ANKLER

Jamen er det ikke Frederiksbergs pæneste ankler?

Jo, det er det da!

Jeg lovede jo, der ville komme et ankelbillede på bloggen, når solen igen kom frem og tvang mig i de lettere rober.

Mynte blev udnævnt til fotograf, for hun var på tværs til morgen og nægtede at tage med de andre, da Allan cyklede dem af sted. Da hun er for stor til at man decideret kan slæbe hende ud til cyklen, måtte hun jo bare blive stående.

–       Jamen hvad skal jeg så nu mor, sagde hun lettere paf over at hendes kortsigtede plan var lykkes.

–       Nu skal du tage et billede af mine ankler.

–       Hvad?

–       Tag et billede af mine ankler, sagde jeg.

–       Hvorfor?

–       Fordi de er pæne.

Det fede ved børn er, at ens grunde ikke behøver være bedre end dét. Klik klik, så var ankelbilledet i kassen. Distraktionen havde fået hende til at glemme, det var meningen hun skulle ligge i flitsbue og skælde ud på verden. Og hun cyklede pænt ved siden af mig hele vejen op til skolen og vinkede nydeligt i vinduet.

Min erfaring er, at alle har mindst én ting, de kan pege på og sige: Der er jeg virkelig pæn. Og ankler is my thing. Elegancen fortsætter desværre hverken op til lår eller røv. Og jeg har ikke haft en talje siden 2002.

Det er en Uthaug-ting det med anklerne. Dét, og så at vi skrigbrækker os i månedsvis, når vi er gravide. Kan ikke vente med at give ankel-bræk-stafetten videre til mine tre døtre. Eller ved nu ikke helt … Der skal nemlig vimses seriøst meget rundt i sommersandal og flashe ankel, for at opveje alle de herlige måneder med hovedet i toa. Fuck mand, Kamilles far måtte skide i Magasin (som vi boede over for) i to stive måneder. Måske hellere have lidt lår i sko så?

19 responses to “ANKLER

 1. Hythyyyyyyyyyu, de er pæne. Og kjolen, det man kan se af den. Og skoene.
  Jeg har brækket mig op af både restauranter og butikker på Istedgade, i biler med fremmede mænd og i kummen, mens min kæreste stod og spiste en frisk pære bagved og smalltalkede med mig. Jeg er faktisk lidt træt af, at jeg ikke kan give teten videre til min søn.

 2. Jo, de er flotte! Jeg mangler desværre ankler. Har ingen overgang mellem fod og ben.

 3. Jamen for fanden, og så sidder jeg har på biblioteket og føler nærmest jeg har været en af de der creepy nogen der sidder og ser på porno. Dine ankler er bestemt pæne 🙂 Der kunne zoomes rimelig tæt ind. Føler faktisk lidt mine kinder er røde.

 4. Røvsjovt! Du har bare en ubetalelig humor altså!

 5. Ihh jo! De er fine, men det er dit ansigt også. Nu har jeg et blindt område af dig fra knæ til hals og at man kan jo komme til at udfylde de tomme felter med worst case scenario, så jeg synes, du skal lægge et totalbillede. Evt i løbedragt.
  Mine ankler er traumatiserede, fordi min søster engang lå under min seng ved puttetid og greb om dem, lige inden jeg svang dem op i sengen. Jeg kan stadig ikke klare berøring af anklerne her 30-35 år senere!

 6. Når anklerne er gode, er alting godt 🙂

 7. Hej Maren.

  Hvor godt, at du ikke er bange for at stå ved dine smukke ankler 🙂

  Den var så skønjomfruagtigt til at starte med denne artikel, og smuk og jeg var totalt i dét mindsæt, indtil du så lige kaster de uforudsete to sidste linier ud til verden.
  Tak!
  Min laptop ved nu, hvordan grøntsagerne i Føtex har det – lettere overrislet af lunken kaffe. Send venligst en klud 🙂
  kh
  Anna

 8. Fuck, de ankler og stænger gad jeg satme godt gå rundt med. Kan de lejes?

 9. Uden at fjerne fokus fra det det i virkeligheden handler om, så ville jeg meget gerne høre om dit gulv?
  Hvad er det lavet af og hvilken behandling har I givet det?

  Og undskyld fokus væk fra dine ankler…

 10. Totalt lige til at slikke på…

 11. Maren – hvordan føles det, når den eneste mandlige kommentator, ignorerer din smukkeste kropsdel og spørger ind til behandling af parketgulve?
  Forstår slet ikke man kan så meget som tænke på gulve, med så blændende ankler… Og jeg er hverken mand eller lebbe…

 12. @superheltemor: Meget meget morsomt, syntes jeg det var.
  @Frederike: Jeg ved ikke en skid om de gulve, men Allan ved ALT. Du finder ham her: http://www.frameone.dk – han vil helt sikkert kun blive glad for at få lov til at snakke lidt om de gulve. Jeg er et skidt publikum.

 13. Åh de ankler. Indsæt misundeligt suk her. Jeg har arvet min mormors ben, og de ligner seriøst bundgangspæle. Og i skrivende stund er jeg egentlig kun tilfreds med min næse. Til gengæld er jeg verdens bedste til at brække mig med kaskader af snot, savl og mascara ned ad kinderne til følge, cirka syv-otte gange om dagen i ni måneder. Det er dyrt i mascara at være gravid!

 14. Du har også pæne tæer! Og det er lige så svært at have som smukke ankler!

 15. Allerede som halvstor teenager fik jeg af en af mine (ikke ret politisk korrekte) fastre at vide, at det da var dejligt osse at se en ung pige med lår i skoene. Tak så! Til gengæld har jeg en helt vildt pæn næse, syns jeg… og jeg brækkede mig ikke en eneste gang i løbet af mine tilsammen 18 måneders graviditet (ja, jeg ikke bare har ben som en elefant, jeg ER en elefant, så!), så måske har jeg alligevel vundet en lille smule i det dér karmisk-lov-lotteri… KH lisbeth

 16. Pingback: Ka´ krabber være hellige? I voksen- og bloggeland og på stranden – JA! « Kom klart igennem!

 17. Pingback: Sandaler « denlangeneger

 18. Den anden smukke Allan

  Mine ankler er egentlig heller ikke helt skæve… Og gulvet er også flot.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s