Vanskeligheder i blæsten

På vej hjem fra arbejde gik jeg over et fodgængerfelt. Mod mig kom en ældre mand, der så ud til at have livet lidt imod sig. Jeg smilede venligt til ham. Ville give ham lidt positiv energi at klare aftenen på. Men blæsten udtørrede mine læber, mine tænder, hvad ved jeg, så min overlæbe krøllede sig fast under sig selv og blev hængende fast helt oppe ved mit tandkød. Den ældre mand kiggede hurtigt væk og skyndte sig at komme I sikkerhed på den anden side af fortovet. Jeg forstår ham godt. Prøvede at stille mig foran spejlet hjemme, tørre mine tænder med håndfladen og satte min læbe fast som før. Jeg ligner jo en hallelujah-psykopat.

Det er fandme svært at være venlig, når det blæser.

11 responses to “Vanskeligheder i blæsten

 1. Hahaha kan lige forestille mig det… hva mon han ik har tænkt? 😛

 2. Ligger flad af grin….

 3. hahaha..godt nok er jeg lige vågnet, men han har garanteret tænk noget med døden.

 4. Hahahahahahahahahaha:) Er sikker på at han godt kunne mærke at der var venlige tanker bag ved handlingen…om ikke andet, så har han da noget at fortælle sin familie og venner over aftenskaffen; “Dagen, hvor jeg stod face-to-face med you-know-who”. Nok ikke med de engelske ord, ej heller Harry Potter henvisningen, men så Morten Korch versionen (håber sådan at alle ældre mennesker taler ligesom Poul Reichhardt).

 5. Tror at generationskløften er bleve bredere. Der var en gang, hvor det var forventet at en ung mand (kalder jeg stadig mig selv) blev venligt bedt om at følge gamle damer over gaden. Sådan er det ikke mere.
  I dag tror alle, der har rundet 60, at man vil stjæle deres flaskekuponer, hvis man kan komme afsted med det – 2 hænder på det fedtede brune taske, og et vredt ansigtsudtryk er standard.

 6. Det er da bedre at det er læben, der sidder fast en nederdelen der blæser op og viser forvaskede sloggi tights!

 7. Argh Onkel Anne – det var måske lige præcis synet af forvaskede sloggi under en forfløjen nederdel der ville ha givet manden noget fornyet energi:-) Tror jeg..

 8. Åh hold kæft hvor uheldigt! HAHAHA:oD

 9. Muhahaha…Jeg kan lige se dig for mig… 😀
  Min datter kan klappe overlæben op om næsen, så hun lukker næseborene… hun kan ikke længere bestikkes til at optræde med det, som hun kunne, da hun var barn, men jeg griner stadig højt og larmende, når jeg bare tænker på, hvor åndsvag hun så ud!! Så det kan jo være, du trods alt har givet den ældre mand noget med hjem… der er måske endda til flere dage 😀

 10. Er død af grin……………

 11. Tak for det….nu sidder jeg her midt på arbejde og græder af grin…hrmf….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s