Flere mænd til folket

Spæde røster i kommentarfeltet kræver flere lækre mænd, og da jeg gerne lefler for mine læsere, er her et billede af en anden hottie. For det kan da ikke kun være mig, der synes, at Sawyer fra serien Lost er lækker?!

Og se, den kan også læse.

25 responses to “Flere mænd til folket

 1. Jamen altså – og så vælger du lige en af verdens mest lækre mænd… nammenam 🙂

 2. Altså jeg synes, det ser ud som om, han virkelig anstrenger sig for at læse? Men han er god med en havekost – eller noget. God ny feature i din blog, tak for det 🙂

 3. Jeg vil altså også snart lefles for. Damer Maren, jeg vil ha damer! Meeen når det nu er sagt så er han bestemt ikke dårlig at se på.

 4. sawyer song:

 5. Åh han er bare så dejlig.. Mmm gode drømme til mig i nat

 6. Maren, hvis du virkelig vil lefle for dine læsere, bliver du nødt til at diske op med nogle lækre kvinder også. Jeg tror godt, man kan sige, at du har lidt af et lesbisk following. Fordi du er sjov. Og pæn. Lesbiske kan godt lide kvinder der er sjove. Og pæne.

 7. Hvis du vil finde mænd, så findes der en fantastisk blog, der er dedikeret til mænd, og hver dag er der billeder af (model-)mænd i forskellige herlige positioner. I dag er der også tissemænd med – samtidig med at de læser. Det har jeg ikke set før. Men det er helt klart et besøg værd!
  Bloggen findes på about-a-man.tumblr.com
  you’re welcome!

  ps. jeg kan ikke huske, hvordan jeg fandt denne side (altså about a man)… altså den blev anbefalet på en blog, men hvilken kan jeg ikke huske. Hvis det var her, så er det lidt pinligt, og så beklager jeg. Hvis det ikke var her, så synes jeg helt klart, at jeg fortjener ti poser chamellows fra Haribo for at anbefale denne fantastiske side.

 8. pps. det er ikke tissemændene der læser, det er mændene… Selvom man godt kan komme i tvivl, nu jeg tænker over det… – jeg sidder på en læsesal, så jeg har ikke studeret det så grundigt. Jeg er bange for, at det ville se lidt underligt ud for de andre studerende, som jeg ikke kender, hvis jeg sad med snuden trykket flad mod min skærm for at undersøge om det var manden eller tissemanden der læste..

 9. @Maren han ligner da Smukke Allan?
  @Kristine du har sgu da både Maren og mig at kigge på. Du kan ikke få det bedre!

  • Jamen hvor fuck er der billeder af jer henne? hvor der står Specielt til Kristine. Har du for i øvrigt tjekket dine søgeord for det sidste døgn Anne, jeg lavede lige en sjov en til dig igår, eller i dag. Kan ikke huske.

 10. Tror det nederste billede er opstillet – se hvor forvirret og anstrengt han ser ud over alle bogstaverne i bogen ;oD

 11. HA! Jeg tænkte det samme som Mai! “Læse! Han læser da ikke…”
  Men det er dejligt med lidt lefleri!

 12. Altså hvis du virkelig vil lefle, så er Alexander Skarsgaard jo hot hot hot og høj og blond og vikingeagtig…. Mums

 13. Enhver der ÆLSKER Lost vil vide at det ikke er Sawyers briller, men nogen han har fundet og derfor har han svært ved at se ordentligt. PS. så vidt jeg husker læste han bla. John Steinbecks Mus og mænd

 14. Forresten så er den han læser der “The Invention of Morel” af Adolfo Bioy Casares

 15. Den overkrop går lige i hormoncentret, men det ser da ud som om det falder ham ret besværligt at læse.

 16. Kender i denne blog: http://hotguysreadingbooks.tumblr.com/ ?
  Det er næsten porno for læseheste!

 17. Hold da helt op – det er f…. sjovt – tak for mange gode massager af mine lattermuskler både i kommentarfeltet og fra maren – det er top kreative tekster. Elsker det – men er jo også erhvervsskadet som sprog-nørd med hang til sproglige finesser

 18. Kan du kun lide mænd med halvlangt hår eller er det mon tilfældigt? :))

 19. ja OK, kender ikke ham Sawyer fyren, helt kvik ser han nu ikke ud… bekagler. Men til gengæld har jeg da lige fulgt ovennævnte anbefalede links – er det bare mig, eller er de ikke USTYRLIGT unge?? Kan vi få nogen omkring Brad Pitt alderen – hm… på den anden side… er han ikke i midtlivskrisealderen? Dem orker jeg sgu ikke… Kan vi ikke bare se Allan i kjole igen?

  • Jo, de er noget unge de fleste på Hot guys reading books. Jeg har overvejet at sende et billede af min mand. Han læser altid, og jeg synes, han er hot, selvom han er over 60…!

 20. Hvorfor har de hår alle sammen….?

 21. Asså jeg synes ham Sawyer ligner Smukke Allan… Ret meget… Men Smukke Allan har jo et smukkere navn. Faktisk leder Sawyers navn tankerne hen mod save. Det fører mig videre hen mod gale seriemordere med løvsave, fukssvanse, nedstrygere. Gys. (Ja, alle tre ting er redskaber som går under den generelle betegnelse “sav”) Jeg ved ikke med dig, men 1-0 til Allan hvis jeg må være dommer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s