Håbet der svandt

– Mor, må jeg godt støvsuge? Åh, må jeg ikke godt? Må jeg ikke godt, vær nu sød! Bare lidt!

– Jo, så lad gå, mit barn, mit håb. Her midt i svinestien. Måske kan vi alligevel blive sådan nogen, der har et rent og fint hjem.

Hun tændte støvsugeren, støvsugede den og slukkede den igen.

Efterlod den derefter midt på gulvet, hvor vi har skvattet over den i en uge. Der er intet håb i vores familie.

10 responses to “Håbet der svandt

 1. Så må i jo glæde jer over, at det er en ren støvsuger i falder over 🙂

 2. Man vænner sig til den – støvsugeren der midt på gulvet! Det gør man faktisk – der går lang tid, men med tiden går du helt automatisk udenom! Helt uden at hamre en tå ind i siden af den.. I promise!
  Og i det mindste har du en ren støvsuger.. Eller har i hvert fald haft.. Og det tæller altså osse.. Så nu hører du officielt til dem, som engang har haft en fin og ren støvsuger! Det er også sejt!

 3. Vi har så meget til fælles Maren, men din undskyldning er bedre end min. Du tænker jo “nogen må da snart fjerne den støvsuger” og det har du ret til at tænke. Jeg tænker…slet ikke. Jeg handler….slet ikke. Hey sig mig hvorfor fanden konkurrerer jeg nu om at være mere håbløs? For at sætte dig i et bedre lys. Nu må dette vanvid snart holde op.
  Min undskyld er forresten at jeg tager et rum ad gangen.Og det er faktisk mere besværligt at smide støvsugeren på plads i skabet, end det er at efterlade den der, hvor den er kommet til.

 4. Oh ve det menneske, der flytter den støvsuger. For så er den jo umulig at finde næste gang smukke Allan vil svinge slangen. Og ungerne falder over de ting der er efterladt på den gang, der før var lavet uden omkring støvsugeren. Hvordan jeg ved det spørger du nok; det er da fordi jeg har prøvet det!

 5. Der er håb. Det hedder rengøringshjælp. Jeg er arbejdsløs og har rengøringshjælp. Jeg er ikke sikker på, jeg overhovedet KAN tænde en støvsuger længere.
  Jeg vil hellere æde havregrød og holde op med at ryge, end at gøre rent selv igen. Det er sgu for deprimerende – altså at gøre rent. Sissyfosarbejde!
  600 kroner om måneden for ikke at gøre rent. Hurra!

 6. Smart.
  Men hvor er den den video med “Banana” jeg kan ikke finde den eller få den ud af hovedet. 😉

 7. Hva’? Det lækre gulv på billedet ser meget rent ud. Og når man ikke har børn i kravlealderen behøver man ikke at støvsuge længere 🙂

 8. Nåh, det er bare lissom herhjemme. Hva – børn? Næh, vi er bare to voksne. Eller “voksne”.

 9. Jeg er støvsuger-freaken herhjemme – drøner rundt liiige et par minutter inden vi skal ud af døren om morgenen. Eller liige som min søn endelig er blevet overbevist om, at han skal i seng (der ligger lidt sand på gulvet, som vi så alle slæber med op i sengene, når vi skal sove. Så jeg har virkelig overvejet – SERIØST – at få en ROOMBA – sådan en tingest, der selv fræser rundt og støvsuger – under sofaen, rundt i hjørnerne og som man bare kan tænde og gå fra – helt hjemme fra. Og så er der støvsuget, når man kommer hjem! Den tørrer så godt nok ikke køkkenskabene af, eller vasker gulvet eller pudser vinduerne – og så kan også kun komme til, hvis man rydder op. Men alligevel. Er det ikke et spørgsmål om at købe sig til glæde og frihed?

 10. Hmm, hjemme hos os, så spekulerer jeg lidt på, hvorfor støvsugeren ender på gulvet i soveværelset, når manden har støvsuget, og ikke lige kommer de sidste 40 cm ind i skabet? Men jeg kan jo ikke rigtig skælde ham ud over at ha’ støvsuget. Desuden står den i hans side af sengen, så det er ikke mig, så slår tæerne på den 😉 Bortset fra, når jeg skal ha’ noget tøj i skabet…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s