KØB CARLSBERGS NYE BEO!

Når man har en blog, er der mange, der gerne vil have én til at skrive noget pænt om ting, de sælger. Så ens læsere kan løbe ud og købe det. Oh yes, that would be you.

Nogen skriver sådan lidt henkastet: Hejsa og hør lige hvilket fedt produkt JEG har, det kan du da ikke stå for, du må også godt selv købe det af mig, nu hvor du giver mig gratis reklame.

Andre sender mails til mig, hvor de skriver: Kære Anette, fed blog du har, har du lyst til at skrive om mine produkter?

Altså, jeg ved da godt de som regel sender ud til mange og ikke bare mig, men det forbedrer ikke deres chancer, for at jeg skriver om dem, når de kalder mig Anette. Altså medmindre de vil give mig en Ferrari on the side. I så fald kunne de skrive Hej Slamfisse – og jeg ville stadig rose deres produkt.

Der er også dem, der bare sender mig en pose med skumfiduser og så gør jeg sgu da hvad som helst. Min krop er i øvrigt stadig i skumfiduschock.

Og så er der dem, der gør sig så umage, at de får mig til at føle mig feteret og speciel og blæret. Der kom nemlig en kurv med lidt af hvert. Sådan en grøn picnickurv, der kan holde min mad kølig, når man er på picnic (betyder det, at jeg nu skal til at lave picnics med andet end nummer 43 nede fra Pizzapreben?)

Fik kurven leveret inde på mit arbejde og receptionisten sagde, at hele bureauet havde svirret om den kurv hele dagen– så han til sidst havde måtte sætte mit navn på den, så folk holdt op med at spørge.

Jamen det var ikke fordi det var noget særligt – altså det helt vilde. De havde bare gjort sig umage. Det så lækkert ud. Der var tænkt over det. Og jeg var så meget i målgruppen, jeg hvinede af fryd, hver gang jeg hev noget nyt op af kurven.

Kurven indeholdt primært Carlsbergs nye drik Beo. Det er en sodavand for voksne, der hverken indeholder sukker eller anden crap.

Altså mest er det bare danskvand med lidt smag. På den eksklusive måde. Til at nyde den med var to champagneglas. Til den søde tand var der en pose med Summerbird chokolader. Et tæppe til at ligge på i parken. Et mikado-spil og sæbebobler til ungerne. Og som noget lidt underligt, men totalt fedt, var der tre palmeblads-skåle fra Greenway, der har sloganet ”For ecological thinking people”. MIG MIG MIG! Det er skåle, der er lavet af et palmeblad og derfor 100% biologisk nedbrydelig. Jamen se nu lige her, hvordan jeg serverer min majs i mit palmeblad:

Da Beo’erne havde ligget i køleskabet et par timer, skulle den testsmages. Var seriøst bange for, den skulle smage af bæ, bare fordi det ville være så ærgerligt med dette perfekte set up. Dommen var som følger:

Kamille: Mmmm, det smager af børnechampagne.

Mynte: Fy for fanden i helvede (hun er netop startet i SFO og øver sig meget på at bande for at imponere drengene fra de større klasser).

Anemone sagde ikke så meget, hun drak bare sin i én slurk + en til.

Mig: Lige præcis det jeg har savnet. Jamen seriøst. Jeg sagde jo de havde luret mig ud som målgruppe. Jeg elsker danskvand, men det bliver lidt kedeligt i længden – dette er en kærkommen afveksling. Desuden kan jeg godt lide at stå og spille smart med en flaske. Seriøst.

Allan: Ærhj, har Anemone drukket TO?

Så skal vi ikke bare blive enige om, at vi køber Beo fra nu af? Om ikke andet, så bare fordi de virkelig forstår at servere tingene på et sølvfad. De har for eksempel ALDRIG kaldt mig andet end Maren!

16 responses to “KØB CARLSBERGS NYE BEO!

 1. Ha ha, må absolut tilføje “Fy for fanden i helvede” til mit i øvrigt ganske velassorterede sortiment af eder. Og så må jeg prøve de dersens Beo-ting. Og ja, hvis man skal direct maile/spamme folk, er det mindste man kan forvente vel, at de liiige får sat det rigtige navn på. For fanden i helvede:-)

 2. Jeg fik dem delt ud den anden dag på Bryggen, men da hverken picnickurv, -tæppe eller andre gode sager – måske man skulle få en blog…
  Og ikke fordi jeg vil være totalt øko-k*sse-snepet og på tværs, men vil blot lige gøre opmærksom på at der er alkohol i. Godt nok under 1 %, men bare hvis ikke du var opmærksom på det… ;o)

 3. AHRG, så Anemone har rendt rundt og været skidefuld? Men det er jo for fanden ikke til at vide, for hun opfører sig jo altid som en tosse!! Dog glad for at vide det nu – ikke mindst fordi nu er der et argument til, hvorfor de skal holde snitterne fra mors Beo!

 4. Heldige asen! Er du virkelig, VIRKELIG sikker på, at der stod Maren på kurven? Ikke Else Marie? I bare en-eller-anden variant? Og heller ikke på noget af alt det andet? For min postkasse er faktisk slet ikke kræsen, hverken med produkter eller navne. Og den der Beo lyder som noget, jeg godt kunne bruge sådan en mandag.

 5. Apropos ingenting med Beo: Man kan (og må sikkert) ikke kommentere på din reklame ude i siden, men jeg kan ikke holde min kæft. Bliver nødt til at udbryde – JA! Er hun ikke bare fin, hende amarorama???? Hun er så sej og skriftlækker, og man bliver helt afhængig og blogforelsket, ikke?
  Puhhh det lettede at komme ud med det.

 6. Jeg skulle også gerne skrive meget pænt om Beo på min blog, hvis jeg fik sådan en kurv med. Lækkert!
  … Hører I Carlsberg? Det ville være pissegodt for jer, med sådan et par tegninger af en Beo. Jeg kan mærke det!

  Jeg synes du skal prøve at lokke noget virkelig fint ud af reklamefolkene. Presse citronen lidt. Kan du ikke få en ferie et eller andet sted hen? Så kan du sidde i en lænestol og blogge lidt om, hvor dejligt der er på Maldiverne. Hey, du har jo kampmange læsere, det tjener sig jo helt sikkert ind for firmaerne i sidste ende! (… skal du sige til dem)

 7. Næste gang du er træt af Mynte, så send hende over til mig, jeg er sikker på hun har flere bandeord jeg ikke kender.
  Og tillykke med Beo. Det var faktisk mig der skrev til dem at de skulle skrive til dig. Nej det var ej, men det havde så meget været godt hvis jeg havde. Jeg må straks skrive til nogen andre, hvad vil du ha?

 8. Bliver da slet ikke misundelig over sådan en kurv. Rører mig ikke det fjerneste. Faktisk så lidt, at jeg slet ikke får lyst til at nævne, at de der BEO nok ikke kommer til at sælge særlig godt i USA. (B.O = Body-odeur = sved)
  Jeg ville nok nærmest returnere kurven, hvis den pludselig stod på mit dørtrin……og dog.

 9. Frøken Sofie

  Jamen kære Maren. Kom et smut til Vila i Hillerød, der deler vi dem gladeligt ud. Vi har 36 kasser vi ikke kan komme af med.
  Personligt synes jeg at den grønne smager af gammel øl, og den med blodappelsin skal være meget kold, før den er til at drikke, men men men, med en gang vodka og en skive citron glider den udemærket ned 🙂

  Og ja, den er på 0,2% 🙂

 10. Hov der stod Anne og ikke Maren! TSK, du tog min gave

 11. En slags vodkaklovn light? Lækker gavekurv! Bare lige for at advare, hvis du får Copenhagen, den nye øl så smager den temmelig meget af ingenting.

 12. Hej Maren, jeg vil ikke reklamere for mit eget produkt, men jeg faldt over disse sokker, som jeg tænkte måtte være lækre, især for løbere, og så kom jeg til at tænke på dig. Man kan endda få nogen som er ret korte, så man stadig kan flashe ankler 🙂 http://www.soks.dk/Løbestrømper.73.aspx?popuplayout=true

 13. Nåja, de er måske ikke så pæne de der sokker, men hvis du skal løbe ved siden af Fuhrmann, så er det vist ret ligegyldigt hvad du tager på 😉

 14. Pingback: WTF??? (og andre uheldige firmanavne…) | Branding-bloggen

 15. Pingback: WTF??? (og andre uheldige firmanavne...) | BrandingSiden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s