Tak til Odense

I går var jeg i Odense og holde foredrag.  Hele to foredrag blev det til. For Annamette blev desværre forhindret i at komme. Og da det simpelthen var for ærgerligt, hvis der ikke også skulle være en lummer time i arrangementet, tog jeg min cardigan af og holdt i stedet min version af Annamettes foredrag om alt det sex vi ikke har i småbørnsfamilier. Nu havde jeg jo ikke alverden af tid til at forberede mig i, så i praksis betød det bare, at jeg stillede mig op på scenen og udleverede mit sexliv. Sådan cirka alt det man ikke skal fortælle fremmede, det fortalte jeg. Men de lovede ikke at sige noget til nogen. Alle 100.

Tusinde tak til fynboerne – og dem der var kommet langvejsfra. I var et helt forrygende og oplagt publikum. Jeg havde en fest!

19 responses to “Tak til Odense

 1. Sig mig hvornår kommer I damer til Århus? Jeg cykler gerne hen og tager et billede af byskiltet 🙂

 2. Jeg skulle lige til at spørge om det samme som Mai. Vejle ville også være ok, men meget gerne Århus.
  Can’t wait!

 3. Kviksmarte bemærkninger er jo mig ikke? så jeg siger bare lige at det er sgu da altid lummert der hvor du er.

 4. Kommer der snart flere mænd? Med bare maver. Altså her.

 5. Ammehjernen

  Fantastisk foredrag kære Maren – tusind tak fordi du gad komme hele vejen til Odense en onsdag aften!!! Du sætter tankerne igang og det er bare sååå fedt – specielt når man er på barsel og stadigvæk har ammehjerne!

  Synes bestemt også at du er en oplagt foredragsholder til foredraget “Alt det sex vi har i børnefamilien” – jeg gik i hvert fald hjem med Ja-hatten på og knaldede min kæreste…det tror jeg han var glad for! Jeg var i hvert fald 😉

  Tak tak tak tak tak….

 6. Jeg syntes, helt ærligt, du og Annamette skulle komme til det rigtige “udkants” Danmark – BORNHOLM! Selv Gintberg har været her 🙂 Gør det til en tøsetur og kom glad!! Jeg kender de første 50 qvinder der gerne vil lytte til dig og Fuhrmann. Har du brug for hjælp til logestikken, sted at holde fordraget eller overnatning, så giv en lyd på mailen. Your people call my people 🙂

 7. Mai-Britt: Vi kommer gerne til Bornholm – især hvis nogen kan tage hånd om sted vi kan holde foredraget og borde og stole og den slags.
  Det bedste er generelt, hvis et kultursted (som Kulturmaskinen i Odense i går), et bibliotek eller andet arrangerer foredraget – og vi kan nøjes med at dukke op. At organisere er noget der får os begge til at flakke med øjnene:)

 8. Er der noget jeg kan så er det at arrangere 🙂 Vælg en måned – så snakker jeg lige med nogle folk…..

 9. Super underholdende aften i går! Tak for det!
  På trods af det korte varsel, klarede du også anden del af foredraget til top-karakter – selvom det måske nok handlede mere om sex end ikke-sex. 🙂
  Tak for rigtige mange gode grin og noget at tænke over.

 10. Tak for en dejlig sjov aften!
  På et tidspunkt tænkte jeg: “gad vide om hun har haft skjult kamera hjemme ved mig?”, “Kan hun se ind i min hjerne?” (Og nej, det var ikke med ponysex!)
  Så jeg er sgu nok en helt alm. mor til 3 i 30’erne, der gerne vil se ud, som om hun klarer det hele, men i virkeligheden klarer jeg ikke en skid;-)
  Skøn skøn aften!
  Hilsen mig fra Sønderjylland (Shit der var langt hjem!)

 11. TAK!!!! fordi jeg efter dine fordrag, kunne sænke mine skuldre 30 cm. En byrde blev nærmest fjernet af at høre om din hverdag som jo så ligner min ret meget, det var så dejligt befriende at vide (det som man jo et eller andet sted godt vidste i forvejen) at der også hersker kaos, rod, møgunger, og for højt råbende forældre, hos andre børnefamilier ind imellem. TAK fordi du tør råbe det ud.
  -anden del af dit fordrag var spot on 🙂 godt gået med kun få timers forberedelse.
  jeg har idag taget JA hatten på.

 12. Tak tak tak tak for en rigtig sjov aften igår.
  Det hele var bare spot-on.
  Kanon godt gået med anden del!
  Tror ikke jeg kan lytte til forstadsmødre snakke ponyridning nu, uden at skulle kæmpe med tilbageholdt fnis ;)) Tak for det!!!

 13. Naiiii, pis – jeg vidste ikke du var på Fyn. Pis pis pis

 14. Selv tak. det var så sjovt og der blevet grintet igennem, det var skønt. Jeg tror roligt det kan kaledes en succes når alle 5 damer ve bordet har mascara rendende ned af kindernes, fordi man har grinet så meget.
  Mental note: må købe vandfast for meget tjekket udtryk!

 15. Ihhh hvor hvad det bare godt. Er glad for at jeg kunne tilbringe en aften i dit selskab. Mit søster og jeg gik begge derfra og tænkte “…hmmm det der tantra….ja hvorfor ikke, måske man skulle….hmmm” 🙂

  Håber at Annemette alligevel også engang for forvildet sig til Fyn.

 16. Hej Maren,
  Tak for en forrygende aften, vi hyggede os utrolig meget.
  Kom endelig igen en anden gang 🙂

  vh Julie (hende som var sammen med dem der kom laaaang vejs fra 😉 )

 17. Også tak for en hysterisk morsom aften her. Det var det hele værd, selvom man kommer helt ovre fra Jylland 😉
  Især SISYfuckingFOS er taget med hjem (til huset med de 3 unger, som helt sikkert har fået rodegenet fra vildt fremmede).

 18. Øv altså, at de lige skulle flytte forældremødet på skolen til den dag. Jeg ville enormt gerne have været til dit foredrag… Det lyder til at ha’ været en god aften

 19. Mai-Britt, kan du ikke skrive til mig på maren@marenuthaug.dk, så vi kan snakke lidt om hvordan man kommer til Bornholm?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s