Skab!

Når man i to år har haft en garderobe, der ser sådan her ud:

Så bliver man mægtig glad, når ens mand begynder at hamre og banke på et skab:

Man går og tripper lidt, mens det ser sådan her ud:

Og er vældig begejstret, når det sidste værktøj forsvinder:

Se, han har bygget skuffer:

… men derfor vrænger jeg stadig bare mit tøj af mig, og kyler det på gulvet om aftenen. Det gør Allan også. Vi havde en formodning om, at det var på grund af mangel på skab, vores tøj rodede. Det var det ikke. Det var på grund af os …

24 responses to “Skab!

 1. Hvor får man fat i sådan en? Altså en Allan.

 2. Men i det mindste har han da en røvlækker røv i de bukser der!
  Jeg har samme problem, men jeg er sikker på at hvis jeg får sådan en “bænk” at jeg så vil smide det der. Så det ikke ligger på gulvet. Men flot er skabet da.

 3. Det er fanme et flot skab! Min mor tog engang et billede ind i mit skab, fordi jeg havde ryddet op. Jeg er stadig et tøjsvin. Tror der bor dyr i vores bunker.
  Forresten må du hellere flytte din reklame for mig, som er så sød. For jeg har lige skrevet et indlæg, der blandt andet handler om, at jeg slog og nappede min søster for at få hende til at græde. Så jeg kunne trøste hende og få de ‘kram’, hun ikke gav frivilligt.

 4. Det er fedt skab! God inspiration til vores hus-ombyggeri. Hvor er det fra?

  BTW. Kender godt det der med tøjet på gulvet, stolen – tja, i det hele taget bare en bunke somewhere…

 5. Skabet er fra “Allan”, han har bygget det selv – så det kunne passe præcis der hvor det skulle stå. Han insisterer på at bygge alt selv. Det er derfor vi bor i kaos. .. men han er skide god til det, når han gør det:)

 6. @Maria: Reklamen ude i siden bestemmer jeg egenrådigt over, så du forsvinder først, når jeg synes det.

 7. Okay. Så er det også din egen skyld, hvis folk tror, du er masochist.
  HA!

 8. Her gik jeg og troede at jeg var den eneste i verden som ikke kunne styre mit tøj. Jeg har et tøjskab (dog uden så meget plads tilbage) og en bænk til at lægge tøjet på. MEN……. tøj ligger alligevel på gulvet og her er det så din erkendelse er fantastisk og gik LIGE IND! Det er ikke på grund af fyldt skab eller rodet bænk – det er på grund af mig. Tak for den erkendelse her mandag morgen, nogle gange skal man bare lige ha’ et los!

 9. Altså vil det sige at Allan er den håndværksmæssige udgave af bonderøven? Det er satme sejt! Jeg vil oz ha en bonderøv – jeg har bare en bankmand!

 10. Helle Spindler

  Er der slet ingen af jer, der kender begrebet “gulvskab”?? Det bruger vi en del herhjemme, og dermed har vi udvidet mængden af skabsplads ret så betragteligt.
  Med andre ord, vi roder ikke, vi lægger ting i gulvskabet. Der er altid plads til lidt mere.

 11. Åh gud, det ligner et billedet af mit skab eller hvad man skal kalde det, drømmer om et skab:-) Tror helt sikkert at tøjet vil være i skabet og ikke på stolen:-)

 12. Total handy-mand dér! Gad sgu godt have sådan én! Fedt skab (med eller uden indhold)

 13. Maren, jeg synes du har gjort ALT for lidt ud af, hvor Goddamn sexy det er, når ens mand bygger noget. Jeg kan trække SÅ mange øl op og lave meget lækre sardinmadder med purløg og kys og DET HELE, når min mand trækker i arbejdstøjet. Jeg behøver ikke gøre en skid, for at føle mig som verdens mest feminine væsen på denne jord, når han smider om sig med testetoron, savsmuld og løsthængende bits.
  Bare for at være på tværs, så har jeg et walk-in closet, hvor tøjet hænger sorteret efter farver… Tag den ladies!

 14. Desværre Rikke, det går ikke. Jeg bruger jo AL min tid på at farvesortere mit tøj, så jeg kan ikke finde ud af at tage et foto og sætte det på nettet…

 15. Har han også selv bygget dørene om man må spørge? Vigtigt at vide når jeg om lidt viser min kæreste hvad han skal bygge til mig.

 16. Jep, han har bygget ALT.

 17. Bliver lige nødt til at kommentere….. Det er da komplet umuligt ikke at have tøj til at ligge på diverse stole, kommoder eller gulvet i soveværelset – ligegyldigt hvor stort og flot et skab man har. Efter min mening altså! (Min mand mener noget andet og vi har en kørende diskussion i gang, bliver nok aldrig enige).
  Jeg kan simpelthen ikke få mig til at lægge et par jeans som jeg har brugt én gang tilbage i skabet, selvom jeg har tænkt mig at bruge dem igen. Skabet er til helt RENT tøj. Og hvis de ikke skal være i skabet og ikke i vasketøjskurven bliver de jo ligesom nødt til at tilbringe tiden et sted derimellem – altså på diverse stole, kommoder eller gulvet.

 18. Mitt triks er rundstokk langs veggen. Over den kan jeg henge det som ikke får plass på gulvet 😉

 19. Værdien af at have en handyman i huset kan dårligt overvurderes. og vær glad for at din stadig gidet at lave noget. Min er lidt udbrændt efterhånden. Og det er nederen, når man har vænnet sig til andet

 20. stinne vejvad

  hurra – troede jeg var den eneste der ikke kunne finde ud f at blive voksen! Jeg formoder også altid at flere kasser, skabe, hylder osv bringer orden, men har endnu ikke luret at det kun fungerer hvis man sætter tingene på plads – dagligt. Så en gang om året sætter jeg cder, bøger, tøj, unger osv i farve og eller alfabetisk orden – og så ser det fint ud i ca 2 timer. Vores tøj har problemer med selv at gå på plads når det er vasket og lagt sammen, så det bliver boende i vaskeposen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s