MALENE har vundet Austerbogen

Altså. Det med at abonnere på bloggen er ikke noget, jeg synes man SKAL. Jeg abonnere ikke selv på nogen blogs. Jeg gider ikke have min mailboks fyldt op med mails. Til gengæld følger jeg med i en hel del blogs – ved at klikke mig ind på dem.

Så jeg er ikke ude på at lave et sniger-salg på abonnementet, at det da er for dårligt, hvis I ikke gør det (egentlig vil jeg hellere have jer ind på bloggen, for dem der får den på mail, får den første version, der som regel er smækfyldt med stave,slå,træthedsfejl). Men syntes bare jeg ville kippe med flaget, når jeg “fyldte rundt”.

Dernæst synes jeg, at det er mega narrefisseagtigt at trække præmien ned fra podiet igen, bare fordi min statistik lige pludselig ikke kunne finde ud af at tælle abonnenter (antallet er nu langt langt over 300). Derfor har jeg besluttet at give MALENE den signerede Auster-bog. Så Malene, send mig din adresse på maren@marenuthaug.dk og den kommer med posten.

5 responses to “MALENE har vundet Austerbogen

  1. Det’ sgu klasse! Hatten af:o)

  2. Nu får man jo ikke mails – bare fordi man abonnerer. 🙂 Man ser dem bare i sin Reader… hvis det kunne gøre dig mere rolig.

  3. Malene Kirkegaard Nielsen

    Øhhhhhh Hvilken Malene her du i tankerne??? Altså, man bliver pludselig mandags morgenglad, men ved jo også, at der kan være flere abonnenter end mig, der hedder Malene. så ongen panik, hvis der er flere navnesøstre 🙂
    Mandags knus fra Korsør.

  4. Det er den Malene der skrev i det forrige kommentarfelt, at hun gerne ville vinde bogen. Har allerede fanget hende i nettet. Men der er så mange Malener der har skrevet til mig i weekenden, jeg helt seriøst havde Sys Bjerres Malene-sang på hjernen i timesvis.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s