Indbrud

Stivnede netop. Sidder i sofaen. Jeg hørte noget. Det puslede i hjørnet. Som det kun gør, når nogen er ved at bryde ind. Agtigt. Altså, jeg har har aldrig haft indbrud, så ved ikke hvordan det lyder. Men det kunne godt lyde sådan. En vedvarende skraben. Et brækjern, der prøver at lirke sig ind? … Eller bare psykopatmusen Malle, der tæsker rundt i sin trædemølle over i hjørnet.

… måske jeg skulle begynde at tage noget for nerverne.

(Hvordan det kan være at psykopatmusen nu bor i stuen? Ooooh don’t ask.)

 

7 responses to “Indbrud

  1. øhh ked af at sig det, men mus pusler og rotter skraber!

  2. Gisp! Det lyder ikke rart med psykopatmus, der lyder som et brækjern. Forleden nat, da jeg ikke kunne sove, stod psykokatten Jack og stirrede anklagende på mig gennem terrassedøren. Med freaking uhyggelige øjne, der fulgte mine bevægelser. Så kunne jeg da overhovedet ikke sove. Jack er vel at mærke ikke vores psykokat, men naboens.

  3. Sjekk Linda sin blogg – der kan du få litt inspirasjon 😉

  4. ARGH!!!! Det er lige før jeg er mere bange for mus end indbrud. Og jeg HAR vel at mærke haft begge dele!

  5. Jeg har mus. Opdagede det sent i går aftes da jeg målrettet gik efter mit hemmelige chokoladelager. som så ikke var så hemmeligt alligevel, for Mus havde ædt sig gennem foliepapir og det hele. Overvejede et kort øjeblik om det var mig selv der, i et uhæmmet anfald af fråderen, selv havde bidt gennem papiret, men så opdagde jeg de nydeligste små bæer. og da jeg ikke selv har for vane at skide i skabene, så må synderen jo være en lille bepelset satan. I dag står den så på musefældeindkøb og udsmidning af alt spiseligt i pågældende skab. Måske skulle jeg låne en psykokat?

  6. Jeg gjorde noget lignende i sidste uge, hvor jeg hørte en lyd, som en dør, der var ved at blive brækket op. Lå stiv af skræk i min seng, indtil det gik op for mig, at det var sønnike’s hamster, som gnaskede i sit bur…

  7. ProletarSuperstar

    Hvorfor bor psykopatmusen i stuen? 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s