Savle over kvinder

Rasmus sagde på et tidspunkt en kommentar jeg har gået og tænkt lidt over. Han skrev:

“ Er helt enig med dig i første del af dette indlæg – alle de lækre damer er sgu ude i det ganske danske land! Specielt når solen kommer frem, så er der så mange at det slet ikke er til at følge med. Og de slår allesammen Angelina med flere længder!
 Gad vidst hvordan disse kvinder egentlig ønsker at blive påskønnet? Tænker at savlende mænd måske ikke helt er det de er ude efter, selvom det vel egentlig også er derfor de gør så meget ud af sig selv. Eller er det blot for at irritere de andre kvinder?

I dag var der en håndværker på 60, der kiggede virkelig langt efter mig, da jeg kom susende på min cykel. Men nu havde jeg jo også min nye prikkede sommerkjole på, som ud over at være noget så fin også er meget ærbar og meget nedringet – så jeg følte mig totalt uimodståelig. Hvorfor jeg havde taget den på? Var det for håndværkerens skyld? For at irritere andre kvinder?

Altså, jeg kan godt lide at mænd kigger efter mig. Jamen det kan jeg, so sue me. De skal bare ikke råbe ”patter” og den slags efter mig. Er de ved at gå fuldstændig op i limningen, modtages et lille pift dog gerne. Faktisk meget gerne. Dagen bliver bare dét bedre.

Det er jo ikke fordi de skal falde besvimede rundt om mig, jeg ifører mig for høje hæle og klatter mascara på øjnene. Synes bare jeg får en bedre røv i hæle. Og hvis jeg har mascara på, kan det være man ikke opdager, hvor grim min næse er. Tænker jeg. Vil bare hellere være hende med den gode røv og de fine øjne, end hende den bredbagede med næsen.

Har aldrig overvejet, min påklædning kunne irritere andre kvinder. Har i hvert fald aldrig klædt mig på, for at irritere nogen. Jo, muligvis min mor da jeg var 15, men det virkede i øvrigt ikke.

Så Rasmus, du kan høre, jeg straks greb den med at være en af de lækre sommerdamer (stærkt opildnet af ham den 60-årige!). Jeg synes bare, du skal savle løs over kvinderne du møder, især hvis du kan gøre det på en anstændig måde. Det kan vi godt lide. Også selv om vi lader som om vi ikke ser det, eller at vi da bare er for coole til at lade det betyde noget. It matters!

… eller hvad ved jeg. Nogen andre kvinder, sig noget!

39 responses to “Savle over kvinder

 1. Det så meget “MATTERS”! Og det er jo ikke fordi man straks tænker, at “ham der, den 60-årige håndværker, ham hopper jeg på!… Nej, det er for mit vedkommende i hvert fald mere noget med: “Fedt, jeg har lige skiftet en lorteble, har ikke sovet i ca 1 1/2 år og sidder fuldstændig fast i en opgave, der er mere lortet end bleen, men mine bryster (indfør selv røv/ben eller what ever works) kan sgu stadig få de der mænd til at vende sig efter mig… Wuhu to the wayhay!

 2. Glo! Gloooo for helvede.

  Også selvom jeg ikke helt kan gå i de høje hæle, og selvom jeg kun nåede at får mascara på det ene øje. Så kig på udskæringen. I don’t care.

  I virkeligheden synes jeg, jeg er pæn. Så jeg ville sætte utrolig meget pris på, at alle I andre også synes det.

  Jeg har også hørt, at kvinder klæder sig på for andre kvinder. Jeg ved det ikke. Måske? Måske fordi de kan forstå min kamp med pencilskirt og høje hæle meget bedre end mændene?

 3. Har for nylig læst et citat af en (mand) der siger: Der er kun en ting der er værre for en kvinde end at blive betragtet som et sexobjekt, det er IKKE at blive betragtet som et sexobjekt. Citeret frit efter hukommelsen. Men jeg kommer til at tænke på om ikke der gælder præcis det samme for mænd? Det er vel mere menneskeligt end specifikt kvindeligt gerne at ville anerkendes og påskønnes, også for sit udseende. Eller er mændene ligeglade?

 4. Jeg er lækker for at irritere kvinder, nej sgu da, jeg er lækker for at tiltrække dem. Altså. Der kan måske godt være en svag sandhed over at jeg er lækker for at irritere mænd. Men meget svagt. Godt spørgsmål faktisk. For det får jo en lidt til at tænke. Sådan for alvor. I forhold til konkurrenter. Altså vi er jo alle venner og sådan, men. Nej det kræver et blog indlæg. Så jeg stopper der hvor vi alle er venner.

 5. Tænke tænke tænke…det er egentligt meget godt at reflektere lidt over.

  Altså det handler måske ikke lige frem om at irritere andre kvinder, fordi det er jeg vist ikke pæn nok til (ae ae på min kind), men jeg klæder mig da så pænt som muligt på for ikke at blive samtaleemnet ‘hende der ser herretarvelig ud´. Desuden er det smadder svært ikke at blive topglad, hvis man lige starter en fest med at blive svøbt ind i et par komplimenter…

  Helt ærligt – er der noget bedre end at føle sig super godt tilpas og lækker – og samtidig få at vide af andre, at det skinner igennem? I love it…

 6. Jeg er lækker for mænd og for kvinder og for min egen nydelses skyld og Maren, I couldn´t agree more: Lad dem pifte og huje og sige pæne ting, for så kan jeg nyde mig selv endnu mere.
  Har i øvrigt hørt at ser du en mand i øjnene og smiler, når du passerer ham på gaden, så vil han stensikkert vende sig om og kigge på din røv. Medmindre han har konen med forståes.
  Tror sgu det med at kvinder er vores egne værste fjender er lidt passé. Det er vist kun mændene, der stadig tror vi er sådan. Ønsker mig det ihvertfald.
  So you go rock the world girls!

 7. For fanden Maren, det var MIG, der var undercover som 60 årig håndværker. Og du så mega dejlig ud i din nye prikkede sag 😉

  Men må piger kigge langt efter andre piger? Jeg mener, er det næsten ikke lige så meget en booster, som en mands øjne? Altså i fht. følelsen af at irritere andre kvnder med ens egen påklædning. Jeg kan da sagtens møde en smuk kvinde og kommentere det.

  • Altså, jeg kan sgu lige så godt hoppe i fjorden og dø hvis ikke piger må kigge langt efter andre piger, eller kvinder, Anne det hedder Kvinder. Ikke det at se efter kvinder er formålet med mit liv…lige pt måske lidt, men I kunne sgu da også bare være grimme.

 8. Jeg bryder mig ikke særligt om komplimenter fra mænd – om det så er pift, blikke eller kommentarer. Faktisk synes jeg, det er lidt ulækker og jeg er altid stensikker på, at de har et eller andet klamt i tankerne. (Men det er måske, fordi jeg er lesbisk og ikke ville have sex med en mand, om det så gjaldt mit liv, hvem ved?)
  Men jeg klæder mig på for kvinderne, jep. Især min kæreste. Hun må fandme godt synes, at jeg er lækker! Og de andre kvinder – de skal være mere end velkomne til at pifte, huje og kaste flag op i luften af begejstring – bring it on!

 9. Et pift på gaden kan redde hele dagen.. Bli’r altid (heh, nu lyder det som om det er tit) helt forfjamsket og overvejer om det virkelig var efter mig.. Men ja, det må meget gerne holdes på et anstændigt niveau.. Jeg hørte et eller andet sted, at i andre kulturer er det indbyden til kanetur, bryllup mv., hvis man blot smiler til mænd – så desværre er jeg blevet lidt tilbageholden med den slags, men forsøger dog at glemme det og altid kvittere med et blændende smil, når der kommer den slags anerkendelser.. Så tænker jeg, at der hele to personers dag der bliver bedre 🙂
  Det med de andre kvinder.. Well.. Jeg tror ikke rigtig at der er nogen der klæder sig bestemt for at hende på arbejdet kan blive herre-jaloux.. Men jeg tjekker da selv andre damer ud konstant! Dels for at få inspiration rent modemæssigt, dels for at tænke “NØJ, nogle smækre lår/lækre kasser/itsy-bitsy-waist” eller det modsatte “SHIT, nogle tynde stankelben (godt man dog har lidt på sidebenene)/kæmpe-kasser (godt man har en fhv. velproportioneret krop der ikke giver rygproblemer)/en ASS (jeg håber ikke min egen flader så’n ud over sadlen, når jeg cykler)”, men jeg tænker aldrig “Hold da op en møgsæk, at hun har taget så pænt tøj på til et KVINDE-arrangement.. Der er jo ingen mænd at imponere!” – for jeg vil da også gerne imponeres 🙂
  Gav det mening? 😛

 10. Jeg kan ikke lide hvis mænd glor – jamen, det KAN jeg ikke. Så jeg tror jeg klæder mig på, for at andre kvinder skal synes jeg har noget sejt på. På den anden side kan jeg heller ikke lide når damer glor. Og det gør de. Ondt. Så vil jeg egentlig hellere have at mænd glor. De ser ikke så onde ud. Årh, jeg har issues!!! Jeg klæder mig på fordi det SKAL man.

 11. Jeg klæder mig på for de mænd, jeg gennem tiden er blevet kasseret af.
  For alle ved at lige den dag man tænker, at man da godt kan begive sig ud i verden med et ansigt uden glade streger og tøj der får ens krop til at ligne torsoen på en kastreret søpølse, så møder man de lækre fra fortiden.
  Og jeg vil så nødigt bekræfte dem i at det var den rette beslutning ikke at ville have mig (for det er aldrig denne rette beslutning – men når jeg står i Føtex med mere mascara på kinderne end på øjnene og har glemt at udskifte hjemmesutterne inden jeg forlod matriklen, så kan de jo måske godt får det indtryk.)

 12. Jeg klæder mig på både for mænd og kvinder. Elsker naturligvis hvis mænd kigger. Men vil også gerne se pæn ud selvom jeg skal ses med veninder. Klæder mig aldrig på for direkte at irritere nogen, men tager det oftest som tegn på at jeg ser skidegodt ud hvis andre kvinder skuler til mig. Antallet af kvinder der skuler, stiger oftest proportionelt med antallet af mænd der smiler og glor. Men allermest klæder jeg mig lækkert på for min egen skyld. Lækker er for mig ikke nødvendigvis ensbetydende med nedringet eller høje hæle. Hvis jeg føler mig lækker, har jeg det bare bedre og føler mig mere tilpas, hvad enten jeg skal ses med mænd eller kvinder. Og hvis jeg en dag er doven og overvejer slasket tøj og fedtet hår, så tænker jeg som Camilla at jeg jo kan risikere at møde en eks eller en anden man nødigt vil give et dårligt indtryk, og det kan godt motivere mig til lige at ranke ryggen og tage det lækre tøj på alligevel!

 13. Hvor er det dejligt at læse, at der aldrig er nogen konkurrence mellem kvinder i at “se bedst ud” 0:-)

 14. Jeg klæder mig på for min mand og for mig selv. Som én skrev ovenfor – det er SÅ meget lettere at rette ryggen og tage imod verden, hvis man føler sig lækker. Og så har jeg en mand, der er super skøn til at kommentere, når jeg har gjort lidt ekstra ud af det. Og det får altså kjolerne til at glide lidt lettere på!

  – men hvor ER det også dejligt, når andre sødt/smilende/råbende kommenterer, at man ser godt ud! Sidst, et par håndværkere sagde noget til mig, så jeg mig over skulderen for at se hende, der vakte opmærksomhed – for så rødmende at konstatere, at det var mig… De fik et stort smil til tak!

 15. Jeg kan heller ikke genkende noget med at klæde sig på for at irritere andre kvinder. Men jeg kan til gengæld meget tit irritere mig selv over det tøj jeg har givet mig selv på. Kan vågne og tænke at idag skal jeg være skide kreativ og matche nogle klude på en meget nonchalant og original måde og det ender ALTID ud i noget cowboybuks og en hverdagspraktisk t-shirt. ALLLLLLtid.

 16. Marie – hvis du har issues har jeg også. Har det på nøjagtig samme måde.
  Tænker altid, at folk glor fordi, jeg ligner en freak. Eller de bare hader mig lidt. Med mindre de også smiler lidt til mig. Hvis nogen pifter, tror jeg altid det er efter deres hund eller børn. Hvlket det sikkert også er. Jeg kendte engang en mand, der altid gav mig elevatorblik og komplimenter på mit udseende, når han mødte mig, og tænk, det fik mig faktisk til at føle mig ham underlegen med det samme.

 17. Well, jeg tror bestemt der er noget konkurrence kvinder imellem. Og anerkendelse fra en kvinde, som jeg betragter som smart, lækker, stilfuld osv. er altså fedt.
  For det betyder jo på en måde mere, når det kommer fra en med forstand på det, end en mand, der bare er glad for at se nødder.

  Måske er den dobbelt: Når vi er lækre, klæder vi os på for mænd og når vi er først på beatet med noget lækkert, klæder vi os på for kvinder???

 18. Tror egentlig ikke jeg har behov for så meget anerkendelse fra folk jeg ikke kender. Jeg hader at blive piftet efter og jeg hader at blive gloet på. Jeg vælger tøj jeg kan lide og som jeg håber andre også synes er pænt. Jeg synes ikke det er fedt at blive behandlet som et (sex)objekt og det er vildt grænseoverskridende at blive råbt ad på gaden af en vildt fremmed person. Tænk hvis ens far/mand/bror/bedste ven gik rundt og piftede og hujede efter damerne på gaden – ville I så synes det var ok? Eller ville I synes det var lidt klamt?

  • I stedet for at skrive min egen kommentar, vil jeg bare lige sige “enig” til din.

   Jeg tænker automatisk om de mænd der pifter, at de nok er temmelig klamme. De skal bare holde kæft, og nyde alle kvinderne på en anstændig måde – helt stille, inde i deres eget hoved.

 19. Jeg hørte en gang i en diskussion blandt mænd (i TV tror jeg), at når en mand ser en smuk og tiltrækkende kvinde på Strøget, så forestiller han straks sig, hvordan hun ser ud nøgen. En drengeven adspurgt gav mig ret i udsagnet og tilføjede, at det kunne være ganske stressende at gå en tur på Strøget med alle de indtryk… Jeg klæder mig på for både kvinder og mænd, men sidstnævnte klæder mig tilsyneladende bare af, så måske anstrengelserne er spildte 🙂

 20. Tror umiddelbart at dette indlæg er det mest fantastiske jeg endnu har læst. Og det er ikke (kun) fordi Maren henleder opmærksomheden på, at indlægget udspringer af en af mine kommentarer….
  Som mand er der rigtig mange guldkorn i de kommentarer I er kommet med. Kan I ikke selv se, at det kan være svært at manøvrere i som mand? Man skal tilsyneladende helt automatisk vide om kvinden er lesbisk, om hun har issues med sit udseende eller om hun er til pift og hujen når man ser hende på Strøget. Den ene kvinde får man smil og rødmen af, mens den anden vel nærmest overvejer at lave en politianmeldelse.
  Jeg kunne godt unde jer at opleve blot én dag, hvordan en mands hjerne tænker når han vader ned af strøget en varm sommerdag. 🙂

 21. Jeg er desværre én af dem, der regner med at hvis nogen kigger på mig så er det nok fordi jeg har persille mellem tænderne eller har glemt at lyne mine bukser. Det siger nok mere om mig end om mændene. Men når det engang imellem går op for mig at en mand faktisk glor fordi han synes jeg er pæn (skal helst være dem under 35), så er resten af min dag reddet. Kan dog bedst lide når de sender et smil eller måske et lille blink med øjet – er ikke så vild med dem der pifter eller råber sjofle ord, yuk!

 22. @Rasmus jeg ville så gerne være mand for en dag. Men det er nu mere for at mærke hvordan det er at tisse. Det tror jeg bare er så fedt!!!

  • Hehe, du kan tro vi mænd har det sjovt hver gang vi står foran kummen! Nogle gange kan man forestille sig, at den er et laserstyret missil der blot venter på at ramme dens mål.

   Til alle jer der reagerer negativt på piften og sjofle kommentarer: husk, at det blot kommer fra mænd hvor afstanden fra tanke til handling endnu ikke er blevet forsinket af almen dannelse.

   • Jeg kunne altså også godt tænke mig at være mand for en dag, men det er altså mere for at prøve at have et ukontrolleret underliv, om man så må sige, stiv pik for fanden da.
    Jeg forestiller mig at man kan komme ud i nogle ret trælse oplevelser med uventede rejsninger? Hvor tændt skal man være før den tager på tur? Er en tanke nok? fordi så tror jeg altså ikke jeg tør at være mand.

 23. Jeg gør rigtig mange idiotiske ting for andres skyld. Fx farvekoordinerer jeg både vasketøj og klemmer, når jeg hænger tøj op, så andre skal tænke at jeg er tjekket og pæn. (Og først for nylig er det gået op for mig, at de faktisk bare tænker, at jeg er neurotisk.)

  Men når jeg duller op (og det gør jeg ret gerne), så er det hovedsaglig for min egen skyld. Jeg bliver glad af at se på flotte lakerede negle, jeg nyder den holdning, som stiletterne giver mig osv osv.
  Samtidig så kan jeg også godt lide at blive kigget efter. Af mænd og kvinder. Og jo, jeg synes bestemt, at mænd må nikke anerkendende eller smile flirtende (- og det må kvinder sådan set også. Jeg er blevet ULTRA smigret, når det er sket.)
  Har jeg en kæreste klæder jeg mig også på for ham. Jeg vil gerne have, at han skal føle en stolthed over at komme anstigende med mig (at personligheden ret hurtigt ødelægger det forhåbentlig pæne førstehåndsindtryk er en anden historie.)
  Som en anden læser skrev, så kender jeg også det at klæde mig på for de mænd som droppede mig. Jeg kan godt høre en af de afsluttende replikker, hvor Thorkilds venner siger om Iben Hjejle: “Hun ser sgu meget bedre ud end da du lå og huggede i hende!” – Og det måtte et par (ok, så ALLE) mine eks’er egentlig også godt tænke, hvis de løber ind i mig.
  Jeg har aldrig nogensinde klædt mig på for at irriterer andre kvinder. Det kan jeg slet ikke forestille mig, at nogen gør. Og jeg tror i øvrigt slet ikke, at jeg ville være i stand til det.

  Det var min kommentar. Må jeg så godt vinde de der skumfiduser nu?

  Mange hilsener
  Sofie FH

  PS: PIK (= På Ingen måder Korrekturlæst)

  • Sofie: Jeg synes simpelthen det er så sjovt at du farvekoordinerer dine tøjklemmer! Totalt griner! Neurotisk … muligvis, men det er vist ikke op til mig at afgøre da jeg pt har totalt fnidder over at min søns giga bogstavspuslespil ikke ligger i alfabetisk orden! More power to ya!
   PIK
   Lene

   • 🙂 Jeg har faktisk overvejet at skrive blog hver dag i et år og så poste et billede af en af mine neurotiske ideer: mit køleskab, mine stearinlys, min smykker osv osv. I håb om, at det så blev pinligt synligt for mig, hvor ligegyldigt det var, så det kunne stoppe. Men faktisk er det lidt på retur (næsten) helst af sig selv. (gudsketakoglov! For det er faktisk pænt anstrengende at være så grundig til ingen verdens nytte) Så jeg tror jeg må finde noget andet at skrive om. Jeg sætter mig dog fuldstændig ind i det der med den alfabetiske orden. Det er da ikke engang neurotisk – det er da bare … sund fornuft, ikk?! (Jeg bliver revet rundt af livet, den dag jeg bliver mor! Jeg ved det bare!)

    Og nu hvor jeg fik sneget mig til at tage ordet igen, så vil jeg gerne uddybe, (selvom jeg godt ved, at i alle sammen er kvikke nok til at regne den ud uden,): Thorkilds venner + Iben Hjejle = Blinkende lygter

    PIK – Roger over and out!

 24. Jeg klæder mig på, så jeg har det godt med mig selv og jeg har det bedre med min selv, når jeg understreger det jeg selv synes er lækkert, fremfor det jeg ikke så gerne vil dele med omverden.

  Dog ikke når jeg skal mødes med mine 9 supersmarte skønnne veninder – så forsøger jeg at klæde mig på så jeg når dem til midt på læggen … helst.

  Men lige nu, hvor jeg bor i Egypten, klæder jeg mig på så jeg skaber mindst mulig opmærksomhed … hvilket kan være pænt svært, da selv det mest tækkelige stykke klæde, kan virke som en rød klud på mænd i forbikørende busser og for taxachauffører.

  …. efter jeg er flyttet til Egypten hader jeg at blive bemærket på mit tøj eller udseende…..

 25. Takashimaya

  Hej! Har lige skrevet en megalang kommentar men ved ikke, om den er blevet væk i cyberspace eller hvad?

 26. skrev laaaang kommentar i går – som jeg fik slettet med min ene pat, æv….
  så nu får du en kort:
  For nyligt købte jeg is til mine børn i en kiosk, hvor en ældre, beruset, tandløs grønlandsk mand kom med en halvsjofel bemærkning om, at jeg da allermest trængte til en “saftig omgang kæmpe-eskimo”.
  Det er ca i det kvalitetsleje de komplimenter jeg får er.
  Hvis nogen pifter efter mig, og jeg vender mig, er det enten:
  – en tandløs gamling
  -en fyr fra provinsen, med tæt overskæg der går til alle koncerter med dod and the dodos
  – en 200 kilos håndværker, der lige har en bemærkning angående hvor store bryster jeg har
  – en superlækker hot rockstjernefyr – der bare piftede efter en taxa

 27. Kære Maren
  Jeg klæder mig pænt på for at føle mig godt tilpas. Jeg føler mig mere kreativ og overskudsagtigt når jeg har gjort noget ud af mig selv. Da jeg var på barsel og jeg var træt, som i rigtig træt, så tændte jeg stearinlys og tog mit pæneste tøj på… Det gav så meget overskud. Og lækkerhed!

  Og jo gu´skal vi da nyde at der bliver kigget efter os – men ikke på den klamme ” må jeg se dine patter”? måde Nej tak.

  Fastholdelse øjnkontakten og et lille smil gør da underværker på en helt almindelig torsdag…
  @superheltemor velkommen i klubben. Jeg er også en kolbøtte magnet…

 28. Min mand må gerne sige jeg er lækker og overøse mig med udseende-komplimenter, men helst ikke særligt mange andre.
  Hvor jeg dog hader at få komplimenter for mit udseende fra folk jeg ikke kender særligt godt. Jeg ved aldrig rigtigt hvad jeg skal svare, og føler at jeg bliver sat i en situation, hvor jeg er den underlegne.
  Jeg kan bedre forholde mig til at folk komplimenterer et specifikt stykke tøj, end at de bedømmer min krop, eller siger “hvor er du pæn i dag”. Synes de så jeg er grim de andre dage?

  Min opførsel og mine handlinger må man hjertens gerne kommenterer på, men jeg gider ikke blive lynbedømt på den determinerende (og piftende) måde af fremmede, for jeg er sgu mere kompleks end det.

 29. Den anden smukke Allan

  Det er da mega-superheltet at kunne slette ting med sin pat…!

  Måske man burde pifte lidt mere. Lige så stille…

 30. Pift og komplimenter fra fremmede mænd er fantastiske. Jeg lever stadig højt på dengang for 7 år siden hvor jeg en forårsdag havde iført mig nederdel og eød og hvidternet skjorte og iøvrigt var stjernenyforelsket og på vej til kærestes fødselsdag. Jeg var på cykel og en fremmed herre. (jeg var 20 han var mellem 30 og 40) rullede sit vindue ned og sagde: “Hvor ser du bare dejlig ud!” og så kørte han videre. Aldrig i mit liv har jeg følt mig så lidt bredrøvet og bleg.

 31. Tjah jeg er måske vitterligt den eneste kvinde på jordens overflade der virkelig oprigtigt synes det er det mest nedern i verden at blive gjort opmærksom på hvad fremmede mænd (s pikke) synes er interessant at kigge på.
  Min krop er mit hjem og jeg bruger den til virkelig mange formål – hvoraf meget meget lidt af tiden bliver brugt til noget der involverer at jeg tænker over mit udseende og de eventuelle nydelser man kan opnå ved at lege med min krop. Jeg Har aldrig i mit liv syntes det var rart eller fedt eller endda behageligt at få at vide jeg var lækker – HELLER ikke af kærester.
  Jeg tror det er noget med at lækker for mig bare lyder som om man synes det kunne være fedt at have sex med mig. Og det er jeg sgu faktisk ikke interesseret i at vide om folk har lyst til. Hvad du tænder på og har lyst til må du i min verden gerne holde for dig selv. Hvis du har en interesse i mig som hele det menneske jeg er fra yderst til inderst – krop, sind og sjæl – så top, det synes jeg er dejligt og vidunderligt. Men at du kigger på min krop og kommenterer på den vil jeg sådan set gerne frabede mig.
  Jeg kan se at jeg højst sandsynligt fremstår som den mest uptighte og virkelig mugne rødstrømpe.
  Men jeg lover Jer – jeg er en generation for ung til at være rødstrømpe. Jeg har hele mit liv vejet for lidt på den måde hvor man er konstant på fedekur – og alle Jer der prøver at tabe Jer – at prøve at tage på i vægt er for sådan nogle som mig lige så svært som jeres modsatte kamp. Og jeg gætter på det har placeret mig et sted hvor man ligner et eller andet kropsligt ideal der er oppe i tiden. Det har betydet at jeg fik elevatorblikke før end jeg var gammel nok til selv at overveje sex… (Kan du sige fucking gamle gris vær sød at lade den uskyldige pige få lov til at være a-seksuel til hun når den lovlige grænse i det mindste…) Det har betydet at jeg gennem størstedelen af min ungdom har gået i MEGET stort tøj så jeg ikke følte mig overbegloet konstant. Og at det først er efter jeg er nået på den anden side af 20 at jeg er begyndt faktisk at købe tøj i min egen størrelse – måske fordi jeg fik pondus nok til at skrige af de fucking nedern klaphatte der tog mig på røven hver gang jeg gik i byen – hvad jeg holdt op med at gøre af selvsamme årsag. Byturen er bare slut for mig når en eller anden fuld stodder synes min krop er et tagselvbord….
  SÅ det jeg tænker er at der måske er et par forskellige årsager til at jeg bare helt generelt gerne vil have lov til at have min krop i fred og faktisk er fuldstændig uinteresseret i hvad andre synes om den. Hvilke andre nydelsesfulde formål den kan bruges til deler jeg kun med min kæreste. Og måske er jeg også lidt mærkelig der – for jeg har ikke brug for at han gør mig opmærksom på han synes om min krop. Altså… øhm… det synes jeg lissom at man kan gøre opmærksom på på en nonverbal måde der langt topper hvilke ord man kunne bruge til at beskrive det… Giver det mening?
  Nå ja og jeg klæder mig i det jeg synes er behageligt, som passer mit humør og som jeg synes ser pænt ud – hvilket tit er nattøj – og ja også offentligt. Jeg ved ikke om jeg overvejer hvad andre vil synes om mit tøj, man kunne mene jeg måske ville tage noget andet end nattøj på hvis jeg gik enormt meget op i hvad andre syntes om mit tøj. Jeg tror jeg går mere op i hvad min kæreste vil mene om mit undertøj og tager IKKE de grimme mormortrusser på når jeg vejrer at mit undertøj vil blive set af andre end mig selv 😉
  Der er nogen mennesker der uopfordret giver mig deres holdninger til min påklædning – det synes jeg ærligt talt også er underligt. Nå så du synes min røde kjole er pæn? Aha – tjah ok – skal jeg så begynde at overveje hvad du vil synes om alt mit andet tøj eller skal jeg kun tage den på når vi ses? Jeg tror bare ikke jeg forstår det – hvad skal jeg vide det for? Skal jeg klæde mig anderledes eller skrive til tøjfabrikanten og sige tak fordi de producerede noget tøj eller glæde mig over jeg er i stand til at udvælge noget tøj der ser flatterende ud?
  Beklager længden på kommentaren – skulderklap til de der har læst med helt til nu 😉
  Bortset fra det – tak for en masse sjove grin Maren! 🙂

 32. @Aurum – Du har da vidst nogle seriøse issues hvis ikke engang din kæreste må fortælle dig at han synes du er lækker – Så ja jeg tror du har ret, du er den eneste i verden med den bizarre tankegang.
  Sku da noget mærkeligt noget at folk ikke må komplimentere dig om det er fordi du ser dejlig ud, har en pæn kjole på eller noget helt tredje.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s