Verdens flinkeste læser: ANNA!

Se nu der, hvad Anna, en læser, har lavet til mig.

Fordi hun synes det var synd for Smukke Allan, at jeg poster billeder af mænd, der er både yngre og pænere end ham, til han laver et københavner-byskilt til mig, som han lovede for et par dage siden. Men glemmer. Og glemmer. Og glemmer. (Se til højre).

Selv er jeg lidt ærgerlig over, at han ikke engang har opdaget det endnu. Troede det var meningen, han sad klistret til min blog og nærlæste hvert ord. But no. Ignorante skid. Tror lige jeg venter til i aften med at sætte byskiltet på. Også fordi jeg synes han er mægtigt pæn, ham jeg ikke kan huske hvad hedder, som er med i den der serie, jeg heller ikke kan huske hvad hedder.

PS. JENSEN, som i et kommentarfelt er bange for, at der ikke kommer andre mænd end hendes mand til vores foredrag. Der kommer også mænd. Nogen. Ikke mange. Sidst var der fem ud af firs. Så hvis han tør at være blandt sine egne, dog i stærkt  mindretal, er vi meget glade for lidt testosteron i salen.

11 responses to “Verdens flinkeste læser: ANNA!

 1. Jeg synes da faktisk at du skulle indføre og beholde en lækker (ung) fyr derude i siden 😉 Det skader da ikke nogen. Eye candy er altid godt – og tiltrængt (især når man læser til eksamen!! og det reelt drejer sig om tørre paragraffer ;))

 2. Sig til Jensen, at jeg har sørget for, at der kommer to 😉

 3. Jeg er stolt og meget beæret over så fin en udnævnelse! 🙂
  Må hellere leve helt op til den, ved at komme med bonus-info omkring”hot stud” derude i siden. Han hedder Taylor Kitsch og TV-serien du nok refererer til hedder “Friday Night Lights”. Han kan dog også anbefales i “Wolverine” i selskab med andre ret pæne mænd…

 4. Jeg klæder mig gerne ud m. overskæg og pull-my-finger-vitser, hvis det hjælper nogle. Min dumme ryg har under alle omstændigheder sendt min elskede stiletter på retur, så jeg kan lige så godt få noget sjovt ud af de flade…

  Og ovenstående skrev jeg mest fordi det var længe siden jeg havde kommenteret og i virkeligheden betyder det: “Hej Maren – Jeg bliver glad hver gang, der er et nyt indlæg – Kh Sofie”

  Kh Sofie 🙂

 5. Helle sandby

  Hej Maren
  Melder mig hermed officielt som læser hos dig – selvom jeg helt uofficielt har læst din fantastiske blog i meget lang tid. Jeg fortæller ofte vidt og bredt til dem du kender på mit job (på &Co) – og alle andre der gider høre på mig – om dine sjove og gode indlæg. Har faktisk set ryggen af dig et par gange på bureauet. Men jeg sidder så langt nede i krogen at jeg aldrig når at komme løbende og give dig verdens største cadeaux for denne skønne blog. Næste gang du kommer forbi, så håber jeg at nå dig! Hvis jeg kommer til at gi’ dig en krammer, så er det nærmest fordi jeg føler jeg kender dig:-)
  Hilsner fra reklameland
  Helle

 6. Helle sandby

  PS: Glemte at skrive at det da var sødt af Anna. Selvom jeg nu havde håbet på et væld af skønne mænd i løbet af den næste tid.

 7. @Helle: Lone havde godt snakket om at du fandtes der nede i hjørnet og Martin har undret sig over, at der rent faktisk var nogen, der læste mit lort 😉
  Kom og sig hej næste gang jeg forvilder mig ned på jeres bureau – så bliver jeg sikkert vildt genert og forfjamsket og giver dig selv en krammer mens jeg træder dig over tæerne.

 8. Helle sandby

  Det lyder fanema hyggeligt. Selvsamme Martin som i dag måtte indrømme at din blog var sjov! ja, han bliver jo også klogere (og ældre….og selv far til små børn:-). Du får i første omgang en cyber-krammer og forhåbentlig en rigtig IRL en dag!

 9. Så så man lige mig google “IRL” ….

 10. Flere smækre mænd!

 11. Maj som mandemåned? Ja, nej, måske?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s