Vind skumfiduser

Apropos absolut ingenting, hvem vil så gerne vinde 10 poser skumfiduser?

Endda af den udsøgte slags: Chamallows skumfiduser fra Haribo.

Okay, har heller aldrig hørt om dem, men en skumfidus er vel en skumfidus og skal helst spises i en rasende fart. Også når man allerede HAR kvalme af at have spist syv. Nå, men rygtet siger, at disse chamallows er specielt gode til at blive grillet og har endda fået deres egen opskriftesite.

Her er endda et lækkert lille billede.

Mellem os synes jeg det virker underligt med et grillet jordbær, men hvis det er dét de unge gerne vil have, så snupper jeg bare dem i mellem grilbærene…

Smid en kommentar, så trækker jeg lod om 10 poser. Til én. Ingen fedtspil med ti vindere. Skal der være skumfidusfest, så lad der være skumfidusfest!

161 responses to “Vind skumfiduser

 1. Brit Knudsen

  Jeg eeeeelsker skum fiduser – jeg ville blive lykkelig over at vinde 🙂

 2. Ja tak! Den anden dag spiste jeg en halv pose skumfiduser til morgenmad (i dag fik jeg en marsbar), så her er jo faktisk morgenmad til 20 dage (om jeg vil dele? Nejnej!)

  Cecilie

 3. Kvalme, hvad er det? Og kan det overhovedet bruges i samme sætning som skumfiduser? Ikk hvis du spørger mig!
  Jeg ville elske at holde skumfidusfest!

 4. SLIK i en give away!! Det har jeg sukket efter længe! Hvem vil ha’ en hæklet muffin, når man kan få skumfiduser? Bring them ON!!

 5. Altså, når Haribo giver dig 10 poser til giveaway, så håber jeg skisme også de giver dig 10 poser til dig.

 6. Det er en spise, jeg mægtig gerne vil lære mine tøser om. Grillede skumfiduser! *MMmmmh*

 7. Uf hvor lækkert, elsker den bløde smag som grillede skumfiduser har. Men ville nok foretrække is til..:)

 8. De smager herregodt i kager – grav et hul i muffins, stop til med skumfidus (smelt evt. lidt i micromakkeren først) og ind i ovnen 5 min. Så sødt, at det knaser helt ned langs rygraden.

 9. Min kæreste plejer at smide en skumfidus på en digestivekiks, komme et stykke chokolade ovenpå og så en hurtig tur i ovnen så det bliver en småsmeltet, klæbrig masse man har siddende OVERALT når man er færdig med at spise dem 🙂

 10. God morgen Maren.. Se nu kender jeg jo kun kombination af Marie kiks og skumfiduser, hvilket smager himmelsk – og især der lidt sent på aften foran lejrbålet – med et lunken glas rødvin – men mon ikke bare de der jordbær er sat på efter at skumfiduserne er grillet – bare for at gøre billede lidt mere farverigt (og fordi en Marie kiks ville knække hvis de blev sat på en pind) :- ) Det var lige en lille kommentar fra min side… Ha’ en dejlig dag! PS. Kan du ikke sende telefon nr. på den unge nydelige mand, som jeg har set på og savlet over alt imens jeg har skrevet det her.

 11. Åh, total lykke på pose! Pleeeeease lad mig vinde. Fordi jeg trænger til sukkerorgie i yderste potens. Virkelig!

 12. Mums Fillibaba!

 13. Hej Maren

  Jeg synes helt klart at du skulle spare kræfterne på en lodtrækning og bare sende dem til mig:
  Sagen er den at jeg bor i England og herover findes der kun det absolut ækleste slik EVER, neon farvede gift pasteller osv.
  Plus, jeg skal giftes om ca 2 uger og har den sidste måneds tid været på den strengeste diæt hvor man intet må spise ( ok, en anelse overdrevet måske).
  Så alt i alt er det SÅÅÅÅÅÅÅ synd for mig og skum fiduser ville rette en del op på ubalancen!

  PS, ved egentlig ikke om man faktisk godt kan få skum fiduser herovre, og ville måske hellere ha lakridser…. Eller tyske fløde karameller…. Åh ja, De TYKKE flødekarameller er bedst, hvis du alligevel kører over grænsen?!

 14. Eeeeeeelsker skumfiduser! 10 poser rækker vel lige til en lille fidusen 🙂

 15. ENDELIG en konkurrence lige efter mit store slik-hjerte!!! :0)

 16. Bare hit med dem til mig – så er der nok til hele sommerens lejrbåle!

 17. Jeg forstår ikke, hvordan skumfiduser har fået et så misforstået rygte – kvalmefremkaldende, seriøst??!!! bring it on…

 18. Mig mig mig!
  Skumfiduser er lige hvad mit gravide jeg trænger til.

  Jeg ser det for mig: Tykke jeg placeret på stol ved grill eller bÅl.. Ti poser skumfiduser og en pind!!
  Mon jeg rejser mig op før de er forsvundet? Næppe 😉

 19. Mmmm…. Skumfiduser…. Mmmmm….

 20. Slik! mmm, grillede skumfiduser lyder dejligt, jeg skal bare finde en måde at opstille enengangsgrill i min vinduskarm, således at min ovenskab ikke kommer i vejen..

 21. Ja tak! 😀

 22. Mette Nielsen

  Åh de ville bringe glæde i vores sommer 🙂

 23. Maria Olesen

  Jeg vil hellere vinde 2 billetter til dit show.. Til manden og mig 🙂 kan man det ??
  Se alle vores penge går til vores 4 unger….
  Tak for en dejlig befriende blog…
  Maria

 24. Har lige lavet bålplads i haven og ryddet ud i køkkenskabene, så både forberedning og opbevaring er klar….

 25. Åhr, det vil jeg godt nok gerne have. Og jeg lover at æde alle 10 poser selv!

 26. Marie Ulletved Holmgaard

  Mm… jeg melder mig også i puljen som konkurrencedeltager. Elsker fiduser og det lyder til at kunne blive en genial havefest (eller måske bare en hyggelig aften foran brødristeren…) 🙂

 27. Jeg ser det for mig; det er mig, der må vinde. Bare fordi jeg bliver vildt grådig af sådan en give-away, og rider med på den vilde lyst til 10 poser skumfiduser – GRATIS!

  Ominominomminom

 28. Man kan da ikke få kvalme af kun 7 skumfiduser. Det kan man altså ikke. Stik mig de ti poser, så skal jeg nok berette, hvornår præcis kvalmen indtræffer. Hvis den overhovedet gør det.

 29. 10 poser til én !!! Jeg er med 😉

 30. kvalmekarusellen

  Jo – tak – de er super lækre ristet over bål og så lige smækket ind mellem to marie-kiks !

 31. Det er de bedste skumfiduser. Ristet over de sidste bålgløder, bliver de helt perfekte – flydende indeni og karamel udenpå. Uhm. Kryds kryds kryds

 32. Det må så klart være min trøstepræmie at vinde den her give away, hvad skal man med en kvinde, når man har 10 poser skumfiser….æh fiduser. En skumfis lyder knap så lækkert. 😀

 33. Ja tak! 🙂

 34. Katrine Steinicke

  men de er DÅRLIGE de der Haribo-skumdimser!
  De har en klam tør overflade, og smagen er nærmest ikke eksisterende kun grænsende til det søde…

  Rocky-Mountains er det eneste der dur!

 35. ti poser skumfiduser er lige hvad jeg mangler her midt i opgaveskrivningen! Jeg ville helt klart spise dem allesammen på en gang… tror jeg!
  Anyways – pick me!!

 36. Uhmmmm skumfiduser – til cacao, På bålet med ungerne (det er ikke dem der skal på bålet selvfølgelig, altså børnene), til hygge, til afstresning (ja det virker -uanset hvad andre siger) – og til FONDANT og så er vi ved pointen; Jeg har besluttet mig at lave en kage til min søster i fødselsdagsgave og skal lave fondant for første gang, så jeg kan realistisk set godt have brug for 10 poser, inden den kage kan afleveres !!

 37. Hey! Lige om lidt så skal jeg lægge have til en 18-års-fødselsdag (mmm, min egen søns, du). Det bliver naturligvis fantastisk vejr. Og når vi har ædt og drukket hele dagen, og familien har banket fødselarens venner i både fodbold, rundbold og noget med en frisbee, så ville det være oplagt, at vi samles om noget bål, klimper på en guitar, synger Mona-sangen, og deler 10 poser skumfiduser. Men mørk chokolade. Og kiks. Tænker jeg.
  Grillede jordbær smager faktisk okay. Grillede ananas ligeså. Men gider ikke blande dem med skumfiduserne. Skulle der mod forventning være fiduser tilbage, så er de herresjove i en kop varm kakao. På en skøn, kold sommeraften. Hep!

 38. Den snupper ungerne og jeg da!!!

 39. Åh jeg vil SÅ gerne vinde!

 40. Mig! Mig! Mig! Især fordi min mand synes jeg er meget mærkelig, fordi jeg er usandsynlig glad for skumfiduser… Pfft!

 41. Vi æææælsker skumfiduser hjemme hos os. Og min mor elsker skumfiduser, måske vi så kunne invitere til skumfidusparty – tror faktisk aldrig min mor har smagt dem grillet… Nå men vælg mig mig mig…KH

 42. De sidste skumfiduser jeg spiste, var købt i det lokale etniske supermarket og tilsyneladende halal-slagtede (jf. emballagen)…
  Ikke desto mindre ææælsker jeg skumfiduser, langt ud over kvalme-grænsen…

 43. Mette Louise

  Uh! Jeg er klar på at modtage 10 poser. Vi vil grille dem over bål og putte dem i kiks. Det er mums …! 🙂

 44. Fååårk!! Maren det der er MIN præmie! Skumfiduser er – klamt nok – det eneste slik jeg kan tåle fordi jeg ikke længere kan nedbryde stivelse. Tar ikke engang pis, der er skrevet lister med diæt til mig og under “forkælelse og søde sager” står der: Skumslik og marengs??!!
  – så 10 poser ville dælme falde på et absolut tørt sted her da 🙂 Skal gerne grille dem med alt og tage billeder og udgive bøger med skum-foto-mad-opleveleser i Kastanjehaven. 10 poser, weeeeee 🙂

 45. SÅ i orden konkurrence dér! Jeg kender godt Chamallows fra Netto. De giver lige akkurat den sukkerhøje fornemmelse, hvor det hele hviner. Jeg krydser fingre!

 46. Nu siger du, at det er mystisk med de der grillede jordbær på billedet – men hvad med det andet, der er kastet ind mellem de der skumfiduser? Er det agurker??? Faktisk ser det for mig endda ud som om det er SYLTEDE agurker – de der lede ‘luksus’-nogen fra Beauvais …
  Nåmen, det skal da ikke forhindre mig i også at deltage i en konkurrence om 10 poser sukkerstads … det er til min unge … seriøst … spiser overhoevedet ikke den slags selv! Vent lidt … det gør mit barn selvfølgelig heller ikke … KUN om fredagen … så altså, de er til fredagsslik … det næste ÅR! Slik holder bare så længe i skabet hjemme hos os … uhmmmm slik … nu bliver det svært at tænke klart!

 47. ta´ mig – så tænder vi et ordentligt bål i haven og inviterer hele vejen til skumfest!

 48. Ja ja ja ææælsker skumfiduser!
  Jeg vandt faktisk engang en konkurrance, fordi jeg kunne have 27 skumfiduser i munden på én gang…puha det får ens gag-refleks i sving!

 49. Skumfiduser? De bliver nok nødt til at komme hjem til mig. Mest fordi jeg ikke havde nogen til min rådighed, da jeg sad foran et bål (okay, ild i grill) i påsken. Og da jeg så købte nogen dagen efter fik vi aldrig lavet bål. Men det havde heller ikke været helt det rigtig….for vi var i Sverige. Og i Sverige kan man godt få Mariekiks og skumfiduser, men ikke pålægschokolade. Og det skal der til i en ordentlig skumfidus-sandwich. Afbrændt skumfidus mellem mariekiks sammen med pålægschokolade. Uhmm….
  (Iøvrigt er jeg glad for at flere snakker om denne sandwich i flere afarter oppe ovenover – for folk plejer bare at kigge mærkeligt på mig, når jeg snakker om denne himmelske fryd!)

 50. Tag mig tag mig tag mig tag mig tag mig tag mig tag mig tag mig tag mig

  Hva?
  Duer den strategi ikke? Nåmmen så smid mig sgu da i puljen sammen med de andre, hvis det skal være på den måde 🙂

  Smil og Skumfidus fra Helle

 51. Uh, mig mig mig!! Mmmm… marshmallows…

 52. Det er så meget mig som skal have de skumfiduser!

 53. Migmigmigmig!
  Måske kan man endda bestikke håndværkerne til at blive hurtigere færdige med badeværelset (fordi vi pt. mere eller mindre skider for åben dør. Og væg)
  Alternativt kan man bruge resten af dem, der er tilbage, efter man har nået kvalmegrænsen – det burde ske efter ca. 3 poser – til at opsuge noget af murerstøvet, der ligger sig på alle overflader. Alle. Indersiden af øret er også en overflade.

 54. Aiii skumfiduser ❤ Æææælsker dem… og at vinde dem, ville da være suuuper 😀

 55. Uhhhhmmmm! Haps, dem snupper jeg! Og hvis det skulle glæde nogen så kan jeg godt gi de grillede jordbær en chance – man dør vel ikke af at prøve:-) Det lyder ikke umiddelbart som noget, jeg ikke kan leve uden – men skal der være fest, ja – så lad der være fest!

 56. Mmm, grillede skumfiduser… savle, savle…. (men jeg ville nu også udelade jordbærrene…)

 57. der er 3 ting jeg ville ønske at jeg kunne:
  1. galopere på en tårnhøj hest
  2. tegne noget som mine børn kan se hvad er
  3. lide skum-fiduser

  …. tænker at jeg med 10 poser ville kunne lære at kunne lide skum-fiduser! Når andre hører at jeg ikke er til den slags slik siger det: Nå! … og vender så ryggen til mig for at sludre med andre skum-fidus-fitelihutter!

 58. Skumfidus fest til mig i mit nye kolonihavehus – pleeeeeease 🙂

 59. Uhh de chamallows skumfiduser er super gode, og de er bedst når de bliver lavet til Smores (grillet og lagt mellem to chokoladekiks!).

  De 10 poser ville jeg gerne vinde, så¨skal der holdes Smores fest 😀 😀

  – Maj 🙂

 60. Uh, det er da de vildeste give-away. Hvis jeg vinder lover jeg at udvikle et par opskrifter med dem *fedte fedte* 😀

 61. Arrgh. Prøver lige nu desperat at finde på noget fængende at skrive, som kan overbevise dig om, at jeg skal vinde de 10 poser skumfiduser …eller skumgummifiduser, som jeg altid kalder dem. Faktisk siger jeg mange ting forkert. Bytter rundt på ord eller sammensætter sætninger på mærkelige måder. Forleden forklarede jeg med munden fyldt af kage min kæreste, at “det er jo ikke fordi jeg PROPPER min mund med kage, at jeg bliver tyk”. Jeg mente, at det nok er den samlede mængde af kage, der gør mig tyk og ikke det faktum, at min mund kan rumme helt utroligt meget mad på én gang, hvilket jeg til fulde udnytter.
  Anyway, dét var en lang historie uden begrundelse. Begrundelsen er, at jeg elsker-elsker-elsker skumfiduser! Hvis jeg har en åben pose liggende, overbeviser jeg mig selv om, at jeg godt liiiiige kan tage én til ….og én til ….og én til ….og én til ….uden at man (læs: min kæreste) lægger mærke til, at jeg har taget nogen som helst. Desværre bliver jeg ofte taget i fersk gerning.
  PS: Skulle vinderen blive en anden end mig, kan jeg anbefale s’mores – en lækker amerikansk skumfidus-dessert (kiks-smeltet skumfidus-chokolade-kiks). Navnet s’more er en sammentrækning af “some” og “more” – need I say more? 🙂

 62. Jeg blev gift i lørdags og lignede i den anledning en fræk lille skumfidus, så jeg synes at vi skal honeymoone med dem herhjemme 😉
  Kh
  Fru Solvang

 63. Ja tak skumfidus fest lyder lækkert.

 64. Jeg gider slet ikke komme med en lang forklaring på HVORFOR jeg skal vinde. JEG VIL BARE VINDE!
  Skumfiduser der har ligget et par timer i fryseren er i øvrigt PISSEgodt!

 65. Ej for *bandeord* (må ikke bande, det koster 5 kr hvis det bliver opdaget, og det er bare ikke min sparegris bandeafgiften lander i…) det er den FEDESTE præmie ever!
  Tænk på alt det man kunne med de skumfiduser.
  Alle de kager man kunne overtrække med hjemmelavet fondant, alle de børn man kunne hygge om med grillet fiduser på kiks, alle de gange man kunne overraske husbond med sweet potatoes.
  Åh for hulan, hvem prøver jeg lige at narre. Tænk på den fuldkomment fantastiske sukker mavepine man kunne æde sig til! Og det sukker-rush. Dammit. I’m there!

 66. Rikke kan ikke strikke

  Jeg er en SKUMFIDUS – så det er mig, der skal vinde.

 67. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, SKUMFIDUSER!!!!!

 68. Pick me, pick me, PICK MEEEE! Jeg sidder i opgaveskrivning indtil 17. maj – så hvis du trækker lod inden den 7., kan det blive til en pose glæde hver pinefulde dag indtil den store aflevering. Parfait!

 69. Årh, vil fandme gerne vinde så mange poser skumfiduser, lover jeg ikke får ondt i maven…

 70. Jeg kan se de andre kommentarer sælger sig på hvor hårdt de har det og hvor meget de har brug for skumfiduser, jeg er ikke ked af at synke ned på samme niveau 😉 I hele maj har jeg kun to (2!!) fridage, resten hedder arbejde og fire (4!!!) eksamener! Jeg mangler sukkeret for at kunne klare det hele, så vælg mig!

 71. Annette Christensen

  Jeg si’r bare: Be om at det bliver mig der vinder – please

 72. jeg er klar på en omgang max-kvalme…. bring it on 😉

 73. 10 poser, så er der jo til halvdelen af sommerens grillaftner 😉 Den er jeg da med på :-))

 74. Egentlig synes jeg, at du skal kampsnyde og give skumfiduserne til Anna m. københavnerskiltet. (Selvom jeg inderst inde dels er misundelig over, at hun kan lave sådan et skilt OG synes hun er lidt af en morakker, fordi hun fjerner lækre mænd fra vores blik…)

  Men altså, hvis du ikke har lyst til at kamp-kamp snyde, så synes jeg bare du skal stikke mig de der skumfiduser. Jeg lover at iføre mig noget lækkert norsk sweater udover hvid sommerkjole og se yndig ud og grille dem med trendy mennesker til Skt. hans. (Alternativt kværne dem alle sammen, mens jeg ser Miss Marple på Dr 1 og føler mig sørgelig.)

  Kh Sofie FH

  Ja, altså. De trendy mennesker griller jeg ikke. De skal bare se på. Og muligvis smage…

 75. KANON!

 76. Over i det der USA kan man få morgenmad med skumfiduser i. Tænkt at man kan få lov at starte dagen med skumfiduser med mælk på. Mums.
  Er helt parat til at vinde 🙂
  kh dorthe

 77. Min mand har spist resten af dem, der ikke blev brugt til vores bryllupskage i lørdags, uden at dele med mig. Synes jeg er lidt groft – især da jeg er gravid og jo derfor har brug for lidt godt ind imellem 🙂

 78. Jeg stod faktisk lige i et supermarked og kiggede på dem, men min samvittighed tog over, og jeg købte dem ikke. Men så kom jeg hjem og så dit indlæg – det tager jeg som et fint lille tegn: jeg skal have skumfiduser! (please.)

 79. Hvis jeg vinder skumfiduserne lover jeg at prøve jordbær, skum og banantricket og vende tilbage med en melding om hvorvidt det vitterligt er det ungdommen vil have ( selvom ungdommen i dette tilfælde vil være et par afdankede 20-somethings).

 80. Jeg har lige nu gang i et ligeså ambitiøst løbe-projekt som dig, og jeg har VIRKELIG brug for noget at belønne mig selv med, når jeg kommer hjem fra en 5 km løbe (gå) tur. I dag belønnede jeg mig selv med en ussel (grov) knækbrød med skinkeost… Så motivationen til at løbe i morgen igen er faretruende tæt på nul. Jeg tror til gengæld, at en omgang skumfiduser ville få mig lidt mere op i gear.

  Held og lykke med løbeprojektet og fortsat rigtig god onsdag
  /Cecilie

 81. Her er jeg nødt til at være med – for hvis jeg vinder så bager min kæreste nemlig kage og overtrækker den med fondant – uhmmmm

 82. Mai Hartmann

  Skumfiduser er faktisk bare små skyer med sukker på, sendt til os fra himmelen 🙂

 83. Sandra Holm

  Skæg konkurrence, hvis jeg vinder inviterer jeg hele mit kollegie til marshmallow grill-fest =)

 84. Nogle er født med en sød tand – jeg har en hel mundfuld. Og et nyt bålsted i haven til at grille dem på. Og tre drenge til at dele dem med.

 85. Hm de må prøves er ellers helt klar på de 4-kantede hvide normalt…

 86. Jeg. Elsker. Skumfiduser.

 87. Mmmm skumfiduser!

 88. Kom med dem, for pokker!! Jeg eeeelsker skumfiduser!

 89. Cindy Danieles

  VÆLG MIG, MIG, MIG! Jeg ææælsker dem allermest, særligt dem fra Irma (try them).

 90. Frøken Nobel

  Jeg vil også bruge dem til fondant:-) og måske får ungerne en eller 2 – resten spiser jeg selv!!

 91. okay, hvis du gerne vil ødelægge min kur, så tag mig 😉

 92. Det må være til mig. Spiste sukkerfri skumfiduser i går, og dem får man luft i maven af, skulle jeg hilse og sige. Hvis jeg vinder, skal jeg nok melde tilbage på, hvor mange poser, man skal spise, før man får luft i maven af dem med sukker i.

  Hilsen
  Line

 93. Min søde Hr. Mand har netop kreeret mig et bålsted i haven, så jeg vil da klart gerne vinde skumfiduser til vores lille indvielsesfest 😀

 94. Da jeg var teenager skulle jeg have tandbølje. Dagen inden jeg fik bøjlen på, gav mine forældre mig lov til at købe alt det slik jeg ville have i Tyskland og spise det (mod at jeg så ikke spiste slik mens jeg havde bøjle på.). Iblandt meget andet købte jeg 7kg skumfiduser(!). Hvis man ved hvor lidt sådan én vejer, så ved man godt at 7kg er meget. Jeg har ikke spist skumfiduser siden, så dette må da være den perfekte reintroduktion 😉

 95. Synes du skal give de 10 poser til mig, Jensen. Fordi jeg tager min mand med til dit foredrag og fordi jeg som dig også bor i et hus der er et ombygningsprojekt, dog med døre men pt. er kælderen under udgravning -hvilket betyder at alle (ja ALLE) vores
  u-udpakkede flyttekasser står i stuen! Og nej, det er ikke en hyggelig brun Borg mit avl kan lege på.. i stedet mega belastende!!!!

  Kh Jensen!

 96. Jeg kan spise én pose på 23 sekunder (jeg ved det, for jeg gjorde det i går…!) Ku det ikke være sejt, at teste hvor hurtigt jeg kan spise 10?

 97. Me too…

 98. Skumfiduser er bare fantastiske, henover bålet eller grillen, og så lige imellem to mariekiks. I love it ( Ole Henriksen har fødselsdag i dag 😉 )

 99. Ja tak da!

 100. Årrrh, skal da helt klart æde mig en kvalme til, imens jeg skriver opgave!

 101. Ja ja ja ja!! Gimme gimme! 😛 Her lige skrevet bacheloropgave færdig, og det har jeg helt sikkert fortjent en præmie for

 102. Okay, jeg har muligvis ikke så gode minder og historier med skumfiduser som nogle af de andre her har, jeg har heller ingen børn at dele dem med (hvilket nu også ville være lidt skummelt da jeg kun er 17), jeg har ikke engang et fucking bål at riste dem over. Men, men, men… Jeg har stearinlys! Jaja, det er muligvis giftigt, men spiste dem konstant på min efterskole sidste år sammen med min roomie og ingen af os blev syge af det, så helt slemt kan det vel ikke være 😉
  LOVER at hvis jeg vinder, skal jeg nok lade være med riste dem over stearinlys, men istedet lære at tænde vores grill, samle mig et bål eller, hvad fanden, bare spise dem som de er 🙂

 103. Hahaha, kommentarstorm over skumfiduser – I love it! Men nej tak i øvrigt til 10 poser skumfiduser, de er bedre brugt på nogen entusiaster!

 104. Hvem ville have troet skumfiduser var SÅ populære? 🙂 Nå, men jeg er også fan, så man kan jo lige så godt prøve sit held!

 105. Jeg er sikker på de er for gamle og forgiftede de skumfiduser du vil uddele, så jeg skåner gerne alle andre for at spise disse og melder mig selv som FRIVILLIG OFFER 🙂

 106. Jeg tvivler på du når helt til denne kommentar, men jeg må bare vinde denne præmie. Med de få mandlige læsere der trods alt er, skal du jo særligt lefle for os.

 107. Skumfiduser, mums. (:

 108. mmmmmm…..smeltede skumfiduser med lidt smør overhælt rispuffer, skåret i tern, dyppet i chokolade!!!! mmmmmmmm og med 10 poser er der jo til mange syndige firkanter…..mmmmmmmm dele….hmmmm det vil jeg overveje…. 😉

 109. Jajajajajaa! Perfekt til alle de kommende grill-aftener! Som jeg faktisk skal holde én af fredag, hvis vejret arter sig.. 🙂 Krydser de små fede fingre for at jeg vinder!

 110. Åååååååååh jææææææs! Skumfiduser til folket. Og folket, det er mig!

 111. Yum! skumfiduser over bål mellem to Mariekiks, det er en friluftsdelikatesse.

 112. Mums! Elsker grillede skumfiduser.

 113. Mums! Jeg er på!

 114. Jeg er så klar på at vinde!

 115. Lotte Marie

  Tror det er en fantastisk kombination. Jordbær i grillet creme er i hvertfald helt fantastisk.

 116. Kommentar…

 117. Jeg skal bare bruge de skumfiduser! Det ville være alletiders bestikkelsesmiddel til hr.kæreste, om bare at få afsluttet et af byggeprojekterne herhjemme…. bare ét af dem ville være dejligt. Fx “skat…. hvis du sætter fodpaneler/ordner døren til badeværelset/får sat tag på carporten/lavet gangbro på loftet/sætter stænkplade op bag komfuret/osv, osv, osv op i dag, så får du serveret skumfiduser a’la naked sushi”. Så tror jeg nok han kommer i omdrejninger 🙂
  Ja jeg kunne også bare bruge sushi… men det kan han ikke lide.

 118. Wtf!? Ethundredeogatten kommentarer??

 119. 119 + mig x 2 = 121

 120. Åhh såen en omgang, kunne være den perfekte bestikkelse til min projektgruppe, kæresten og veninderne når jeg forsømmer dem på skift, og så tror jeg endda også at jeg ville kunne få lov at smage en enkelt eller to 😀

 121. Uhh dem vil jeg meget gerne vinde – de er da perfekte til den dejlige sommer vi går i møde! 🙂

 122. INGEN sommer uden skum skum med skum på :O)

 123. Mine tre børn på 1, 4 og 6 år og deres tre tanter på 9, 9,og 11 år kan sagtens sætte ti poser til livs.

 124. Fantastisk Maren! Nu handler bloggen så om hus, børn, lort, vanilje OG absolut ingenting! Din blog for the win 🙂

  – Jeg deltager selvfølgelig.

 125. Åh, ja …. så kan folk kommentere!

 126. Jeg vil også være med i skumeuforien!

 127. Julie Lille

  Tarveligt at poste så mange skumfiduser, når jeg sidder her ganz allein med et sovende barn, højere end højgravid (6 dage efter termin, mand!)og ingen skumfiduser i huset. Så jeg krydser fingre for at vinde så jeg kan få min pludselige skumfiduslyst styret!

 128. Her er en kommentar

 129. Jaaaaa! Skumfiduser!
  Som spejder kan jeg kun opfordre til at jeg får dem, da jeg er den eneste der er kvalificeret til at lave et ordentligt skumfidusbål!

  Kh Maria

 130. Os mig, os mig!! :O) slupre slupre…

 131. Uhuuu, jeg vil også prøve at vinde noget! 🙂

 132. Lækkert! Den er jeg med på! 🙂
  Vi har grillet skumfiduser de sidste par weekender,
  men der er stadig masser af plads til en pose eller to… eller ti mere 🙂

 133. Mig mig mig mig..
  Life is good, har lige fået job og de 2 første dage er vel overstået.
  Knægtens første dage i børnehave er også bare gået over al forventning.
  Så lur mig om ikke alt denne lykke der er faldet lige ned i mit skød også kan indbringe lidt mund godt.
  Jeg tror på det – udelukkende fordi jeg bare kan mærke at heldet er med mig.
  Fuldend min lykkerus og send mig videre ud i en sukkerrus… 😉

 134. Pia Skafte Johansen

  Mmmmmmmm

 135. Hej Maren, ælsker din blog og skumfiduser Mmmm… Hold op der kan blive til overtræk mange kager ud af 10 poser. Laver gerne en til dig, hvis jeg vinder 😉 kram heidi

 136. Ammehjernen

  Min nyerhvervede have og grill kunne da godt ønske at få selskab af sådan 10 lækre damer…ummmm

 137. Øj ja, sikke en fest det kunne blive – og med fem arvinger kan de hurtigt få ben at gå på, så jeg vil gerne være med:-)

 138. selv om chancen er lille, når det er sidste besked og det bliver ved lodtrækning, så prøver jeg alligevel at kommentere. Jeg vil da også vinde skumfiduser….

 139. Alle de sku fiduser skal da til discofest hos 4b!!!!

  Sikke en jubel der ville blive, frem med grill pinde og levende lys, så er der sjov og ballade for alle 🙂

 140. Jeg er med!

  Og de kan bådegrilles, smeltes og meget andet.
  Pålægschokolade og kiks er ikke den eneste mulighed 🙂

 141. Skumfidusfest! Fedest!

 142. mmmh det ser lækkert ud 😉

 143. Uh, skumfiduser siger du 🙂 Jeg er på!

 144. Neej, jeg vil gerne være med! 😀

 145. Ej, jeg synes helt bestemt jeg bør vinde, har allerede den lyseblå grill, men mangler klart skumfiduser!:D

 146. Jow tak da, dem snupper jeg gerne. Jeg har ikke brug for dem, vejer allerede for meget. Har også råd til at købe en pæn mængde skumfiduser…… Mine børn trænger heller ikke til mere slik…. Så ingen argumenter for at vinde herfra udover at det er for sejt at vinde 🙂

  Trine

 147. anne sophie

  Uh ja tak,… Vælg mig, vælg mig.
  Nu var jeg så heldig, at superheltemor linkede til din give away, og ligefrem også haren skumfidus give away på banen.. Syntes bestemt jeg fortjener lidt sukker 🙂
  mange søde (!) hilsener

 148. Mette L. H.

  Jeg skal da vinde. Jeg er kommet til at love min søn, at HELE klassen kan sove i telete hjemme i haven hos os i næste weekend. Så kan de lave lejrbål! Eller vent… jeg klasker en dej sammen til dem, så de kan forkulle nogle snobørd, og så æder jeg skumfiduserne selv.
  Mvh. Mette

 149. Jeg fyrer gerne op i bålstedet til et skumfidus party og invitere gadens unger med!

 150. Dem kunne vi godt lige bruge herhjemme, til en grill aften sammen med vores 3 børn

 151. Iben Melsvik

  Whuuu skumfiduser drinks og gode venner – for ja jeg kan ikke blære mig med at jeg og børnene lige vil hygge os i skæret fra bålet – for der er ingen unger i mit liv endnu – men de fleste vil helt sikekrt også ind i mellem bare genre have sjusser, sommer og skumfiduser (de tre s’er) og ingen unger der brænder nallerne og tungen på flydende sukker 🙂 Så i’m on og krydser fingre 🙂

 152. Trine Hardt

  Uhmm….skumfiduser. Dem kan man ikke få for mange af. Slet ikke efter de har været en tur ind over grillen 🙂

 153. Jeg er med! 😀

 154. Man kan aldrig blive for rig, for tynd eller har for mange skumfiduser

 155. Uhm skumfiduser 🙂

 156. Hvilken fantastisk konkurrence!! Nu kan jeg blive tyk med god samvittighed (altså næsten) 🙂

 157. Fed konkurrence. Min datter bliver snart 9, og sidste år slap skumfiduserne alt for hurtigt op. Vi havde kun tre poser. Men i år blir det rigtig godt, når vi får 10 poser fulde. (Gratis mad = bondens livret)

 158. wauuu så skal der være bål

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s