Mig på målstregen

Så skal der snart løbes løb. Vi jo også nogen, der træner til den store begivenhed den 19. juni, hvor Fuhrmann, mig og fire læsere skal løbe 10 km i Spartas løb. For eksempel mig. Løbeløbeløbeløbe. Pralede for vildt over for min søster forleden med at jeg havde løbet 8,6 km. Seriøst lang løbetur der! Hun var også mægtig imponeret. Altså til jeg kom til at fortælle, jeg havde gået en del af turen. Altså ikke hele. Men noget.

Alligevel synes hun det var sejt. Til jeg fortalte, jeg havde måtte sidde på en bænk. To gange. Okay, faktisk havde jeg også ligget på én af dem i et par minutter. Bekymret spurgte hun, hvordan jeg egentlig havde tænkt mig at klare de 10 km, jeg har sagt, jeg har tænkt mig at løbe den 19. juni?!

Jeg kan kun svare: SÅDAN HER: video.php

Det er the spitting image of mig på målstregen!

17 responses to “Mig på målstregen

 1. Ha ha ha ha – total griner Maren 🙂 Både dit blogindlæg men også videoen! 😀

 2. Jeg vil gerne se den mand der kan løfte dig sådan dér!
  Hvad fanden er det for et dyr? Et Maren Dyr?

 3. Det er vist et dovendyr… så nogen er mærkelige og kan ik lade være med at tænke på om de mon lesper ligesom ham i Ice Age 😛

 4. Hvis du kan lave sådan et flot Ajax-x med din krop, Maren, så kommer jeg denondelynemig og løfter dig over målstregen. Jeg er meget imponeret af det lille dovendyr (selvom den altså også ser lidt ækel ud, når den kravler).

 5. Arj men for fanden, hvad er det? Hold nu kæft, det er klamt. Først troede jeg det var en mand unden ben i et kostume.. Nej, hvor var den ulækker! Jeg måtte stoppe lige da betjenten er ved at gribe den i nakken, turde ikke se mere. Nogen der vil fortælle hvad der sker efter det?

  Nej nej nej, hvor var den klam, jeg er skræmt. Undskyld Maren, især hvis du føler stærk identifikation med ‘det’….

 6. Hvad fanden er det for et kræ?? Ser et dovendyr virkelig sådan ud. Yaakkss.

 7. IIIuf hvad er det? jeg får myrekryb. Men udover det, så skal du nok klare det fint, min erfaring siger mig at alle kan løbe et halvmarathon, og i hvert fald 10 kilometer uden at have trænet, viljestyrke hedder det!

 8. Hvor fristende det end måtte være, så er det altså imod reglerne at lade venlige mænd løfte en over målstregen i nakkeskindet… Ellers godt forsøgt!

 9. Ååårh, den er da sød! Og jeg stemmer også for at en eller andet tager dig i kravetøjet og løfter dig over målstregen 😀

 10. Jeg synes altså dovendyr er nuttede – den er ikke spor klam! Har flere gange stået i ZOO’s regnskovsafdeling og set, når moderen karter rundt med sin unge på ryggen, dybt fascineret.
  Og så er jeg sikkert ikke den eneste, som ville give gode penge for at se dig blive løftet over målstregen af en eller anden, mens du spreder arme og ben 😀

 11. Total sødt dovendyr godt manden løftede den over til træerne det var da helt ude af sit element. Kan godt se den ser mærkelig ud, men den har det kæreste lille ansigt og er bare sådan et sødt og fredeligt dyr. http://www.dat1.ibt.ku.dk/xhm226/dovendyr/dovendyr.htm

 12. Ja den er da søøøød! Get nu over de dér tøse-dyrefobier, tøser! Dovendyr ser så dejligt distræte ud: “Hvad var det nu liiiiiiige jeg skulle next? Nååhr.. tjohh” :o) I like.

 13. Hvad ER det der?!?!? Ad for s**** (Søren)!! Hvor er det klamt!
  Men hvor er den sød, når den laver flyvemaskine 😀

 14. Yikes jeg har muse- og rottefobi, og den der… Maren jeg har gåsehud og måtte slukke. Puha jeg håber virkelig ikke du ender som sådan en, og da slet ikke med de lange klør! Så kan det altså godt være, at forelskelsen ryger ret hurtigt!!!

 15. Jeg er nærmest næsten anæstesisygeplejerske, så du kan godt gi den gas, jeg skal nok gå igang med genoplivning hvis det går helt galt. Og så kan jeg desuden løbe 5 km. Det gør jeg bare 2 gange. Glæder mig. (?)

 16. Anne Nielsen

  Det er da nuttet – det dovendyr – men i den grad ude af sit rette element. Der er vist noget om, at de kun kravler ned fra deres træer én gang hver 14. dag for at “besørge” – men det stakkels kræ må have glemt, hvor den kom fra :-). Er der nogen, der ved hvilket land videoen er fra? Jeg har lidt svært ved at læse folks kommentarer under videoen. Men på den anden side – jeg kan lige se for mig det maren-lige dovendyr mave sig over målstregen i samme adstadige tempo – hæ – hæ. Sådan går det når man har lovet at løbe 10 km – hatten af for løftet – men pas nu på dig selv!

 17. Så klippet og går og vidste med det sammen at det var dumt. Har drømt om klamme X-formede dyr hele natten. Bvadr! Dovendyr eller ej – me no likey!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s