Savle over kvinder #2

Og til det næste store spørgsmål: Må Allan godt kigge efter andre kvinder?

Nogle gange, når der kommer en voldsomt lækker kvinde gående, kigger jeg i smug over på Allan for at se, om han kigger efter hende.

DET GØR HAN ALDRIG! Var seriøst ved at blive bange for, at han er homo og ting, så jeg begyndte at spørge ham:

–        Ærhj, hva! Så du lige hende der, hun var da bare sindssygt lækker, synes du ikke?

Hvilket fik ham til at svare:

–       Næ, jeg så hende ikke.

Han vendte sig ikke engang rundt for at tjekke hende, jeg snakkede om, ud. Så jeg undrede mig endnu mere.

–       Sig mig, ser du aldrig på andre kvinder?

–       Jo da, jeg glor da helt vildt på andre. Men jeg kigger aldrig efter nogen, når jeg går sammen med dig.

Åh hvad! Han er ikke homo, han er bare totalt galant. Hvilket er mere end man kan sige om mig. Jeg vender, drejer mig, glor og peger efter både mænd og kvinder og børn og hunde.

22 responses to “Savle over kvinder #2

 1. Det minder mig om engang jeg var i byen i Paris med en god ven som er bøsse. Vi kom forbi en SÅ hot mand – og vi vendte os begge to efter ham.. Manden som også havde vendt sig vidste ikke hvilken han skulle smile til 😉
  Marjed morsomt!!!

 2. Jeg greb engang min kæreste i at glo på to bikiniklædte piger på stranden. Jeg blev så tøsesur som man kan blive.
  Jeg er ret glad for, han er holdt op med den slags, når jeg er med. Når jeg sidder der i bikini, kunne han jo godt glo lidt på mig i stedet for alle de andre!
  (Jaja, I know, jeg er megasippet)

  Jeg giver Allan et 12-tal for ikke at skulle have det fortalt først.

 3. Jeg har det fint med at mine kærester ser på andre, men sgu ikke imens jeg er der. Hellere ikke selv om jeg gør det. Det er helt klart et mig-issue, men det vil jeg gerne have lov til at beholde 😉
  Det er kun sjovt at se på kvinder sammen med sin kæreste i 5 minutter, så er det lig’som hammeren kommer og man dunker sig i hovedet, og savler hun ikke bare lidt for meget.

 4. Han er da vildt sød, ham Allan:-)

 5. Han er altså en keeper ham der Allan.

 6. Når jeg har haft en kæreste har det oftest været mig der kiggede så meget på piger at HAN har sagt til mig at jeg skal stoppe.
  Men jeg har nu ikke noget problem med at de kigger – sålænge de kun kigger! 😉

 7. Gift på 8. år

  Min mand kigger aldrig på damer, hverken sin egen eller andre. Mænd interesserer ham heller ikke. Han gider ikke gå nogen steder i fritiden, og er lykkelig med sine sportssider på nettet og med at lægge sig til at sove hver aften kl. 8.

  • Det synes jeg ikke lyder særlig sjovt for dig. Måske skulle du gøre noget ved det? Mon ikke du er lidt mere værd??

  • Det lyder trist. Jeg vil har en skøn mand som samler impulser og energi både ude og hjemme. Jeg ville røvkede mig, hvis vi skulle sidde og flette fingre hver dag OG gå i seng kl. 8.00. Men hver sin lystig glæde. Det er jobdet det drejer sig om til syvende og sidst.

 8. Det kan godt være din Allaner smuk, men han er dælme også sød! Tror nok liiiige, jeg skal lade en kommentar falde til herren herhjemme ;o)

 9. Det er eddermame i orden Allan!

 10. Hvorfor i alverden skulle han være homo? Hvis han er sammen med dig (som så vidt jeg kan fornemme er kvinde med K)???? Hvor fjollet tænkt.
  Det er nu ikke noget, jeg ville spørge min mand om. Vil heslt gå rundt i forestillingen om, at han ikke kigger efter lækre damer. Men jeg ved han er en glo’er – ligesom mig. Vi kan godt bare sidde midt i en by og glo på mennesker – ikke bare lækre, men alle mulige typer. Det er sjovt at kigge på mennesker (for det meste).

 11. Du har da bare verdens bedste Allan – tænk at han gør sådan! Tror jeg altså er de færreste mænd, der kan prale af?!!

 12. Man får apetitten uden men spiser hjemme????
  Min mand kigger og jeg gør ham også ind i mellem opmærksom på en flot kvinde, jeg mener skønhed er jo skønhed. Da jeg var meget yngre (åh yeah, det var dengang) og ny i vores forhold blev jeg sur hvis han kiggede. Men med alderen og sikkerheden i forholdet så er jeg ikke jaloux. Han finder sgu heller aldrig en der er bedre end mig – og det ved han godt.
  Det er herligt at kigge på mennesker og nogen gange er der bingo fordi det også er et smukt menneske.
  Og selvfølgelig er Allan ikke homo, han er bare et hensynsfuldt menneske og det skal du være glad for. Og han ved hvad han har derhjemme!

 13. uhhh det er et dilemma.
  For på den ene side vil vi jo gerne have en mand der er levende, i god kontakt med sig selv og sin maskulinitet. På den anden side så skal han kun have øje for os!!
  Jeg synes det er i de små uskyldige flirts – der giver energi og glæde. Selvtilliden og Selvværdet får et boost og det smitter jo også af der hjemme…
  Der er ikke noget farligt i at kigge – det stimulerer vores sanser… Det er langt værre hvis manden så også kommentere bagefter a la : hold kæft nogle patter så du det? ej vel?
  Jeg kigger – du kigger og vores mænd og teenager kigger ( selv vores gamle far..) og det er sgu da fedt…

 14. Min mand* må meget gerne kigge på andre kvinder, når jeg er med. Han skal dog ikke smile flirtende, pifte eller på andre måder skabe noget, som minder om kontakt. Men han må da gerne kigge og aller helst vil jeg gerne have lov til at spørge: “Hvad var det ved hende? Var det benene? Håret? Udstrålingen?” Ikke for at krydsforhøre, men for at få inspiration: “Ok, det er DET han mener, når han siger, at han godt kan lide kjoler, som er lange, men ikke helt lange, på den struttende, men ikke voluminøse måde. Sådan en tror jeg da også ville klæde mig!” “Eller bare: “Dream on makker, det der får du mig ALDRIG i. Heldigvis er du faldet for min personlighed!”
  Nogle gange kan jeg også selv spotte, hvad jeg synes, er lækre kvinder: “Prøv lige at se hende der! Sådan noget hår drømmer jeg om!” Jeg har kendt mænd, som slet slet ikke kan finde ud af den type kommunikation og straks tror, at det er fælde jeg laver (??!), men jeg har også kendt mænd, som har elsket at gå og spotte den slags med mig. Det giver mig en følelse af ro og samhørighed, når vi kan. Og en følelse af løgn og fordækthed, når en mand hårdnakket nægter, at han nogensinde (med eller uden mig) kigger efter andre kvinder. Og jeg går udfra og håber inderligt, at alle de mænd jeg har kendt, har kigget (og kun kigget) efter andre kvinder, når jeg ikke har været til stede.

  Må jeg så godt få skumfiduser nu?

  Mange hilsener
  Sofie FH

  * Min mand: Ja altså… Nu har jeg ikke lige en mand længere (go figure!), men jeg håber i getter the point 🙂

  – Og PIK igen i dag.

 15. Jeg sad engang udenfor på en café med min daværende kæreste og en veninde, da min veninde kommenterer en pige, som kommer gående forbi. Det var ikke fordi hun var specielt køn, men hun havde en røv på størrelse med storebælt, så jeg måtte selvfølgelig også lige se. Og strakte så meget hals, at jeg faldt ned af stolen og lå midt på gaden og rullede rundt af grin. I dag undrer jeg mig over, at det var MIG der kiggede efter en anden piges røv og ikke min kæreste… Hmm…………..

 16. SofieH: Sikke en fantastisk holdning du har til tingene. Tror mange mænd i forhold bliver misundelig på den kæreste du finder næste gang. Specielt hvis du kan håndtere, at manden nogle gange ville svare “det var hendes gode nødder”.

  Allan er en meget sjælden race, det tror jeg vidst er helt sikkert. Hvilket også er grunden til at han matcher med den meget sjældne Maren-race. 😉
  Det kunne nu alligevel være sjovt, at krydsforhøre Allan om dette emne i et rum uden kvinder.

 17. Jeg er på samme side som SofieH..

  Jeg var ude og spise med min kæreste i sidste uge (fejrede en slags årsdag), hvor bordene stod ret tæt. Pigen ved bordet ved siden af skulle på toilettet og gik med røven vendt mod os, mellem bordene.. Først kikkede jeg mest for at tjekke, at hun ikke væltede mit vinglas, og derefter tjekkede man da lige røven ud – fik så lavet et eller andet anerkendende nik til min kæreste (det var en ganske udemærket popo), som blev så’n helt.. At han havde jo ikke kikket fordi det mente han da ikke, at han kunne tillade sig overfor mig! – Men nu hvor jeg selv havde kikket og gjort opmærksom på den, så ville han da lige tjekke ud, når hun kom tilbage (og han var forresten enig)..

  Jeg kikker altid efter damer, og gør da egentlig også en dyd ud af at gøre kæreste og venner af det mandlige køn opmærksom på en laber lady – og håber så, at min kæreste ikke tænker på Venner-episoden hvor Ross funderer over om han burde have luret at hans kone var lesbisk.. I’m not 🙂

  Men jeg må dog også sige mig enig med dem som siger, at kæresten/manden ikke skal huje/pifte/fløjte/flirte højlydt, når jeg går ved siden af.. Men hvis han gør det når han render rundt med drengene – så synes jeg altså, at det er i orden.. 🙂

 18. HAHAHAHAHAHAHAHA du er så funny.

 19. Jeg har også en “Allan” derhjemme har jeg fundet ud af – han har aldrig kigget på andre end mig når vi er sammen, men siger at han da godt kan kigge når han er sammen med vennerne, og det er da også fint med mig. MEEEEn så kaster jeg lige et andet emne på banen som er lidt derhenaf: Må han have kvindelige venner som han får EFTER han lærer dig at kende (dvs ikke en eller anden x-kæreste fra gamle dage som han nu er venner med eller bare en gammel veninde). Min husbond er OK med at jeg har flere mandlige venner jeg lærte at kende præ-husbond men ikke efter-husbond (han er heller ikke vild med en lesbisk veninde jeg har fået), hvilket jeg respekterer men nogen gange synes er lidt øv, når jeg fx via mine mange skiftende jobs har mødt en anden mand, som jeg faldt godt i hak med og som jeg – ligesom jeg har flere veninder som er ex-kolleger godt kunne tænke mig at holde kontakten med. Jeg er sikker på, at jeg ikke selv ville have problemer med det, hvis han gjorde noget lignende men hvad med Jer?

 20. … en smule bekymrende at du kigger efter børn og hunde. :o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s