Auster-blær

Om lidt skal jeg ind og høre Paul Auster sige Paul Auster-agtige ting nede på Diamanten. Jamen hvor blæret er det ikke lige?

Totalt!

Blær hermed blæret videre.

9 responses to “Auster-blær

 1. Så über blæret as it gets. Jeg vil med. Han er dragende.

 2. Takashimaya

  SEEEEEJT!!!!

 3. Det er det mest blærede jeg nogensinde har hørt du skulle EVER! Husk at spørge hvem der passer han barn mens han skriver fabelagtige bøger – om han også har haft lige lovligt meget havregrød mellem tæerne ind i mellem til at kunne formulere en lækker sætning….

 4. Lotte Marie

  Hæ, den kan jeg godt stikke. Paul Auster har en gang ringet til mig!!

 5. Fuck da Paul Auster jeg sad og så noget om en samisk sanger og to svenskere der skulle lave en sang sammen. Samisk når de Joiler, lyder altså lidt som en indianere når de synger heyyyyyaaayaaayaaa, bortset fra at det sameren sagde var nuaaaahleeea.

 6. I’m jelly! Sooo jelly!

 7. Ååårh hvaaad…du er heldig!

  Jeg er også lidt heldig. Jeg skal nemlig se Martin Brygmann og have besøg af fynske finker.

 8. Jens Heinrich Weber-Nielsen

  Jeg er udmærket i stand til at finde ud af, hvem Paul Auster er uden din hjælp, Maren, men jeg ved, hvor mange læsere jeg får at at kommentere dine indlæg, så hvem er Paul Auster egentlig? Ja, undskyld jeg spørger.

  Uanset hvem han er, er jeg dog stadig mere misundelig på Godte, tror jeg, for jeg har godt hørt Martin Brygmanns De fleste ulykker sker med lemmet, og jeg kan ikke helt få nok.

 9. Har det nok mest ligesom englen i din tegning ved tanken om en aften med Paul Auster “Please shoot me”….

  Har virkelig forsøgt at finde hans bøger interessante, men virker bare mest som en der godt kan lide ord uden noget på hjerte har skrevet en bog. Vækker ikke en eneste følelse i mig.

  Læste også Hustveds What I love. Normalt når der er noget der synd for børn, kan jeg slet ikke have det. Her tænkte jeg bare “Nå! Skriver hun virkelig om det”. Det blev aldrig rigtig en historie for mig, der handlede om rigtige mennesker.

  Men det er du da ligeglad med, for du elsker Paul Auster! Og så er det da fantastisk, at du skal ind og høre ha. Fedt og fortjent.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s