Ahrg

Der er 292, der abonnerer på min blog. Jamen hold nu kæft. Det er mange mennesker, som bliver spammet med mine indlæg i deres mailboks hver dag. For eksempel dette indlæg.

Jeg har været inde og tjekke tallet hver dag de sidste to uger, for min plan var at uddele en præmie til den, der blev abonnent nummer 300.

Men det går ikke så godt.

I går var der 291 abonnenter.

I dag er der 289.

Når den slags sker for en blogger, har man kun lyst til at sige én ting: AHRG!

35 responses to “Ahrg

 1. Jam, så blir jeg jo også nødt til at afmelde, så jeg kan melde mig til som nr. 300…! Suk…

 2. lotte birkmose

  Hey, don’t worry. Det er sikkert bare en eller anden polak, der opdagede at du ikke skrev om live-rollespil og vikingetræf og ombestemte sig. Eller en teknisk fejl. Eller at nogen af dine abonnenter er døde eller skal bruge et par måneder i orbit hvor de ikke har så meget båndbredde.

 3. ser du fx også dem, der læser din blog via feeds? nyder din blog men har ikke meldt mig som abonnent – men tjekker mine feeds flere gange om dagen 🙂

 4. Ved ikke hvad “feeds” er … Kan godt mærke lige nu, det er meningen jeg skal vide det.

  • He-he lige min humor skidesjov kommentar 🙂 Feeds anede jeg heller ikke noget om indtil fornylig – det er de der RSS dimser i den orange firkant med hvide striber, så vidt jeg har forstået… 🙂

 5. Maren altså, du er da for herlig! Jeg tilmelder mig selvfølgelig straks, føler det som en sød pligt at hjælpe dig nærmere målet på de 300! Men selvfølgelig mest fordi jeg ikke vil gå glip af dine supergode daglige indslag:)

 6. Jeg får dig igennem google reader. Er feeds ikke der hvor man får dig på mailen? Det gjorde jeg engang, men så fandt jeg Google reader. Der får man alt på en gang, frem for at få 100 mail pr dag om et nyt indlæg på den og den blog.

 7. Jeg er nørd og kunne godt sørge for at jeg bliver nummer 292, 294, 295, ….., 20487, 20488, og så videre… hvad er præmien? Er det det værd? 🙂

 8. Det ved jeg ikke endnu. Blev så slået ud af at tallet pludselig gik baglæns, at jeg ikke har fundet på hvad det skal være. Muligvis er det en herrefed præmie, muligvis stinker den for vildt. Jamen er det ikke bare SPÆNDENDE?!

 9. Så er jeg også på listen 😉 Har bare gået herind jævnligt (som i 1-2 gange dagligt når jeg er på arbejde) – men hjælper gerne dit medlemstal op af 🙂

 10. Så nu har jeg også tilmeldt mig. Hvis der er en gud, så blev jeg nummer 300.

 11. Jeg har dig altså også via google reader – alle de der mails de stresser mig :p

 12. Jeg kigger et par gange om dagen, så aktiv du er ville min mailbakke blive fyldt på ingen tid

 13. Jeg forstår jeg godt, jeg gider heller ikke have blogs på mail. Jeg vil gerne besøge selve bloggen … men derfor var det sjovt at betragte tallet alligevel. Alligevel er det endnu sjovere nu, hvor tallet rasler ned, nye melder sig ind, flere melder sig ud, flere melder sig på.
  Sig mig folkens, har I ikke noget job?? (Hvad mig? Ssssssssh!)

 14. Tak Berit, der røg min strategi så! 🙂

  Kære Maren. Jeg er ganske ny her på din side, men livet bliver SÅ meget sjovere når man får “Dagens Maren”, så tak for det. Er altid godt underholdt, og pludselig virker jeg ikke selv helt så slem…

 15. Jeg sluger dig råt flere gange dagligt via Bloglovin… Uhhh det er praktisk!

 16. Nåmen jeg tænker det her var en dårlig idé. Min statistik er på stoffer, så den registrerer ikke nye abonnenter. 12 har tilmeldt sig indenfor den sidste halve time, men tallet står fast på 294. Jeg nægter at tro, at der er præcis 12 der har meldt sig ud også. Samtidig.

  Så jeg kan ikke udlodde nogen gave alligevel.
  Det var ellers ærgerligt. Vandt man, kunne man ellers vælge mellem
  1. Malle (Kamilles psykopatiske fedthalemus)
  2. Mit job
  3. Et fotografi af Superheltemor (jeg er den ENESTE i verden, der ved hvordan hun ser ud … we might be talking unibrow og knælange bryster, men det ved kun jeg)
  4. Min signerede Paul Austerbog

 17. Nåmen, jeg har læst med gennem de sidste mange måneder, og er totallt in låve.
  Nu har jeg meldt mig på den daglige email, og efterfølgende fundet ud af at præmien er aflyst. Wtf?? 😉
  Jeg tager dog alligevel gerne imod en signeret Paul Auster hvis du finder dit give-gaveregn humør frem igen……. kom kom til mig!

 18. Haha – Maren, jeg hader dig!
  Men udlod du bare et foto af mine knælange bryster og unibrow – til en heldig, heldig vinder

 19. Og hvis nogen skal have brysterne, så må det altså meget godt være mig.
  Og der findes sgu da hele to billeder af superheltemor på bloggen, jeg synes for i øvrigt det er sjovt at der kommer en pik-foldende mand frem i google billeder når man søger på superheltemor. Og også andre sjove ting. Man er det, man smider på sin blog.

 20. jeg har hermed tilmeldt selvom jeg får stress af mails… men ingen mails stresser også her på sidste del af barslen 😉

 21. Jeg føler allerede jeg har vundet præmien. Ikke den du har udlodddet, men præmien i form af at have fundet den bedste blog på nettet. Og så oveni kommer at have inspireret Maren til et blogindlæg på baggrund af en af mine kommentarer..

 22. Jeg vil da også være med…

 23. …så man kan få en mail… smart…

 24. Er der ikke nogen der vil forklare hvad Google Reader er og hvordan det fungerer. Troede egentlig at jeg var rimelig med teknologiske-it-anordninger-hjælpefunktioner, men må lige melde pas på Google Reader.

  • Google reader er: stedet hvor du får alle dine yndlingsblogs til at komme hen. Glem alt om Mohammed der kommer til bjerget, du får simpelthen bjerget til at komme til dig. Du kan gå direkte fra google reader til bloggen for at skrive kommentar.

   Først: Har du en google konto? Her skal du blive ved indtil du svarer ja.
   gå ind på http://www.google.com/reader/view

   Du kan tilføje dine blogs inde i goggle reader, men du kan også gøre det når du er på selve bloggen, igennem følge denne blog,/faste læsere. Marens blog skal du så tage fysisk, og smide ind fordi hun ikke har nogle faste læsere funktioner.

   Håber det hjælper, det er ret børnesikret når man først er kommet ind.

 25. ved ikke om jeg skal melder mig for at følge bølgen eller bare blive ved at kigge forbi uden at være rigtig tilmeldt og ved vist godt (ca) hvordan superheltemor ser ud, kommer fra 1 (2) af de samme græsgange. og mit ene barn er næsten opkaldt efter ene af hendes. 😀

 26. Nå er Malle stadig i teenage/trodsalderen? Fnis.

 27. Jeg elsker Blogland…………………………………………….

 28. Jeg har også set Superheltemor! Eller jeg er næsten sikker på, at det var hende…
  Faktisk var jeg lige ved at løbe over til hende og skamrose hendes blog, men nøjedes med at beundre hendes zen-agtige ro i køen til den hæslige elevator ved Nørreports metrostation og hendes fire smukke og velopdragne døtre. Ok, jeg prikkede også til min kæreste og hviskede febrilsk: “Se, Superheltemor står lige derovre, lad være at glo!”
  Desværre anede han ikke, hvad jeg snakkede om.
  PS. Jeg sværger også til Google Reader.

 29. eva: hvis pigerne var artige, så var det helt sikkert mig!
  Hvis du ser en der ligner mig, men som snerrer af , og truer, 4 fedtede og sure piger – så gå bare ud fra at det ikke er mig.
  ah, det er det dejlige ved at være anonym, kan bare benægte alt, hvis det er negativt(-;
  og hey – skamros gerne en anden gang, det elsker jeg!

 30. Jeg er vist også en af de unfair, som bare kigger ind meget ofte uden at abonnere! – don’t worry, tror mange følger med, dog uden at abonnere… 😉

 31. Og så er der jo også os, der følger med via bloglovin.com … har du tjekket det nummer ud?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s