Og cykelbussen går til …

Auktionen er slut. Hvilket er ærgerligt. Det har været usædvanligt underholdende at følge med i de forskellige bud. Hvis I vidste, hvor mange gange jeg er løbet op til min overbo og råbt: Nu kan vi få en plæneklipper! Nu kan vi få alle Harry Hole-krimierne! En virkelig god chokoladekage! Hjemmelavet lakridsis! Nu kan vi ordnet vores have!

ÅH, havde jeg dog bare en masse fede ting, så ville jeg straks sætte dem til salg på bloggen. For hold nu kæft, hvor er I kommet med nogle sjove bud. Men vi skal jo vælge. Skulle fandme have haft tre cykelbusser, for vi har faktisk ret svært ved at skulle vinke farvel til is, kage, øl og udklædningssmykker. Og punkertøj i ministørrelse. Og gin og panodiler. Og for fanden da.

Vi kiggede også på pengebeløbet, der til vores store fornøjelse steg og steg.

MEN.

Der er én ting, der er mere fucked up end vores økonomi. Og det er vores have. Det er ikke for sjov, vi kalder den roma-haven. Det ligner en blanding mellem en urskov og en sigøjnerlejr. Samtidig med den bliver mindre og mindre fordi alt gror som ind i helvede. Jamen slap dog af natur! Der er områder, vi ikke kan komme ind i, fordi det er blevet indtaget af et fuldstændig hysterisk brombærkrat.

Steen tilbød på bloggen at fikse haven for os i bytte for cyklen. Han var forbi og teste cyklen i går. Tog et kig på haven samtidig og sagde det meget præcist:

– Cyklen er meget federe end jeg troede den ville være. Og jeres have er seriøst meget meget værre, end jeg havde forestillet mig.

Alligevel holdt han fast i sit bud. Og vi holder fast i ham.

Cykelbussen er derfor blevet solgt for en havemand! 

13 responses to “Og cykelbussen går til …

 1. HOLD NU KÆFT! Jeg vil osse ha en havemand!!! Steeeeeen – hvad mangler du???

  Så sejt at I nu får fikset haven! Inviterer I så på grillede pølser og øl? For den blir garanteret kæmpestor nu, hvor I får bekæmpet brombærkrattet:-)

 2. Det kan jeg sørme godt forstå, tror jeg havde valgt det samme.

  God fornøjelse med haven, når I kan komme derud, uden at blive væk 😉

 3. bedstesblog

  Hold da lige op for en dejlig byttehandel. Jeg ville ønske, at jeg havde en cykelbus, jeg kunne bytte væk for en omfattende omgang havearbejde 🙂

 4. David Silberbrandt

  Det kan være jeg kan ender med at kunne bytte mig til cyklen nu hvor Steen skal slå en jungle ned, det MÅ da kræve fysioterapi i sidste ende 😛

 5. Jeg stemmer altså for et før/efter billede af den have der.. 😀

 6. Kan man eventuelt komme forbi og bare stå og lure i et hjørne, når Steen folder sig ud – altså os, der lige har købt en have, men endnu ikke aner, hvad fanden, der foregår med alt det natur på så lidt plads. I det mindste ved du, at du er indvaderet af brombær – jeg aner ikke, hvad mine hedder.

 7. Marens haveblog. Vi vil se før og efterbilleder, jo vi vil 🙂

 8. Anne Nielsen

  Jeps – før- og efter-billeder, tak. Også til inspiration for os andre, så du må gerne starte en have-blog 🙂

 9. Denne cykel er afgjort en tur i junglen værd.
  Jeg støver samurai sværdet af og går i krig.

 10. Ej hvor sejt! Det er lige som dem der startede med at bytte en blyant væk for et eller andet og endte med at få et hus.

 11. God handel – husk lige før og efter billederne 🙂

 12. Hej Maren, tillykke med havemanden, det lyder som en god handel.
  Hvis du har lyst til at vide lidt mere om funky haveråd og labert design til den travle familie, har du måske lyst til at kigge med her http://www.meltdesignstudio.com/blog tænkte at du kunne være i målgruppen…really ( ;
  Hilsen Dorthe

 13. Den anden smukke Allan

  Stor respekt for valget af vinder. Og grillede pølser og øl i haven er det bedste. Bortset fra de grillede øl. Det lyder lidt off…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s