænger fast i dem. Hvad sker der? Synes dørene og deres familiemedlemmer var meget flinkere, da jeg var barn. Måske skulle man bruge dem til noget nedværdigende? Hænge sure underdrenge på håndtagene og tørre hundelortsfødder på trinene? For at vise, hvem der bestemmer? Sig til, hvis du gennemskuer røvhullerne.

 2. Brit Knudsen

  Nu har det godt nok intet med fodtrin eller dørtrin af gøre, men jeg er frygtelig nysgerrig efter det med den mus, altså fedthale musen som har ændret personlighed efter den er kommet i puberteten – hva´ er nu det???

 3. Den er blevet en ninjamus.
  Bider og flår i alt. Også os.
  Efter hvad jeg kan læse om arten, er det meningen den skal være passiv og medgørlig og nusse-agtig hele livet. Så butikken siger, vi godt må komme og bytte den. Men Kamille græd salte tårer ved tanken for det er jo MALLE hun elsker. Så nu er vi bare blevet enige om, at vi bare har taget fejl. Det var ikke en nusse-mus vi fik, det var en kriger-mus, som man ikke må stikke fingrene ind til.
  Til gengæld kan man fodre den med gulerodsstænger og få den til at hoppe og danse rundt. Den er meget mere åndsfrisk end før, så det gælder jo bare at se charmen i dét. Og så i øvrigt lade være med at stikke fingrene ind til den:)

 4. Kender det med at være forfulgt af døre og møbler.

  Er flyttet fra 125 m2 til omkring 60 m2 og har ikke noget dybdesyn – så jeg støder ind i alting, hele tiden, har konstant blå mærker, specielt et “senge-blåt-mærke” på låret, hvilket ikke er så fedt når man hele tiden er mere eller mindre afklædt og har en stor skaldet mand som kæreste … men heldigvis er der ingen dørtrin så mine sarte tæer er fri for skader … endnu.

 5. Sig det aldrig højt mere 🙂
  Dørtrinet til soveværelset spærrer åbenbart ben, når du træder derind.

 6. Katrine Steinicke

  Dørtrin!!!!!

  Der er en grund til at vi, da vi var igang med helvedesprojektet “gennemrenovering af 150 år gammel 4-længet bondegård”, droppede alt der hedder dørtrin… det findes simpelthen ikke i vores hus… 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s