Don’t go there!

NÅ, men jeg vil bare sige, at I IKKE skal gå på Høghbloggen og melde jer til konkurrencen, hvor I kan vinde denne stol.

For lige nu har jeg nemlig en 39’de del chance for at vinde den. Godt nok først ved årets slutning, but sill. Det er jo et HOT ITEM, som I kan se. Og mit hjem kunne satme godt trænge til noget hot. Mens jeg venter på at året skal gå, så jeg kan få min stol, har jeg meldt mig til konkurrencen om at vinde denne fugledims .

Ved sgu ikke helt hvad jeg synes om den, men alt er pænere en den lokumsrulle vi konsekvent har stående på bordet. Men jeg vil tro, fugledimsen kun ville stå på bordet i tre minutter, før der var en eller anden pilfinger, der kuppede den og legede med den på det samme sted, som min hårvoks leges med for tiden – et sted som åbenbart er så hemmeligt, at alle ser fuldstændig blanke ud i blikket, når jeg har dem under forhør.

7 responses to “Don’t go there!

  1. Undskyld, du skal nok få din voks tilbage, jeg ville bare lige se hvordan det var at være Maren sådan for en dag. Og du får mine vinderchancer i høghbloggen, jeg har ikke plads til materielle ting. Jeg har nok lort.

  2. Du får også mine vinderchancer selvom det er den for vildt fedeste gyngestol! Har godt luret dem i andre farver også. Men har som Kristine nok lort stående, iøvrigt uden nogen som helst rød (heller ikke lyserød) stiltråd igennem ragelset!

  3. Jeg kan ikke få lort nok! Så jeg vinder! HA!

  4. Jeg skal nok lade vær med at tilmelde mig. Stolen er flot. Men kan du lige forestille dig den i et børnehjem? Altså vores hjem, hvor der bor børn. Eller ét barn. Den ville ligne jeg-ved-ikke-hvad i løbet af en eftermiddag. Hvide møbler + frugtstang/blåbær/saftevand/bussemænd/bræk = NO GO.

  5. Ikke kimse af køkkenrulletten! Man skal bare selv vide, at den ikke har været et smut omkring “the holy hole” først..

  6. Den mangler en fodskammel.

  7. GLEM DET!!! Materialisme eller ej, så vil stolen gøre mig lykkelig! Jeg vil hver dag sidde i den og kigge ud over parken (altså jeg har udsigt til en park!)
    Jeg venter gerne 10-24 mdr på at vinde den! Og mens jeg venter så surfer jeg rundt og rundt og rundt på høghshoppen, for der er meget jeg og mit materielle overjeg vil eje!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s